سفارش طرح توجیهیصنایع فلزی

طرح توجیهی تولید ورق آلوزینک ⭐️ بررسی تخصصی هزینه ها

احداث کارخانه تولید ورق آلوزینک

طرح توجیهی تولید ورق آلوزینک، گزارشی از ارزیابی های فنی، اقتصادی و مالی پروژه است که توسط متخصصین سایت طرح فنی جهت ارائه به نهادهای صادر کننده مجوز و بانک ها تهیه می گردد. ورق آلوزینک (aluzinc)، نوعی ورق فولادی است که با آلوزینک پوشش داده می شود. جالب است بدانید، ورق آلوزینک در عین شباهت با ورق گالوانیزه، با آن متفاوت است. دوام و مقاومت ورق آلوزینک در برابر خوردگی و زنگ زدگی، 6 برابر ورق گالوانیزه است.

ورق گالوانیزه، ورق فولادی است که با عناصر روی و آلیاژهای آهن پوشش داده می شود. اما روکش آلوزینک حاوی 55 درصد آلومینیوم، 43.3 درصد روی و 1.6 درصد سیلیکون است. ورق های آلوزینک عموما در سقف شیروانی و یا در ساندویچ پنل های دیواری و سقفی استفاده می گردند. کاربردهای دیگر این ورق ها در ساخت نرده، دیگ بخار، درب گاراژ، لوله کشی و … است.

طرح توجیهی تولید ورق آلوزینک جهت اخذ تسهیلات و مجوز

سرمایه گذاران برای احداث کارخانه تولید ورق آلوزینک، باید اقدام به اخذ جواز تاسیس از سازمان صنایع و معادن نمایند. طرح توجیهی تولید ورق آلوزینک از مستندات مهمی است که در پروسه اخذ مجوز توسط سازمان های ذیربط درخواست می شود.

از این رو کارشناسان، بیزینس پلن تولید ورق آلوزینک را مطابق با ضوابط و دستورالعمل های سازمانی تهیه می کنند. طرح توجیهی باید مطابق با واقعیت بوده و به گونه ای نوشته شود که سازمان مربوطه را به توجیه پذیری طرح متقاعد نماید.

سرمایه گذاران پس از اخذ جواز تاسیس می توانند، برای دریافت تسهیلات به بانکی که توسط وزارت صنایع و معادن معرفی شده است، مراجعه نمایند. بانک عامل در صورت وجود اعتبار، تسهیلات را به متقاضی اختصاص خواهد داد. البته به شرطی که طرح توجیهی تولید ورق آلوزینک به بانک تحویل داده شود.

طرح توجیهی تولید ورق آلوزینک چه نقشی را بر عهده دارد؟

طرح توجیهی، نه تنها در پروسه اخذ مجوز و وام، یک ضرورت غیر قابل انکار است، نتایج بسیار مثبتی را در پروژه به وجود می آورد. همچنین طرح توجیهی تولید ورق آلوزینک، تمامی اطلاعات مورد نیاز سرمایه گذاران را به صورت یکپارچه و متمرکز در اختیار آنها قرار می دهد.

در حقیقت، طرح توجیهی، مرجعی است که در بردارنده اطلاعات فنی، دانش عملیاتی، تجزیه و تحلیل شاخص های مالی و مطالعات بازار است. استفاده از طرح توجیهی باعث می شود، سرمایه گذاران به صورت حساب شده در مسیر گام برداشته و متحمل ضررهای مالی به علت تصمیمات نابجا نگردند.

استفاده از ورق های فولادی برای تولید ورق آلوزینک - طرح فنی

چشم انداز سرمایه گذاری در تولید ورق آلوزینک

طبق بررسی های کارشناسان در طرح توجیهی تولید ورق آلوزینک، این طرح از فرصت های خوب برای سرمایه گذاری است زیرا ورق آلوزینک، کاربرد بسیار وسیعی بخصوص در صنعت ساختمان دارد. ورق های آلوزینک در محیط های مرطوب، گزینه بهتری از ورق های گالوانیزه هستند.

این ورق ها، دوام و کیفیت بالاتری نسبت به ورق گالوانیزه دارند. در نتیجه برای استفاده در نما، سقف ساختمان ها و درب های ورودی توصیه می گردند. شکل پذیری و انعطاف پذیری بالاتر نیز از مزایای ورق آلوزینک است، در نتیجه برای استفاده در سطوح منحنی و شیبدار انتخاب مناسبی هستند.

با وجود مزایای بالایی که ورق های آلوزینک داشته و تقاضای گسترده ای که برای این ورق ها وجود دارد، تعداد واحدهای فعال تولید کننده این ورق ها، انگشت شمار هستند. گفتنی است، بسیاری از ورق های آلوزینک موجود در بازار چینی بوده و بی کیفیت هستند. بنابراین تولید ورق آلوزینک از کسب و کارهای بکر است که آینده روشنی برای آن پیش بینی می گردد.

سرمایه اولیه برای تولید ورق آلوزینک

محاسبه سرمایه، اولین گام در برآورد شاخص های مالی کارخانه تولید ورق آلوزینک است. تولید ورق آلوزینک مشابه با ورق گالوانیزه است، تنها پوششی که روی ورق قرار می گیرد و فرایند رنگ دهی ورق متفاوت می باشند.

بخش بزرگی از سرمایه اولیه به خریداری تجهیزات و ماشین آلات مکانیزه کارخانه و کوره ها اختصاص پیدا می کند. مواد اولیه نیز ورق های فولادی و عناصر روی، آلومینیوم و سیلیکون هستند که بودجه ای مجزا برای تامین آنها در نظر گرفته می شود.

محاسبه سرمایه در طرح توجیهی تولید ورق آلوزینک با توجه به ظرفیت طرح و قیمت روز ماشین آلات و تجهیزات مورد نیاز توسط کارشناسان صورت می پذیرد.

هزینه های راه اندازی پروژه

راه اندازی این طرح مستلزم هزینه های گوناگون است که قبل و بعد از بهره برداری ظاهر می گردند. برای تولید ورق گالوانیزه و بارگیری و حمل و نقل آن به فضای بزرگی نیاز است. بنابراین هزینه زمین از هزینه های اصلی است. طبق بررسی های کارشناسان برای تولید 240 هزار تن ورق آلوزینک در سال، به زمینی با مساحت 8 هزار مترمربع و تعداد 48 نفر نیروی انسانی تمام وقت نیاز است.

هزینه حمل و نقل مواد اولیه نیز از جمله هزینه های مهم طرح است. احداث کارخانه در فاصله نزدیک به کارخانه های فولاد، این هزینه را کاهش خواهد داد. تمامی هزینه های این پروژه در طرح توجیهی تولید ورق آلوزینک توسط کارشناسان، لیست شده و با داده های روز قیمت گذاری می گردند.

برآورد سود توسط طرح توجیهی تولید ورق آلوزینک

همانطور که در بالا ذکر کردیم، تولید ورق آلوزینک از کسب و کارهای نو در کشور است، از این رو دارای سود دهی مطمئنی است. به طوری که کارشناسان، نرخ بازده داخلی در این طرح را 41 درصد برآورد نموده اند. به دلیل استفاده از آلومینیوم در روکش ورق های آلوزینک، این ورق ها دارای قیمت تمام شده بالاتری از ورق های گالوانیزه هستند.

محاسبه سود در این کسب و کار آسان نیست و دارای پیچیدگی های خاص خود می باشد، بنابراین بهتر است، این کار را به متخصصین واگذار نمایید. کارشناسان، سود را به صورت دقیق و تخصصی در طرح توجیهی تولید ورق آلوزینک با روش های نرم افزاری محاسبه می نمایند.

نحوه شکل دهی ورق های آلوزینک توسط دستگاه - طرح فنی

فرایند تولید ورق آلوزینک

طرح توجیهی تولید ورق آلوزینک، ارائه دهنده اطلاعات فنی پروژه و شرح فرایند تولید محصول نیز می باشد. تولید ورق آلوزینک تقریبا مشابه با ورق گالوانیزه است. اولین گام در تولید ورق آلوزینک، ترکیب عناصر روکش آلوزینک با درصدهای معین است.

مواد با فرمول مشخص، ترکیب شده و در حوضچه های مذاب قرار داده می شوند. سپس ورق های فولادی که در کوره حرارت داده شده اند را در مواد مذاب غوطه ور می کنند. در این مرحله ورق های آلوزینک پس از سرد شدن توسط دستگاه های پرس و غلطک، فرم دهی می شوند.

سپس ورق آلوزینک توسط دستگاه های مکانیزه، رول شده و یا به صورت شیت آماده می گردد. در نهایت عملیات پرداخت و رنگ آمیزی کوره ای بر روی ورق آلوزینک انجام می گردد. گفتنی است، ورق آلوزینک در ایران با ضخامت های 0.5 تا 0.8 میلی متر و عرض 100 تا 125  سانتی متر تولید می گردد.

پیشنهاد به مطالعه :  طرح توجیهی ورق آلیاژی آلومینیوم ⭐️ سال 1401 (به روش نورد گرم)

معرفی تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز

انتخاب نوع و تعداد تجهیزات و ماشین آلات خط تولید از چالش هایی است که برای راه اندازی پروژه در این کسب و کار وجود دارد. طرح توجیهی تولید ورق آلوزینک، نوع ماشین آلات و تجهیزات کارخانه را نیز معرفی می نماید.

برخی از مهم ترین تجهیزات خط تولید عبارتند از:

  • حوضچه مذاب
  • مخازن مواد اولیه
  • کوره
  • دستگاه پرس
  • سیستم خنک کننده هوا جت
  • غلطک فرم دهی ورق
  • کوره رنگ

ویژگی های مهم ورق آلوزینک

ورق آلوزینک دارای ویژگی های منحصر به فردی است که آن را از سایر ورق های فلزی موجود در بازار متمایز می کند. برخی از این ویژگی ها عبارتند از:

  • ظاهری یکپارچه و زیبا دارد.
  • دارای دوام چند برابری نسبت به ورق گالوانیزه است.
  • انعطاف پذیری خوبی دارد.
  • سبک و قابل حمل است.
  • دارای قابلیت برش و جوشکاری است.
  • استحکام بالایی در برابر ضربه، تنش و فشار دارد.
  • از طول عمر بالاتری برخوردار است.
  • دارای خاصیت رنگ پذیری است.

تولید انواع ورق آلوزینک - طرح فنی

بررسی توجیه پذیری اقتصادی طرح

به علت مزایایی که ورق های آلوزینک نسبت به ورق های گالوانیزه دارند، تقاضای بالایی برای این ورق ها در صنعت ساختمان و صنایع دیگر دیده می شود. بررسی وضعیت عرضه و تقاضا در طرح توجیهی تولید ورق آلوزینک نیز نشان دهنده کمبود جدی این ورق ها در بازار و توجیه پذیری طرح است.

ورق های آلوزینک به علت دوام فوق العاده بالا، برای تولید ساندویچ پنل های سقفی و دیواری به کار می روند. ورق های آلوزینک از استحکام بالاتری در برابر شرایط جوی و محیطی برخوردار هستند، به طوری که در نما و سقف ساختمان ها تا مدت های طولانی، براق و زیبا به نظر می رسند.

سفارش طرح توجیهی اختصاصی تولید ورق آلوزینک

طرح توجیهی اختصاصی، گزارشی است که توسط کارشناسان سایت طرح فنی به صورت انحصاری نگارش می شود. کارشناسان سایت طرح فنی از تجربه ای 25 ساله در زمینه سرمایه گذاری، اداری و بانکی برخوردار بوده و از طرح توجیهی نویسان برتر کشور هستند. طرح توجیهی تولید ورق آلوزینک جهت ارائه به سازمان های صادر کننده مجوز، بانک ها و موسسات مالی و اعتباری تهیه می گردد.

پنج ماه پشتیبانی رایگان از طرح و جلسه آنلاین رایگان نیز از جمله امتیازات سفارش طرح توجیهی اختصاصی در این سایت هستند. جلسه آنلاین جهت ارائه پاره ای از توضیحات در مورد امور اداری و بانکی و رفع ابهام از سرمایه گذاران تشکیل می شود.

ما در این جلسه به ارائه توضیحاتی در خصوص مراحل اداری دریافت جواز، مراحل بانکی دریافت تسهیلات، وثایق و ضمانت نامه های بانکی و … می پردازیم.

به این مقاله چه امتیازی میدهید؟

امتیاز

مجموع امتیازات

امتیاز کاربر: 4.85 ( 3 نتایج)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شروع گفتگو
1
سلام. طرح توجیهی نیاز دارید؟
سلام وقت بخیر
پشتیبان واتس‌اپ فعال است
در صورتی که شما به واتس‎اپ دسترسی ندارید میتوانید برای ثبت سفارش طرح توجیهی با شماره زیر تماس بگیرید.
0912-003-9088 کارشناس طرح توجیهی
پاسخگویی همه روزه از 7 صبح تا 24 شب