طرح توجیهی تولید پارتیشن چوبی ⭐️ برآورد تخصصی هزینه ها

طرح توجیهی تولید پارتیشن چوبی - طرح فنی

فهرست مطالب

طرح توجیهی تولید پارتیشن چوبی با هدف جمع آوری اطلاعات مهم این کسب و کار و ارائه آن به سرمایه گذاران نوشته می شود. تمامی طرح های توجیهی تهیه شده توسط متخصصین سایت طرح فنی، قابل ارائه به سازمان های متولی صدور مجوز و بانک ها می باشد.

امروزه استفاده حداکثری از تمامی فضاهای موجود در محیط های اداری، تجاری، آموزشی، بیمارستانی و مسکونی از اهمیت بسیار زیادی برخوردار می باشد. در این میان پارتیشن های چوبی از پرطرفدارترین محصولات برای تقسیم بندی فضاهای بزرگ به فضاهای کوچکتر هستند.

پارتیشن های چوبی نسبت به انواع دیگر پارتیشن ها مانند آلومینیومی و پی وی سی با عناصر زیبایی شناختی محیط سازگاری بیشتری دارند. سرعت بالا در نصب، قابلیت جابجایی، دوام بالا و انعطاف پذیری بالا از مزایای غیر قابل انکار پارتیشن های چوبی می باشد.

تولید پارتیشن های چوبی عموما از ورق های چوب یا MDF صورت گرفته و در صورت لزوم می توان، از اجزای شیشه های شفاف یا سند بلاست و آینه نیز در ساخت پارتیشن های چوبی استفاده کرد.

اخذ مجوز و وام با تنظیم طرح توجیهی تولید پارتیشن چوبی   

اخذ مجوزهای قانونی که جواز تاسیس و پروانه بهره برداری می باشند، از مهم ترین اقدامات برای راه اندازی واحد تولید پارتیشن های چوبی می باشد. سازمان های متولی صدور مجوز در این کسب و کار، جهاد کشاورزی استان یا وزارت صنایع و معادن می باشند که برای حصول اطمینان از توجیه پذیر بودن پروژه، طرح توجیهی از سرمایه گذاران دریافت می کنند.

بدین منظور طرح توجیهی تولید پارتیشن چوبی می بایست، با آخرین دستورالعمل ها و ضوابط سازمانی تهیه شده و به سازمان مربوطه ارائه گردد.

کارآفرینان برای اخذ تسهیلات کم بهره و وام خوداشتغالی نیز در این کسب و کار نیازمند طرح توجیهی تولید پارتیشن چوبی می باشند. بیزینس پلن تولید پارتیشن چوبی توسط کارشناسان امور بانکی و طرح توجیهی نویسان واجد شرایط تهیه شده و استانداردهای بانکی در آن رعایت می گردد.

طرح توجیهی تولید پارتیشن چوبی چه نتایجی در پی دارد؟

احداث یک واحد تولید پارتیشن چوبی مستلزم جمع آوری اطلاعات و طبقه بندی آنها و همچنین ارزیابی های فنی و امکان سنجی طرح است. طرح توجیهی تولید پارتیشن چوبی، تمامی اطلاعات، استراتژی ها و رویکردهای پروژه را در اختیار سرمایه گذار قرار می دهد.

این اطلاعات در سه حوزه فنی، بازار و مالی به صورت تخصصی و بدون خطا تهیه می گردد. کارآفرینان با استفاده از دستورالعمل های طرح توجیهی با پیش زمینه و دید قبلی وارد مسیر سرمایه گذاری شده و ریسک تصمیمات اشتباه و از بین رفتن سرمایه را به حداقل می رسانند.

خط تولید پارتیشن های چوبی در ایران - طرح فنی

چشم انداز سرمایه گذاری در تولید پارتیشن چوبی

طبق مطالعات کارشناسان در طرح توجیهی تولید پارتیشن چوبی، سرمایه گذاری در این عرصه از فرصت های بهینه است. پارتیشن های چوبی، محبوب ترین و پرمتقاضی ترین نوع پارتیشن برای تقسیم بندی فضاهای اداری، بانک ها، فضاهای آموزشی و … می باشند.

با بالا رفتن قیمت مسکن و لزوم استفاده بهینه از فضاهای داخلی آپارتمان ها، انواع پارتیشن های چوبی زیبای متحرک و ثابت به صورت گسترده ای به فروش می رسند. با افزایش تعداد ادارات و سازمان ها نیز تقاضا برای پارتیشن ها، رشد فزاینده ای پیدا کرده است.

سرمایه مورد نیاز برای تولید پارتیشن چوبی

هم اکنون تولید پارتیشن های چوبی در مقایس های بزرگ و کوچک انجام پذیر است. کارآفرینان می توانند، از تکنولوژی مقرون به صرفه و سنتی استفاده کرده و یا از تجهیزات مکانیزه به روز برای راه اندازی پروژه استفاده نمایند.

همه چیز بستگی به سلیقه و میزان بودجه آنها دارد. بخش عمده سرمایه اولیه برای خریداری تجهیزات کارخانه شامل دستگاه پانل بر، دستگاه CNC و تجهیزات مونتاژ در نظر گرفته می شود. مابقی بودجه نیز برای راه اندازی تاسیسات و تامین زیرساخت ها صرف می شود.

مواد اولیه طرح نیز شامل ورق MDF، ورق چوب راش، ورق نئوپان، چارچوب آلومینیومی، پروفیل، شیشه، آینه و یراق آلات می باشند که با سرمایه درگردش خریداری می شوند. کارشناسان برای محاسبه سرمایه اولیه در طرح توجیهی تولید پارتیشن چوبی، قیمت روز تجهیزات و مواد اولیه را استعلام می کنند.

برآورد هزینه ها توسط طرح توجیهی تولید پارتیشن چوبی

سرمایه گذاران برای احداث و راه اندازی واحد تولید پارتیشن چوبی با هزینه های متعددی روبرو خواهند بود. هزینه زمین کارخانه از جمله هزینه های اصلی است که با توجه به محل و مساحت زمین متغیر خواهد بود.

هزینه نیروی انسانی نیز از هزینه های عملیاتی مهم طرح است که با نرخ حقوق و مزایای به روز محاسبه می گردد. طبق برآوردهای کارشناسان برای تولید 20 هزار متر مربع پارتیشن چوبی در سال، به 25 نفر نیروی تمام وقت نیاز است.

هزینه حمل و نقل، هزینه های مصرف انرژی، هزینه تعمیر و نگهداری تجهیزات و هزینه های اداری نیز از سایر هزینه های طرح می باشند. برآورد هزینه ها توسط طرح توجیهی تولید پارتیشن چوبی به صورت تیزبینانه و با داده های به روز انجام می گردد.

تجهیزات موردنیاز برای کارخانه تولید پارتیشن چوبی - طرح فنی

بررسی میزان سوددهی طرح

تولید پارتیشن چوبی از جمله مشاغل بسیار سودآور می باشد زیرا از بازار مصرف فوق العاده گسترده ای برخوردار است. همان طور که در بالا گفتیم، راه اندازی طرح فوق با سرمایه های گوناگون قابل انجام است. استفاده از تکنولوژی پیشرفته و دستگاه های اتوماسیون نیازمند سرمایه بالاتری است؛ اما در عوض با امکان تولید محصول با تیراژ بالاتر، درآمد و سود طرح نیز بالاتر خواهد بود.

محاسبه میزان دقیق سود در طرح توجیهی تولید پارتیشن چوبی با توجه به مختصات، مشخصات و مقیاس طرح صورت گرفته و استهلاک تجهیزات کارخانه و سایر عوامل اثرگذار نیز در محاسبات لحاظ می گردد.

پیشنهاد به مطالعه :  طرح توجیهی تولید مبلمان ⭐️ (مبل سازی) برآورد تخصصی هزینه ها

فرایند تولید پارتیشن چوبی

طرح توجیهی تولید پارتیشن چوبی علاوه بر برآوردهای مالی، اطلاعات فنی طرح از جمله فرایند تولید و تجهیزات مورد نیاز را نیز ارائه می دهد. اولین گام در تولید پارتیشن چوبی، طراحی اولیه نقشه پارتیشن است که به صورت نرم افزاری انجام می گردد.

در مرحله بعدی، با توجه به ابعاد و طراحی اولیه، ورق های MDF توسط دستگاه های مخصوص، برش داده می شوند. سپس ورق های برش خورده مجددا اندازه گیری می شوند، تا تطبیق آنها با طراحی اولیه انجام گردد.

در این مرحله، ورق های برش خورده به دستگاه پانل بر انتقال داده می شوند تا برش قسمت های طرح دار نیز انجام شود. بعد از اتمام عملیات برش، ورق ها به بخش پوشش لبه منتقل شده و لبه های کار با نوارهای PVC پوشانده می شود. در نهایت، پارتیشن های چوبی تحت عملیات مونتاژ قرار گرفته و یراق آلات مورد نظر بر روی آنها نصب می گردد.

معرفی تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز

برخی از تجهیزات مورد نیاز که در طرح توجیهی تولید پارتیشن چوبی نیز معرفی می گردند، عبارتند از:

[tie_list type=”starlist”]

  • دستگاه برش ورق چوبی
  • دستگاه پانل بر 380 و 320
  • دریل صنعتی 63 مته
  • دستگاه CNC
  • دستگاه فارسی بر
  • ماشین لبه چسبان
  • تجهیزات مونتاژ یراق آلات

[/tie_list]

تولید انواع پارتیشن چوبی - طرح فنی

انواع پارتیشن چوبی

پارتیشن های چوبی به صورت کلی به انواع زیر دسته بندی می شوند:

[tie_list type=”checklist”]

  • پارتیشن چوبی ثابت: پارتیشن ثابت همان طور که از نامش پیدا است، توسط پیچ و مهره به زمین وصل شده و برای جداسازی فضاهای اداری به کار می رود. ارتفاع پارتیشن ثابت بسته به نوع کاربری می تواند، کوتاه، متوسط یا تا سقف باشد.
  • پارتیشن چوبی متحرک: پارتیشن متحرک دارای ریل سقفی یا کفی بوده و قابل جابجایی می باشد. پارتیشن های متحرک برای جداسازی موقت فضاها و عموما در فضاهای مسکونی به کار می روند.
  • پارتیشن چوبی تک جداره: پارتیشن های تک جداره دارای ظاهری ساده بوده و بدون شیشه، آینه یا پرده کرکره ای هستند. این پارتیشن ها از قیمت ارزانی برخوردار می باشند.
  • پارتیشن چوبی دو جداره: پارتیشن های دوجداره در خصوصی سازی فضا کاربرد داشته و عایق صوتی هستند. عبور کابل های شبکه و سیستم از بین دو لایه ورق چوبی از مزیت های پارتیشن های دوجداره است. پارتیشن های دوجداره عموما بر روی زمین پیچ شده و تا سقف امتداد دارند و امکان نصب آینه و شیشه بر روی آنها موجود است.

[/tie_list]

آیا تولید پارتیشن چوبی دارای توجیه اقتصادی است؟

طبق بررسی های کارشناسان در طرح توجیهی تولید پارتیشن چوبی، این طرح از لحاظ اقتصادی توجیه پذیر است. از بحث بازار مصرف مطلوب و تقاضای گسترده برای این پارتیشن ها که بگذریم، ماشین آلات و مواد اولیه مورد نیاز برای این طرح نیز در دسترس می باشند.

در گذشته تنها کشورهای ایتالیا، ترکیه، آلمان و چین از مهم ترین عرضه کنندگان ماشین آلات تولید پارتیشن چوبی در ایران بودند؛ اما هم اکنون این تجهیزات توسط شرکت های ایرانی تولید می گردد. ضمن این که مواد اولیه نیز به طور کامل از داخل کشور قابل خریداری می باشند.

سفارش طرح توجیهی تولید پارتیشن چوبی

طرح توجیهی اختصاصی، گزارشی مفصل تر از طرح توجیهی آماده است که توسط زبده ترین کارشناسان سایت طرح فنی با سابقه ای درخشان و 25 ساله در زمینه سرمایه گذاری نگارش می شود. تمامی طرح های توجیهی تهیه شده در سایت طرح فنی از جمله طرح توجیهی تولید پارتیشن چوبی می توانند، در پروسه اخذ مجوز و وام استفاده شوند.

5 ماه پشتیبانی رایگان از طرح و جلسه آنلاین رایگان از امتیازات سفارش طرح توجیهی اختصاصی در سایت طرح فنی هستند. جلسه آنلاین با موضوعات اداری و بانکی و به درخواست شما سرمایه گذار محترم تشکیل می گردد.

مشاورین ما در این جلسه به شرح موضوعاتی چون وثایق و ضمانت نامه های بانکی، مراحل دریافت تسهیلات، مراحل اداری اخذ جواز تاسیس و پروانه بهره برداری و … می پردازند.

5/5 - (1 امتیاز)

اشتراک گذاری مقاله

دیگر مقالات سایت را در اینجا ببینید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین و جدیدترین مقالات سایت

شروع گفتگو
1
سلام. طرح توجیهی نیاز دارید؟
سلام وقت بخیر
پشتیبان واتس‌اپ فعال است
در صورتی که شما به واتس‎اپ دسترسی ندارید میتوانید برای ثبت سفارش طرح توجیهی با شماره زیر تماس بگیرید.
0912-003-9088 کارشناس طرح توجیهی
پاسخگویی همه روزه از 7 صبح تا 24 شب