سفارش طرح توجیهیصنایع فلزی

طرح توجیهی ریخته گری تحت فشار آلومینیوم ⭐️ دایکاست

احداث کارخانه ریخته گری تحت فشار آلومینیوم

طرح توجیهی ریخته گری تحت فشار آلومینیوم به منظور ارزیابی و امکان سنجی های اقتصادی، فنی و مالی طرح و توسط مهندسین سایت طرح فنی نوشته می شود. ریخته گری تحت فشار یا دایکاست، یکی از متداول ترین روش ها برای شکل دهی فلزات مختلف بخصوص آلومینیوم است.

ریخته گری تحت فشار یا دایکاست، مبتنی بر عملیات ذوب فلز و سپس انجماد آن است. در این روش، مواد مذاب با فشار در قالب های حفره ای ریخته می شوند. آلومینیوم از مناسب ترین فلزات برای ریخته گری تحت فشار است زیرا دارای وزن سبک، دانسیته مناسب و مقاومت بالا در برابر خوردگی است.

این روش ریخته گری برای تولید قطعات آلومینیومی با ابعاد بزرگ و یا تولید انبوه قطعات آلومینیومی مناسب است. نداشتن محدودیت ابعادی و تکرارپذیری بالا از مزایای ریخته گری تحت فشار آلومینیوم است.

بیش از نیمی از قطعات آلومینیومی تولید شده به روش دایکاست در صنعت خودروسازی به کار برده می شوند. استفاده در صنایع هوا و فضا، صنایع الکترونیک، ساخت ماشین آلات صنعتی، تولید لوازم خانگی، مجسمه سازی، جواهرسازی و … از سایر کاربردهای قطعات آلومینیومی دایکاست هستند.

طرح توجیهی ریخته گری تحت فشار آلومینیوم جهت اخذ مجوز و وام

سرمایه گذاران برای احداث یک واحد ریخته گری آلومینیوم، باید به دنبال اخذ جواز تاسیس باشند. سازمان صنایع و معادن، نهادی است که متولی صدور مجوز برای صنایع فلزی است. این نهاد پس از بررسی طرح توجیهی ریخته گری تحت فشار آلومینیوم، نسبت به صدور مجوز اقدام می نماید. طرح توجیهی فوق باید حتما توسط مشاورین اعتباری واجد شرایط و متخصصین امور سرمایه گذاری تنظیم شود.

بسیاری از سرمایه گذاران برای احداث واحد ریخته گری آلومینیوم، تمایل به دریافت تسهیلات دولتی دارند. دارندگان جواز از وزارت صنایع و معادن می توانند، تسهیلات از بانک دریافت نمایند، البته به شرطی که طرح توجیهی ریخته گری تحت فشار آلومینیوم را به بانک ارائه دهند. بیزینس پلن فوق، مبتنی بر نرم افزار کامفار بوده و بانک را به توجیه پذیری طرح متقاعد می نماید.

اهداف تهیه طرح توجیهی ریخته گری تحت فشار آلومینیوم

هدف از تنظیم طرح توجیهی ریخته گری تحت فشار آلومینیوم، ارائه استراتژی صحیح در این پروژه سرمایه گذاری است. کارآفرینان با استفاده از طرح توجیهی فوق با قابل اجرا بودن یا اجرایی نبودن پروژه آشنا می شوند. بدین ترتیب آنها با دید باز، قدم در مسیر سرمایه گذاری گذاشته و با پیش زمینه ای قبلی از ناهمواری های مسیر به سلامت عبور می کنند.

کمک به پیاده سازی اصولی طرح، مدیریت صحیح منابع مالی، دسترسی آسان تر به سود و جلوگیری از لطمات جبران ناپذیر مالی از جمله مزایای بیزینس پلن ریخته گری تحت فشار آلومینیوم هستند.

احداث واحد ریخته گری تحت فشار آلومینیوم - طرح فنی

چرا باید در احداث واحد ریخته گری آلومینیوم سرمایه گذاری کنیم؟

کارشناسان در طرح توجیهی ریخته گری تحت فشار آلومینیوم، این طرح را فرصتی طلایی برای سرمایه گذاری می دانند. قطعات آلومینیومی تولید شده به روش ریخته گری تحت فشار از ارکان صنعت قطعه سازی خودرو هستند.

با رشد صنعت خودروسازی در کشور، نیاز به قطعات آلومینیومی خودرو نیز اجتناب ناپذیر است. قطعات آلومینیومی در تولید تجهیزات و ماشین آلات صنعتی نیز کاربرد گسترده ای داشته و به عنوان گیربکس، لچکی، پوسته موتور و … در این تجهیزات استفاده می گردند.

ضمن این که وزن پایین آلومینیوم نیز منجر به استفاده وسیع از آن در تولید ماشین های اداری و لوازم خانگی شده است. به طور کلی قطعات آلومینیومی تولید شده به روش ریخته گری تحت فشار دارای اهمیتی زائد الوصف بوده و هیچ جایگزینی برای آنها در صنعت وجود ندارد.

در ضمن صنایع قطعه سازی، درصد قابل توجهی را در تولید ناخالص ملی کشور دارند. افزون بر آن به اعتقاد کارشناسان، افق های روشنی از توسعه صادرات قطعات آلومینیومی به سایر کشورها نیز دیده می شود.

سرمایه اولیه برای احداث واحد ریخته گری تحت فشار آلومینیوم

محاسبه سرمایه، اولین گام در برآورد شاخص های مالی است که توسط کارشناسان در طرح توجیهی ریخته گری تحت فشار آلومینیوم انجام می گردد. میزان سرمایه گذاری به ظرفیت طرح، میزان آورده متقاضی و میزان تسهیلات دریافتی بستگی دارد.

بخش بزرگی از سرمایه برای خریداری تجهیزات کارخانه و تامین زیرساخت ها صرف می گردد. کوره های ذوب، دستگاه های دایکاست و تجهیزات ماشین کاری از جمله تجهیزات مورد نیاز در کارخانه می باشند.

ضمن این که بهره برداری از کارخانه نیز در گرو فراهم آوردن بودجه لازم برای خرید مواد اولیه است که شامل انواع آلیاژ آلومینیوم می باشند. محاسبه سرمایه در طرح توجیهی، با استعلام قیمت روز ماشین آلات کارخانه و در نظر گرفتن مبالغ روز صورت می پذیرد.

پیشنهاد به مطالعه :  طرح توجیهی ریخته گری قطعات فولادی ⭐️ بررسی تخصصی هزینه ها

بررسی هزینه های احداث واحد ریخته گری

هزینه های راه اندازی یک واحد ریخته گری تحت فشار، بالاتر از سایر واحدهای ریخته گری است زیرا تولید قالب های بزرگ مستلزم صرف هزینه های چشمگیری است. همچنین هزینه زمین نیز از جمله هزینه های مهم است که بسته به محل احداث کارخانه متغیر خواهد بود.

هزینه نیروی انسانی، هزینه نگهداری ماشین آلات، هزینه حمل و نقل و هزینه های مصرف انرژی از جمله هزینه های عملیاتی طرح هستند. سوله سازی، راه اندازی تاسیسات و خریداری انشعابات نیز از جمله هزینه های قبل از بهره برداری از طرح می باشند.

کارشناسان برای محاسبه هزینه ها در طرح توجیهی ریخته گری تحت فشار آلومینیوم، داده های روز را در نظر می گیرند. شایان ذکر است، بخشی به عنوان هزینه های پیش بینی نشده نیز در طرح توجیهی در نظر گرفته می شود تا محاسبات به واقعیت نزدیک تر باشند.

قطعات تولید شده در کارخانه ریخته گری آلومینیوم - طرح فنی

برآورد میزان سود کارخانه در طرح توجیهی

ریخته گری قطعات آلومینیومی از کسب و کارهای پرسود است زیرا این قطعات دارای بازار مصرف متنوع و وسیعی هستند. میزان سود یک واحد ریخته گری تحت فشار به عواملی چون مقیاس طرح، استهلاک ماشین آلات و نوع قطعات تولیدی بستگی دارد. گمانه زنی سود نزد سرمایه گذاران از اهمیت بالایی برخوردار است؛ اما باید در نظر داشته باشید که محاسبه دقیق سود، کار آسانی نیست.

کارشناسان در طرح توجیهی ریخته گری تحت فشار آلومینیوم به کمک تیم تحقیقاتی خود، محاسبه سود را انجام می دهند. تمامی شاخص های مالی طرح از جمله سود خالص، نرخ بازده داخلی طرح، مدت زمان برگشت سرمایه و … در طرح توجیهی به صورت تخصصی محاسبه می شوند.

مراحل ریخته گری تحت فشار آلومینیوم  

با روش ریخته گری تحت فشار یا دایکاست به علت فشاری که در هنگام انتقال مواد مذاب به قالب اعمال می شود، تخلخل در سطح قطعات آلومینیوم کاهش پیدا می کند. دستگاه دایکاست، متشکل از مجراهای متعدد است که باعث انتقال مواد مذاب به قالب ها می گردد.

جالب است بدانید، دقت ریخته گری در این روش، کمتر از متد ریخته گری دقیق بوده و حتما باید عملیات ماشین کاری در انتها بر روی قطعه انجام گردد. مراحل ریخته گری تحت فشار آلومینیوم، گام به گام به صورت زیر است:

  • ذوب آلیاژ آلومینیوم در کوره
  • انتقال مواد مذاب به دستگاه دایکاست
  • تزریق مواد مذاب به قالب و پرس آنها
  • بیرون آوردن قطعه از قالب پس از خنک سازی آن
  • ماشین کاری و برش زوائد

معرفی تجهیزات مورد نیاز برای شروع پروژه

فراهم آوردن تجهیزات و دستگاه های مناسب در کارخانه، از مهم ترین چالش های پیش روی سرمایه گذاران در این کسب و کار است. با توجه به تنوعی که تجهیزات ریخته گری در بازار دارند، انتخاب دستگاه های مناسب، تنها به کمک مشاورین انجام پذیر است.

طرح توجیهی ریخته گری تحت فشار آلومینیوم، نقش مشاوری توانا را در عملیاتی کردن طرح بر عهده داشته و تجهیزات مورد نیاز را معرفی می کند.

برخی از تجهیزات واحد ریخته گری تحت فشار آلومینیوم عبارتند از:

  • کوره ذوب آلومینیوم
  • دستگاه دایکاست با سیستم تزریق محفظه گرم
  • دستگاه دایکاست با سیستم تزریق محفظه سرد
  • قالب ها
  • دستگاه پرس 200 تن
  • دستگاه برش
  • دستگاه فرز
  • ماشین برش زوائد
  • دستگاه سنگ مغناطیس

بخش نهایی تولید قطعات - طرح فنی

بررسی توجیه پذیری اقتصادی کارخانه

طبق مطالعاتی که کارشناسان در طرح توجیهی ریخته گری تحت فشار آلومینیوم انجام داده اند، این طرح از لحاظ اقتصادی توجیه پذیر است. قطعات آلومینیومی تولید شده با متد ریخته گری تحت فشار دارای تنوعی بی نظیر بوده و کاربرد گسترده ای در صنایع مختلف دارند.

با روش ریخته گری تحت فشار، می توان قطعاتی را تولید کرد که به روش های دیگر ریخته گری، امکان تولید آنها میسر نیست. اما حتما دقت داشته باشید که به دلیل هزینه بالای تولید قالب های بزرگ و همچنین هزینه ماشینکاری نهایی قطعه، احداث واحد ریخته گری تحت فشار در مقیاس بالا، توجیه پذیری اقتصادی بالاتری خواهد داشت.

معرفی طرح توجیهی اختصاصی ریخته گری تحت فشار آلومینیوم

ما در سایت طرح فنی با بهره گیری از متخصصین توانمند با تجربه ای 25 ساله در زمینه سرمایه گذاری، اداری و بانکی دقیق ترین طرح توجیهی ریخته گری تحت فشار آلومینیوم را تهیه می کنیم. طرح توجیهی اختصاصی برخلاف طرح توجیهی آماده، با اطلاعات هر پروژه و به صورت انحصاری برای هر طرح نوشته می شود.

شما سرمایه گذار گرامی با سفارش طرح توجیهی اختصاصی در این سایت از 5 ماه پشتیبانی رایگان تیم طرح فنی و جلسه آنلاین رایگان بهره مند خواهید شد. ما با هدف رشد و تعالی کسب و کارهای صنعتی، در جلسه آنلاین به رفع ابهام سرمایه گذاران در خصوص امور اداری و بانکی می پردازیم.

در این جلسه، مشاوران ما، توضیحاتی را در خصوص امور اداری اخذ مجوز، مراحل دریافت تسهیلات، ضمانت نامه ها و وثیقه های بانکی و … در اختیار شما قرار خواهند داد.

به این مقاله چه امتیازی میدهید؟

امتیاز

مجموع امتیازات

امتیاز کاربر: 5 ( 2 نتایج)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شروع گفتگو
1
سلام. طرح توجیهی نیاز دارید؟
سلام وقت بخیر
پشتیبان واتس‌اپ فعال است
در صورتی که شما به واتس‎اپ دسترسی ندارید میتوانید برای ثبت سفارش طرح توجیهی با شماره زیر تماس بگیرید.
0912-003-9088 کارشناس طرح توجیهی
پاسخگویی همه روزه از 7 صبح تا 24 شب