طرح توجیهی احداث شهرک ویلایی، گزارشی یکپارچه از ارزیابی های فنی، اقتصادی و مالی طرح است که توسط متخصصین سایت طرح فنی تهیه می گردد. بسیاری از انسان هایی که تجربه زندگی در آپارتمان را دارند از تجربه خود رضایت کافی را ندارند. این افراد تلاش می کنند تا شرایط زندگی در خانه های ویلایی را بعد از مدت کوتاهی به دست آورند. همین امر نیز سبب یک جنش همه گانه در بخش تولید مسکن شده است.
در سال های اخیر بسیاری از سرمایه گذاران بخش خصوصی با انتقال سرمایه های خود به بخش مسکن اقدام به ساخت شهرک ویلایی نموده اند. انبوه سازی می تواند تا حد زیادی از هزینه های هایی ساخت مسکن را کاهش دهد. در نتیجه امروزه بسیاری از کاربران تمایل به سکونت در این شهرک های ویلایی را دارند.
در نهایت سرمایه گذاران می توانند برای تهیه طرح توجیهی مربوط به احداث شهرک ویلایی به سایت های معتبری مانند سایت طرح فنی مراجعه نمایند. کارشناسان با تجربه سایت طرح فنی آماده ارائه خدمت به سرمایه گذاران گرامی می باشند.
هدف از نگارش طرح توجیهی احداث شهرک ویلایی چیست؟
احداث شهرک ویلایی یکی از فرایندهایی می باشد که نیاز به دریافت مجوز از ارگان های صادر کننده ی مجوز کار دارد. امروزه این ارگان ها برای بررسی صلاحیت سرمایه گذاران در مسیر راه اندازی یک شهرک ویلایی به منابع متعددی رجوع می نمایند.
شاید بتوان قطع به یقین اینگونه بیان نمود که طرح توجیهی احداث شهرک ویلایی یکی از معتبرترین مدارک برای اعطای مجوز کار می باشد. سرمایه گذار بنا بر نظر کارشناسان در طرح توجیهی به بررسی عوامل متعددی می پردازد. میزان سرمایه، هزینه های جاری در مسیر ساخت شهرک، نقاط سود دهی و نقاط سر به سر بخشی از این اطلاعات می باشند.
بررسی اهمیت وجود طرح امکانسنجی برای دریافت مجوز
بیان جزء به جزء این مطالب در طرح توجیهی احداث شهرک ویلایی به کارشناسان دید دقیقی نسبت به روند اجرایی کار می دهد. همچنین صلاحیت سرمایه گذار در این مسیر را برای کارشناسان مشخص می نماید.
همین امر نیز یکی از دلایل اصلی کاربرد طرح توجیهی در زمان دریافت مجوز کار می باشد. در نهایت کارشناس به سرمایه گذار توصیه می نمایند تا بعد از طی مراحل اولیه برای ثبت درخواست مجوز با مراجعه به شرکت های معتبر نسبت به دریافت طرح توجیهی اقدام نماید.
در اغلب موارد ارگان هایی مانند موسسات مالی نیز برای بررسی صلاحیت سرمایه گذار از طرح توجیهی احداث شهرک ویلایی استفاده می نمایند. همین موارد به اندازه ی کافی نشان می دهد که استفاده از طرح توجیهی در کار احداث شهرک ویلایی به چه میزان ضروری می باشد.
سرمایه اولیه برای احداث شهرک
ساخت هرگونه سازه ای نیازمند میزان قابل توجهی سرمایه می باشد. سرمایه گذاران با استفاده از سرمایه اقدام به تامین هزینه های جاری در مسیر ساخت و ساز می نمایند. در زمان ساخت شهرک ویلایی نیز سرمایه گذاران به میزان قابل توجهی از سرمایه نیاز دارند.
سرمایه گذار باید در این مسیر قادر به تامین سرمایه های اولیه برای شروع و راه اندازی کار باشد. نبود سرمایه کافی در مسیر راه اندازی شهرک ویلایی می تواند حتی سبب تعطیلی کار ساخت شهرک ویلایی شود. پس در نتیجه یکی از توانمندی های سرمایه گذاران این بخش توانایی تامین سرمایه در شرایط بحرانی و تعریف نشده می باشد.
بررسی سرمایه اولیه و زمین موردنیاز
سرمایه گذار از سرمایه های مادی خود در مسیر ساخت شهرک ویلایی استفاده می نماید. بخش عظیمی از سرمایه های اولیه سرمایه گذاران در جهت تامین زمین برای احداث شهرک، ساخت و ساز نهایی کار، محوطه سازی و احداث جاده و در نهایت تامین تجهیزات مورد نظر برای کار هزینه می گردد.
البته سرمایه گذار از سرمایه های اولیه خود در بخش های دیگری مانند تامین حامل های انرژی نیز استفاده می نماید. شناخت دقیق و محاسبه درست هزینه ها به سرمایه گذار کمک می نماید تا نقاط ریسکی کار را بهتر بشناسد و در مقابل آنها از سیاست های درستی استفاده نماید.
سرمایه گذار بخش زیادی از سرمایه خود را در جهت تهیه ی تجهیزات برای ساخت شهرک ویلایی مصرف می نماید. این تجهیزات به طور معمول شامل آب، برق، گاز، تلفن، هوشمند سازی سایت با تجهیزات مراقبتی مانند دوربین مداربسته و همچنین سنسورهای اعلام خطر می باشد. در طرح توجیهی احداث شهرک ویلایی به طور دقیق میزان سرمایه های لازم برای ساخت شهرک ویلایی بررسی می شود.
هزینه های راه اندازی برای شروع پروژه
یکی از تاثیرگذار ترین موارد در بررسی سود دهی ساخت شهرک ویلایی هزینه های جاری در این مسیر می باشد. اهمیت هزینه ها در مبحث سودآوری آنچنان زیاد می باشد که در طرح توجیهی نیز کارشناسان به طور دقیق به بررسی آن می پردازند. همانگونه که در قسمت قبل نیز به آن اشاره نمودیم سرمایه گذاران از سرمایه های خود برای تامین مالی این هزینه ها بهره می برند.
از مهمترین هزینه هایی که سرمایه گذار در مسیر ساخت شهرک ویلایی مجبور به انجام آن می باشد تهیه ی زمین مناسب برای احداث شهرک می باشد. در ادامه سرمایه گذار از سرمایه های خود در جهت تامین مواد اولیه برای ساخت سازه های ویلایی، محوطه سازی و در نهایت تامین امکانات رفاهی در شهرک استفاده می نماید.
بررسی محل هزینه سرمایه ها
در ادامه قصد داریم تا به طور اجمالی به بررسی محل هزینه نمودن سرمایه ها برای ساخت شهرک ویلایی بپردازیم. در واقع باید به این نکته اشاره نمود که ساخت یک شهرک ویلایی به میزان قابل توجهی سرمایه نیاز دارد. سرمایه گذار موظف می باشد از طرق مختلف در جهت تامین این سرمایه ها حرکت نماید و تامین اعتبار لازم را انجام دهد.
البته باید به این نکته اشاره نمود که سرمایه گذاران برای ساخت شهرک ویلایی به چیزی حدود 5 هکتار زمین نیاز دارند. البته این مقدار زمین برای احداث حدود 120 واحد ویلایی در نظر گرفته شده است و بخشی از این زمین برای محوطه سازی و احداث جاده و زیر ساخت های مورد نیاز برای شهرک استفاده می شود.
در نهایت کارشناسان اینگونه برآورد نموده اند که سرمایه گذاران برای ساخت شهرک ویلایی به چیزی حدود 140 میلیارد تومان سرمایه نیاز دارند. در مسیر ساخت شهرک ویلایی سرمایه گذار به چیزی حدود 24 نفر نیروی کار متخصص نیز نیاز دارد. شناخت دقیق از میزان سرمایه و هزینه ها که در طرح توجیهی احداث شهرک ویلایی قید می شود برای سرمایه گذار بسیار حیاتی می باشد.
برآورد میزان سود ساخت شهرک ویلایی
از مهمترین مواردی که هر سرمایه گذار پیش از ورود به فرایند اقتصادی ساخت شهرک ویلایی در نظر می گیرد و مورد بررسی قرار می دهد میزان سودآوری آن فعالیت می باشد. برای بررسی میزان سودآوری روش های متعددی وجود دارد. یکی از روش های کارآمد در بررسی میزان سودآوری مطالعه بازار فعالیت رقبا در این کسب و کار می باشد.
کارشناسان با بررسی دقیق میزان سوددهی رقبا و همچنین برآورد میزان هزینه و سرمایه ها می توانند به اطلاع سرمایه گذار برسانند که ورود به این کسب و کار برای او سودآور خواهد بود و یا او را متضرر می نماید. البته باید به این نکته نیز اشاره نمود که یکی از فعالیت های اقتصادی که دارای دامنه ی سوددهی قابل توجهی می باشد بحث مهم ساخت و ساز مسکن می باشد.
همچنین بررسی کارشناسان در این زمینه نشان می دهد که نرخ بازده اقتصادی این فعالیت برای سرمایه گذاران چیزی حدود 55 درصد می باشد. که این خود نشان دهنده ی سوددهی قابل توجه این کسب و کار می باشد.
بررسی توجیه پذیری اقتصادی احداث شهرک ویلایی
در امر توجیه پذیری کسب و کار عوامل متعددی دخیل می باشد. اما به طور معمول کارشناسان با بررسی موارد قید شده در طرح توجیهی احداث شهرک ویلایی می توانند به توجیه پذیر بودن ساخت شهرک ویلایی پی ببرند. در نهایت با بررسی و مطالعه بازار متوجه می شویم که ساخت شهرک ویلایی یکی از کسب و کار های سودآور برای بخش خصوصی می باشد.
ورود بی رویه بخش خصوصی در بازار مسکن خود گواه بر این مطلب می باشد. در صورتی که سرمایه گذار نسبت به این نوع فعالیت دانش و تجربه ی کافی داشته باشد می تواند در این مسیر بسیار موفق عمل نماید.
سفارش طرح توجیهی احداث شهرک ویلایی
کاربرد طرح توجیهی می تواند سبب افزایش موفقیت سرمایه گذار در زمان ساخت شهرک ویلایی شود. در نتیجه کارشناسان به سرمایه گذاران توصیه می نمایند تا قبل از ساخت شهرک ویلایی حتما اقدام به تهیه ی طرح توجیهی نمایند.
کارشناسان سایت طرح فنی با کمک سابقه ی 25 ساله ی خود در امور سرمایه گذاری می توانند برای سرمایه گذاران طرح های توجیهی دقیق و کاربردی را تهیه نمایند. دریافت طرح توجیهی از سایت طرح فنی برای سرمایه گذاران مزیت های فراوانی خواهد داشت که در ادامه به بررسی برخی از این مزیت ها خواهیم پرداخت.
بررسی امتیازهای موجود در سایت طرح فنی
یکی از این مزیت ها پشتیبانی 5 ماهه از طرح توجیهی به صورت کاملا رایگان می باشد. در صورتی که در طی این 5 ماه سرمایه گذار قصد ایجاد تغییری در طرح توجیهی ساخت شهرک ویلایی را داشته باشد کارشناسان سایت طرح فنی از او پشتیبانی خواهند نمود.
همچنین کارشناسان مجرب این سایت یک جلسه رایگان را به صورت آنلاین بین سرمایه گذار اصلی و دیگر سرمایه گذاران طراحی نموده اند. در این جلسه کارشناس به رفع ابهام در موضوعاتی همچون مراحل اخذ مجوز، پروسه دریافت وام و همچنین وثایق و ضمانت نامه های بانکی خواهد پرداخت.
2 پاسخ
سلام مهدوی نژاد هستم از شیراز برای سفارش طرح توجیهی شهرک ویلایی پیام میدم
سلام با این شماره تماس بگیرید 09120039088 درخدمتتون هستیم