طرح توجیهی تولید چمن مصنوعی ⭐️ برآورد تخصصی هزینه ها

طرح توجیهی تولید چمن مصنوعی - طرح فنی

فهرست مطالب

طرح توجیهی تولید چمن مصنوعی شرحی از تمام داده های اقتصادی، عملیاتی و بررسی بازار این کسب و کار می باشد. تهیه این طرح توجیهی از طریق کارشناسان سایت طرح فنی انجام می گردد. سطح چمن مصنوعی تشکیل شده از الیاف مصنوعی می باشد. این چمن مصنوعی شباهت زیادی به چمن طبیعی دارد.

از چمن مصنوعی که شکل چمن زنده است و ساختار آن از پلاستیک می باشد در پوشاندن سطح زمین برای فضای باز و یا سالن استفاده می شود. از آنجایی که جلوه ای حقیقی دارد می تواند در همه روز از سال برای شما فضایی سرسبز را بسازد. درست است که در ظاهر شباهت زیادی به چمن طبیعی دارد اما سطح آن نسبت به چمن طبیعی زبر تر و مقاوم تر می باشد.

علاوه بر این ها چمن مصنوعی نسبت به چمن طبیعی تراکم بیشتری دارد و احتیاج به نگهداری و مراقبت ندارد. نصب آن نیز بسیار آسان است. از طرفی دارای سطح بسیار یکدست و مرتبی می باشد.

هدف از نگارش طرح توجیهی تولید چمن مصنوعی چیست؟

هدف از نگارش طرح توجیهی تولید چمن مصنوعی در ابتدا برای دریافت مجوز تاسیسات و پروانه بهره برداری کارخانه و اخذ وام می باشد. کارآفرینان برای دریافت مجوز باید به وزارت صنعت، معدن و سایر سازمان ها و ارگان های دولتی این طرح توجیهی را ارائه دهند.

متخصصان ماهر نیز طرح توجیهی تولید چمن مصنوعی را به طور کامل بر طبق استاندارد های سازمانی انجام می دهند. سرمایه گذاران برای راه اندازی کارخانه تولید چمن مصنوعی به تسهیلات بانکی نیاز دارند. بانک ها نیز برای ارائه این خدمات ابتدا از سرمایه گذار درخواست طرح توجیهی را دارند.

از دیگر اهداف طرح توجیهی تولید چمن مصنوعی پاسخ به سوالات سرمایه‌گذاران می باشد. زیرا این طرح توجیهی دربردارنده تمام اطلاعات لازم است. از این رو می ‌توان برای سرمایه گذار همانند یک نقشه راهنما و مشاور عمل کند. کارآفرینان نیز با مطالعه کامل و دقیق این طرح می توانند در مسیر درست گام بردارند تا هرچه سریعتر به نتیجه دلخواه خود برسند.

تجهیزات موردنیاز برای تولید چمن مصنوعی - طرح فنی

سرمایه اولیه برای کارخانه تولید چمن مصنوعی

برای تولید چمن مصنوعی نیاز به سرمایه اولیه می باشد که این سرمایه به دو دسته سرمایه ثابت و سرمایه در گردش تقسیم می شود. سرمایه ثابت برای خرید تجهیزات و ماشین آلات خط تولید استفاده می شود.

این تجهیزات در این خط تولید شامل مواردی چون قالب ریسندگی، مخزن خنک کننده و … است. سرمایه در گردش نیز برای تهیه مواد اولیه تولید چمن مصنوعی می باشد. مواد اولیه در تهیه چمن مصنوعی عبارتند از الیاف چمن مصنوعی، بکینگ، ارتفاع پایل الیاف، لایه پر کننده، گرانول، لاستیک لایه زیرین و اولیه و شوک پد.

مقدار سرمایه اولیه در طرح توجیهی تولید چمن مصنوعی به طور مستقیم به گنجایش طرح بستگی دارد. محاسبه سرمایه اولیه در این طرح توسط کارشناسان با در نظر گرفتن مواردی چون قیمت روز، جنس مواد اولیه و … انجام می شود.

هزینه های راه اندازی برای شروع پروژه

سرمایه گذار برای احداث کارخانه تولید چمن مصنوعی باید هزینه هایی را صرف امور کند. این هزینه ها شامل هزینه های قبل از بهره برداری و هزینه های اجرایی می باشند. هزینه های قبل از بهره برداری صرف خرید زمین تاسیسات و ساختمان می شود. هزینه های مصرف انرژی، حمل و نقل، نیروی انسانی، تعمیر و نگهداری تجهیزات و ماشین آلات شامل هزینه های اجرایی می باشند.

اگر تاسیس کارخانه در شهرک های صنعتی صورت گیرد، از طرف سازمان ها و ارگان های دولتی تسهیلاتی به سرمایه گذاران داده می شود. در واقع کمک هزینه ای به آن ها خواهد شد. برای اینکه هزینه ها به درستی و بدون خطای محاسبه شوند، انجام محاسبه آن ها را کارشناسان با دقت تمام به عهده می گیرند.

پیشنهاد به مطالعه :  طرح توجیهی تولید الیاف پلی پروپیلن ⭐️ بررسی تخصصی هزینه ها

برآورد میزان سود کارخانه چمن مصنوعی

تولید چمن مصنوعی با سود بسیار بالایی مواجه می شود. این محصول از هنگامی که تولید شد راه طولانی را طی کرده است. امروزه نصب چمن مصنوعی بدون داشتن ظاهری تقلبی امکان پذیر می باشد.

حتی بسیاری از افراد تمایل بیشتری به داشتن چمن مصنوعی تا طبیعی دارند. زیرا دیگر نگران نگهداری هایی چون آبیاری، کود دهی، عوامل زیست محیطی و … نمی باشند. از این رو از آن در مکان های مختلفی استفاده می کنند.

مراحل فرایند تولید چمن مصنوعی

  1. گره زنی: ابتدا نرخ هایی که از قبل مشخص کرده اند را در خط تولید چمن مصنوعی می گذارند. نخ ها را در داخل سوزن های بافت قرار می دهند. سپس با فواصل معینی بر روی لایه زیرین قرار می گیرد. با انجام متعدد این کار لایه زیرین از نخ های متراکم پوشانده می شود.
  2. زیر سازی: در حقیقت استحکام چمن مصنوعی به علت لایه زیرین آن می باشد. بعد از اینکه نخ ها به لایه های زیرین دوخته شدند، به لایه های بکینگ می چسبند. سپس برای بهره برداری آماده می شوند.
  3. در مرحله آخر کالا را از نظر کیفیت کنترل می کنند و پس از بسته بندی از کارخانه خارج می شوند.

معرفی تجهیزات مورد نیاز برای تولید چمن مصنوعی

در طرح توجیهی تولید چمن مصنوعی تجهیزات و ماشین آلات خط تولید معرفی می شوند. موارد زیر برخی از این ماشین آلات می باشند.

[tie_list type=”starlist”]

  • قالب ریسندگی
  • دستگاه سوراخ داغ
  • سیستم باز کننده پیج
  • مخزن خنک کننده
  • بادگیر
  • خط تولید سیم های پلاستیکی
  • سیستم چسب خراش
  • دستگاه مکش فیبر
  • خط تولید سیم های پلاستیکی

[/tie_list]

کارخانه تولید چمن مصنوعی - طرح فنی

بررسی توجیه پذیری اقتصادی تولید چمن مصنوعی

تولید چمن مصنوعی با سود زیادی روبرو می شود. چرا که اکثر آن برای سالن، زمین، تراس، حیاط، محیط‌ های آموزشی مانند مهد کودک، ورزشگاه و … از چمن مصنوعی به جای چمن طبیعی استفاده می کنند. زیرا چمن مصنوعی همیشه سرسبز است و نیاز به نگهداری هایی چون چمن زنی، کاشت دوباره، آبیاری و … ندارد.

از این رو در مصرف آب نیز صرفه جویی می شود. از آنجایی که این کالا بیشتر از کشور چین و ایتالیا وارد می شود، پس با راه اندازی کارخانه چمن مصنوعی می توان واردات را کمتر کرد.

سفارش طرح توجیهی تولید چمن مصنوعی

طرح توجیهی اختصاصی طرحی کامل تر از طرح توجیهی آماده می باشد. زیرا این طرح به صورت جداگانه برای هر پروژه نوشته می شود. نگارندگان طرح توجیهی تولید چمن مصنوعی در سایت طرح فنی، کارشناسانی با ۲۵ سال تجربه در سرمایه گذاری امور اداری و بانکی کشور هستند.

ما به منظور یاری از کسب و کار های تولید با سفارش طرح توجیهی ۵ ماه پشتیبانی رایگان از طرح و جلسه آنلاین رایگان را به عنوان هدیه به شما تقدیم می کنیم. جلسه آنلاین برای رفع ابهام و پاسخگویی به سوالات بانکی و اداری به درخواست سرمایه گذاران است.

در این جلسه توضیحاتی در رابطه با روش اخذ تسهیلات، پروسه اداری، اخذ مجوز ضمانت ‌نامه‌ها، وثایق بانکی و … را به شما ارائه می دهیم.

5/5 - (17 امتیاز)

اشتراک گذاری مقاله

دیگر مقالات سایت را در اینجا ببینید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین و جدیدترین مقالات سایت

شروع گفتگو
1
سلام. طرح توجیهی نیاز دارید؟
سلام وقت بخیر
پشتیبان واتس‌اپ فعال است
در صورتی که شما به واتس‎اپ دسترسی ندارید میتوانید برای ثبت سفارش طرح توجیهی با شماره زیر تماس بگیرید.
0912-003-9088 کارشناس طرح توجیهی
پاسخگویی همه روزه از 7 صبح تا 24 شب