سفارش طرح توجیهیصنایع نساجی و سلولزی

طرح توجیهی تولید الیاف پلی پروپیلن ⭐️ بررسی تخصصی هزینه ها

کارخانه تولید الیاف پلی پروپیلن

طرح توجیهی تولید الیاف پلی پروپیلن به منظور بررسی منطقی بودن و توجیه پذیری طرح توسط کارشناسان سایت طرح فنی تهیه شده و حاوی اطلاعات مهم این کسب و کار است. الیاف پلی پروپیلن (PP)، رشته ها و تارهای باریکی هستند که به روش ریسندگی مذاب از چیپس پلی پروپیلن تولید می شوند.

چیپس یا گرانول پلی پروپیلن نوعی ترموپلاستیک و از مشتقات نفتی بوده و توسط مجتمع های پتروشیمی عرضه می گردد. الیاف پلی پروپیلن دارای ویژگی های فیزیکی مناسب و قیمت ارزان تر نسبت به الیاف طبیعی هستند. عدم جذب رطوبت، مقاومت شیمیایی عالی، استحکام کششی خوب در برابر سایش، مقاومت در برابر میکروارگانیسم ها و نفوذ پذیری هوا از ویژگی های الیاف پلی پروپیلن می باشند.

الیاف پروپیلن برای مصارف گسترده ای چون تولید لوازم یکبارمصرف بیمارستانی، روپوش های جراحی، بخیه و مش های جراحی، بالا بردن مقاومت بتن، تولید طناب، موکت بافی، تولید انواع کفپوش، تولید گونی و به صورت گسترده در صنعت نساجی استفاده می گردند.

تنظیم طرح توجیهی تولید الیاف پلی پروپیلن با هدف اخذ وام و مجوز

اخذ مجوز کارخانه از مهم ترین اهداف تنظیم طرح توجیهی تولید الیاف پلی پروپیلن است. راه اندازی کارخانه تولید الیاف پلی پروپیلن در گرو اخذ جواز تاسیس از وزارت صنایع و معادن و استعلام از سازمان های ذیربط است.

در این میان، طرح توجیهی از مستنداتی است که در پروسه اخذ مجوز باید به سازمان ها و نهادهای مربوطه ارائه گردد. کارشناسان از آخرین ضوابط و دستورالعمل های سازمانی مطلع بوده و بیزینس پلن تولید الیاف پلی پروپیلن را مطابق با این ضوابط نگارش می کنند.

سرمایه گذاران پس از اخذ جواز تاسیس کارخانه می توانند، برای درخواست تسهیلات کم بهره به بانک های معرفی شده توسط وزارت صنایع و معادن مراجعه نمایند. تسهیلات درخواستی تنها در صورت ارائه طرح توجیهی تولید الیاف پلی پروپیلن توسط بانک عامل به متقاضی اختصاص پیدا خواهد کرد.

طرح توجیهی تولید الیاف پلی پروپیلن چه نقشی ایفا می کند؟

سرمایه گذاران در مسیر راه اندازی کارخانه تولید الیاف پلی پروپیلن با چالش ها و ابهامات گوناگونی روبرو خواهند بود. طرح توجیهی تولید الیاف پلی پروپیلن، نقش چراغی روشن را در مسیر سرمایه گذاری داشته و تمامی ناهمواری ها و پستی و بلندی های مسیر را برای سرمایه گذار مشخص می کند.

کارآفرینان با استفاده از اطلاعات، جداول و نمودارهای طرح توجیهی با جوانب مختلف این کسب و کار آشنا می شوند. طرح توجیهی با بررسی وضعیت عرضه و تقاضای الیاف پلی پروپیلن در بازار نیز دید روشنی را از لحاظ توجیه پذیری طرح به سرمایه گذار عطا می کند.

تجهیزات موردنیاز برای تولید الیاف پلی پروپیلن - طرح فنی

چرا باید در تولید الیاف پلی پروپیلن سرمایه گذاری کنیم؟

همانطور که می دانید، الیاف طبیعی محدود بوده و قیمت بالایی دارند. با افزایش جمعیت جهان نیاز مبرم به الیاف جایگزین که ساخته دست بشر بوده و قیمت تمام شده پایین تری دارند، بیش از پیش حس می شود.

الیاف پلی پروپیلن از الیاف مصنوعی بسیار پرکاربرد در صنایع گوناگون بخصوص صنعت نساجی هستند. بهره مندی ایران از ذخایر نفت و مشتقات نفتی و تولید انواع پلیمرها، شرایط مطلوبی را برای تولید کنندگان الیاف مصنوعی از جمله الیاف پلی پروپیلن ایجاد نموده است.

الیاف پلی پروپیلن تولیدی در داخل کشور از لحاظ درجه کیفی، بالا بوده و علاوه بر تامین نیاز داخلی، نقش ویژه ای را در بازارهای جهانی دارند. با این اوصاف وارد شدن در این حیطه به اعتقاد کارشناسان و نویسندگان طرح توجیهی تولید الیاف پلی پروپیلن، منطقی خواهد بود.

سرمایه اولیه برای تولید الیاف پلی پروپیلن

تولید الیاف پلی پروپیلن به روش ذوب ریسی انجام می گردد. تجهیزات ذوب ریسی و اکستروژن عموما وارداتی هستند، بنابراین بخش بزرگی از سرمایه اولیه برای تامین ماشین آلات خط تولید صرف می گردد. علاوه بر سرمایه گذاری ثابت که برای خرید تجهیزات کارخانه و تامین زیرساخت ها در نظر گرفته می شود، برای بهره برداری از کارخانه، مبلغی نیز تحت عنوان سرمایه درگردش باید مدنظر قرار گیرد.

مواد اولیه مورد نیاز کارخانه، چیپس پلی پروپیلن و روغن spin finish هستند که با سرمایه درگردش خریداری می گردند. نگارندگان طرح توجیهی تولید الیاف پلی پروپیلن برای محاسبه سرمایه اولیه، میزان آورده متقاضی، میزان تسهیلات دریافتی، ظرفیت طرح و ارزش روز ماشین آلات خط تولید را در نظر می گیرند.

برآورد هزینه ها توسط طرح توجیهی تولید الیاف پلی پروپیلن

برآورد هزینه ها در ابتدای پروژه منجر به مدیریت صحیح منابع مالی از جانب سرمایه گذار می شود، البته به شرطی که مطابق با داده ها و اطلاعات روز انجام گردد. هزینه های راه اندازی این پروژه، متنوع بوده و بسته به مشخصات پروژه در طرح توجیهی تولید الیاف پلی پروپیلن معین می شوند.

به اعتقاد کارشناسان برای تولید سالانه 10 هزار تن الیاف پلی پروپیلن، به زمینی با مساحت حدود 4500 متر مربع احتیاج داریم که بسته به محل احداث کارخانه، این هزینه متغیر خواهد بود.

هزینه دستمزد و مزایای کارکنان نیز با نرخ روز در طرح محاسبه می شود. برای ظرفیت تولید فوق، تعداد 40 نفر نیروی انسانی نیاز است. سایر هزینه های این پروژه نیز شامل هزینه های مصرف انرژی، هزینه های حمل و نقل، هزینه ساختمان و سوله سازی، هزینه تعمیر و نگهداری تجهیزات خط تولید و … می باشند که همگی در طرح توجیهی مبلغ گذاری می گردند.

کارخانه تولید الیاف پلی پروپیلن - طرح فنی

بررسی میزان سوددهی طرح

از آن جا که الیاف پلی پروپیلن از الیاف مصنوعی بسیار پرکاربرد در صنعت نساجی و صنایع دیگر هستند، تولید این الیاف، سود دهی بسیار خوبی داشت. همان طور که می دانید، طرح های اقتصادی با مقیاس های متفاوت، راه اندازی می گردند، بنابراین نمی توان سود معینی را به تمامی آنها نسبت داد.

اما جهت اطمینان شما از سوددهی طرح، باید بگوییم، کارشناسان نرخ بازده داخلی این پروژه را حدود 53 درصد برآورد کرده اند که درصد فوق العاده چشمگیر است. طرح توجیهی تولید الیاف پلی پروپیلن برای محاسبه دقیق سود، بهترین انتخاب است زیرا سود هر طرح را با روش های علمی، نرم افزاری و تخصصی محاسبه می نماید.

فرایند تولید الیاف پلی پروپیلن

تولید الیاف پلی پروپیلن با روش های اکستروژن و ذوب ریسی انجام می گیرد. به منظور ارائه دانش فنی پروژه، فرایند تولید نیز به صورت مفصل در طرح توجیهی تولید الیاف پلی پروپیلن شرح داده می شود. در فرایند ذوب ریسی، چیپس پلی پروپیلن با روش ریسندگی مذاب تبدیل به رشته ها و تارهای باریک یا الیاف پلی پروپیلن می شود.

بدین منظور گرانول ها یا چیپس های پلی پروپیلن به دستگاه مارپیچی ذوب انتقال داده می شوند. پلی پروپیلن مذاب وارد دستگاه رشته ساز شده و تحت عملیات کشش قرار می گیرد. سپس الیاف پلی پروپیلن در معرض هوا یا در مجاورت سیستم خنک کننده، جامد می شوند و در نهایت الیاف پلی پروپیلن توسط سیستم جمع کننده اتوماتیک جمع آوری می گردند.

پیشنهاد به مطالعه :  طرح توجیهی تولید نخ پلی استر ⭐️ (تولید الیاف POY)

معرفی تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز

طرح توجیهی تولید الیاف پلی پروپیلن در انتخاب دستگاه ها و ماشین آلات خط تولید نیز کمک کننده است زیرا نوع و تعداد تجهیزات خط تولید کارخانه را مشخص می کند.

برخی از ماشین آلات خط تولید در این طرح عبارتند از:

  • تغذیه کننده یا هاپر
  • دستگاه مارپیچ ذوب کننده پلیمر
  • پمپ تغذیه
  • اکسترودر پلی پروپیلن
  • دستگاه رشته ساز
  • دستگاه ریسندگی مذاب
  • سیستم خنک کننده
  • سیستم جمع کننده

تولید الیاف پلی پروپیلن - طرح فنی

مزایای الیاف پروپیلن

الیاف پلی پروپیلن دارای مزایا و ویژگی های زیر می باشند:

  • الیاف پلی پروپیلن بسیار سبک هستند. چگالی این الیاف، کمترین میزان در بین الیاف مصنوعی است.
  • یکی از نقاط قوت الیاف پلی پروپیلن، عدم جذب رطوبت است. از این رو الیاف پلی پروپیلن به صورت گسترده ای در تولید محصولات جاذب و محصولات بهداشتی استفاده می گردند.
  • الیاف پلی پروپیلن در برابر اکثر اسیدها و بازها مقاوم هستند، بنابراین در صنایع شیمیایی برای تصفیه سیالات و گازها به کار برده می شوند.
  • هدایت حرارتی الیاف پلی پروپیلن کمتر از سایر الیاف است. از این رو در کاربردهای مختلف به منظور سایش حرارتی استفاده می گردند.
  • الیاف پلی پروپیلن، ضد میکروب و باکتری هستند. بنابراین این الیاف، کاربرد ویژه ای در بخش پزشکی و به خصوص بخش جراحی دارند.

آیا تولید الیاف پلی پروپیلن دارای توجیه پذیری اقتصادی است؟

به اعتقاد کارشناسان و نگارندگان طرح توجیهی تولید الیاف پلی پروپیلن، این طرح از لحاظ اقتصادی توجیه پذیر است. با وجود ذخایر غنی از نفت و تولید انواع پلیمر در ایران، همچنان الیاف پلی پروپیلن تولیدی در ایران جوابگوی نیاز داخلی نیست و بخش اعظمی از این الیاف از خارج از کشور وارد می شود.

تولید الیاف پلی پروپیلن دارای نرخ بازده داخلی عالی و مدت زمان برگشت سرمایه کوتاه است. در نتیجه ورود به این عرصه از لحاظ اقتصادی کاملا رضایت بخش خواهد بود.

سفارش طرح توجیهی اختصاصی تولید الیاف پلی پروپیلن

شما سرمایه گذار عزیز می توانید، برای سفارش طرح توجیهی اختصاصی، سایت طرح فنی را انتخاب نمایید. طرح توجیهی نویسان سایت طرح فنی از سابقه ای 25 ساله در زمینه سرمایه گذاری و امور بانکی و اداری برخوردار هستند. طرح توجیهی تولید الیاف پلی پروپیلن در این سایت با اطلاعات و داده های روز و آخرین استانداردهای بانکی تهیه می شود.

سفارش طرح توجیهی اختصاصی در سایت طرح فنی، دو امتیاز ویژه، 5 ماه پشتیبانی رایگان و جلسه آنلاین رایگان را نیز نصیب شما خواهد کرد.

جلسه آنلاین با هدف پاسخگویی به سوالات اداری و بانکی شما در خصوص مراحل اداری اخذ مجوز، مراحل دریافت وام از بانک، وثایق و ضمانت نامه های بانکی و … تشکیل می گردد.

به این مقاله چه امتیازی میدهید؟

امتیاز

مجموع امتیازات

امتیاز کاربر: 5 ( 2 نتایج)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شروع گفتگو
1
سلام. طرح توجیهی نیاز دارید؟
سلام وقت بخیر
پشتیبان واتس‌اپ فعال است
در صورتی که شما به واتس‎اپ دسترسی ندارید میتوانید برای ثبت سفارش طرح توجیهی با شماره زیر تماس بگیرید.
0912-003-9088 کارشناس طرح توجیهی
پاسخگویی همه روزه از 7 صبح تا 24 شب