سفارش طرح توجیهیصنایع ساختمانی

طرح توجیهی بسته بندی سیمان ⭐️ برای اخذ مجوز

احداث کارخانه بسته بندی سیمان

طرح توجیهی بسته بندی سیمان، نتایج مطالعات امکان سنجی و توجیه پذیری اقتصادی پروژه است که توسط متخصصین سایت طرح فنی تهیه می شود. همانطور که می دانیم، سیمان از پرکاربردترین مصالح ساختمانی بوده و نقش پررنگی در صنعت ساختمان و پروژه های عمرانی ایفا می کند.

به طور کلی سیمان به دو صورت فله و کیسه ای عرضه می گردد. سیمان فله عموما در کارخانه های تولید بتن یا فرآورده های بتنی پیش ساخته و پروژه های عمرانی بزرگ استفاده شده و سیمان کیسه ای برای پروژه های ساختمانی کوچکتر به کار می رود.

سیمان پس از تولید در کارخانه به واحدهای بسته بندی ارسال شده و پس از ریخته شدن در کیسه های پاکتی، بسته بندی می گردد. بسته بندی سیمان در کیسه های مخصوص و با وزن های 25 و 50 کیلوگرمی انجام می گردد. پاکت مخصوص بسته بندی سیمان به صورت کاغذی و سه لایه است، تا از نفوذ رطوبت به سیمان تا حد امکان جلوگیری شود. روی پاکت های سیمان، نام تولید کننده، وزن سیمان، نوع تیپ سیمان و تاریخ تولید درج می گردد.

اخذ مجوز با ارائه طرح توجیهی بسته بندی سیمان

احداث واحد بسته بندی سیمان باید با اخذ جواز تاسیس و پروانه بهره برداری همراه باشد. مجوز این کسب و کار توسط وزارت صنایع و معادن صادر می گردد. طرح توجیهی بسته بندی سیمان از مستنداتی است که در پروسه اخذ مجوز، ارائه آن به سازمان های صادرکننده مجوز ضروری می باشد. بیزینس پلن بسته بندی سیمان، تمامی اطلاعات طرح را به سازمان های متولی صدور مجوز بازتاب داده و توجیه پذیری طرح را اثبات می کند.

سرمایه گذاران پس از اخذ جواز تاسیس واحد بسته بندی سیمان می توانند، به بانک های معرفی شده توسط وزارت صنایع و معادن مراجعه نموده و درخواست تسهیلات نمایند. اما در پروسه اخذ وام نیز، طرح توجیهی بسته بندی سیمان مورد نیاز خواهد بود. بانک عامل پس از بررسی طرح توجیهی در صورت منطقی بودن طرح از لحاظ اقتصادی، وام درخواستی را به شما اختصاص می دهد.

کارخانه بسته بندی سیمان - طرح فنی

طرح توجیهی سیمان چه کمکی به شما می کند؟

بسیاری از سرمایه گذاران بر این باورند که طرح توجیهی، تنها به منظور اخذ مجوز و وام نگارش می شود و از مزایای حیرت انگیز آن در کسب و کار بی اطلاع هستند. اما باید گفت، طرح توجیهی بسته بندی سیمان، تمامی اطلاعات طرح را در بخش های فنی، بازار، اقتصادی و مالی به صورت شبیه سازی شده به سرمایه گذار ارائه می کند.

از این رو سرمایه گذار با پیش زمینه و اطلاع قبلی وارد مسیر سرمایه گذاری شده و در این راستا، رویکردهای صحیح را در پیش می گیرد. همواره سرمایه گذارانی که طرح توجیهی را سرلوحه تصمیمات خود قرار می دهند، به صورت چشمگیری در سرمایه گذاری خود، موفق تر عمل می کنند.

چشم انداز سرمایه گذاری در بسته بندی سیمان

با ارزیابی هایی که کارشناسان در طرح توجیهی بسته بندی سیمان انجام داده اند، سرمایه گذاری در این بخش منطقی است. صنعت سیمان از مهم ترین صنایع در کشور بوده و نقش پر اهمیتی در رشد و توسعه اقتصادی کشور دارد. بسته بندی سیمان و مصالح ساختمانی از این جهت، بسیار مهم است که مانع فساد و هدر رفتن آنها می گردد.

احداث واحد بسته بندی سیمان از مشاغل سودآور بوده و با تجهیزات ساده و سرمایه متوسط، بازدهی خوبی در پی دارد. با پیشرفت صنعت ساختمان و افزایش ساخت و ساز، تقاضا برای سیمان های بسته بندی شده نیز رشد فزاینده ای را از خود نشان می دهد.

سرمایه لازم برای احداث کارخانه

احداث یک واحد بسته بندی سیمان نیازمند سرمایه اولیه است که برای خریداری تجهیزات مورد نیاز شامل دستگاه کیسه پرکن، سیستم توزین و تجهیزات بسته بندی صرف می شود. از آن جا که قیمت ماشین آلات و تجهیزات به صورت مرتب در حال نوسان است، نمی توان، مبلغ معینی را به عنوان سرمایه ثابت معرفی نمود.

افزون بر سرمایه ثابت، سرمایه ای نیز تحت عنوان سرمایه درگردش برای بهره برداری از کارخانه ضروری است. سرمایه درگردش مختص خرید مواد اولیه شامل سیمان، پاکت های مقوایی و کیسه های پلی پروپیلن می باشد. کارشناسان در طرح توجیهی بسته بندی سیمان در ابتدا، قیمت روز تجهیزات مورد نیاز و مواد اولیه را استعلام کرده و سپس میزان سرمایه گذاری اولیه را محاسبه می کنند.

برآورد هزینه ها در طرح توجیهی سیمان

احداث واحد بسته بندی سیمان مستلزم صرف هزینه های گوناگون در بخش های مختلف است. هزینه زمین از جمله هزینه های اصلی است. بسته بندی سیمان نیازمند یک فضای سرپوشیده برای قرار دادن تجهیزات کیسه پر کن و بسته بندی است.

ضمن این که برای انبار کیسه های سیمان نیز باید فضای مجزایی در نظر گرفته شود. انبار کردن کیسه های سیمان، مشمول شرایط خاصی است و هر تیپ از سیمان کیسه ای باید به صورت جداگانه چیده شده و انبار گردد.

افزون بر هزینه زمین، هزینه های دیگری چون هزینه نیروی انسانی، هزینه های قبل از بهره برداری، هزینه حامل های انرژی، هزینه راه اندازی تاسیسات، هزینه حمل و نقل و هزینه تعمیر و نگهداری تجهیزات در این طرح وجود دارند. تمامی هزینه ها در طرح توجیهی بسته بندی سیمان با رعایت جزئیات و با ارقام و داده های روز مشخص می شوند.

کارخانه بسته بندی سیمان جهت ارسال به بازار داخلی - طرح فنی

میزان سوددهی پروژه

راه اندازی واحد بسته بندی سیمان از کسب و کارهای پربازده است زیرا شما می توانید، با خریداری یک دستگاه کیسه پر کن، با یک تیر دو نشان زده و علاوه بر سیمان، انواع مصالح ساختمانی پودری مانند گچ، آهک و … را نیز بسته بندی نمایید.

میزان سود دقیق این طرح به مولفه های گوناگونی چون ظرفیت بسته بندی، نوع و تعداد تجهیزات بسته بندی بستگی دارد. استفاده از دستگاه های کیسه پرکن اتوماتیک که با سیستم PLC کنترل می شوند، سرعت بسته بندی را بالا برده و سود طرح را می افزاید.

ضمن این که احداث واحد بسته بندی در نزدیکی محل تولید سیمان نیز، هزینه حمل و نقل مواد اولیه را کاهش داده و در سود پروژه تاثیرگذار خواهد بود. میزان دقیق سود این پروژه در طرح توجیهی بسته بندی سیمان به صورت تیزبینانه و تخصصی توسط کارشناسان پیش بینی می گردد.

پیشنهاد به مطالعه :  طرح توجیهی فرآوری و بسته بندی زعفران ⭐️ برای مجوز و وام بانکی

فرآیند بسته بندی سیمان

طرح توجیهی بسته بندی سیمان، نحوه بسته بندی و تجهیزات مورد نیاز را با هدف ارائه دانش فنی پروژه به سرمایه گذاران توضیح می دهد. بسته بندی سیمان با دستگاه های کیسه پرکن انجام می گردد. این دستگاه ها به سه نوع دستی، نیمه اتوماتیک و اتوماتیک تقسیم بندی می شوند.

دستگاه های دستی نیاز به یک اپراتور داشته و قادر به پر کردن 2 تا 5 کیسه در یک دقیقه می باشند. دستگاه های نیمه اتوماتیک کیسه پرکن می توانند، در یک دقیقه، 24 کیسه سیمان را پر کنند.

همچنین دستگاه های تمام اتوماتیک کیسه پرکن نیز مخصوص واحدهایی هستند که در مقیاس بزرگتر احداث می شوند. این دستگاه ها قادرند، در یک دقیقه، 400 کیسه سیمان را پر کنند. دستگاه کیسه پرکن، مجهز به سیستم توزین است که حجم سیمان ریخته شده داخل کیسه را کنترل کرده و کیسه های سیمان را در وزن های استاندارد تحویل می دهد. کیسه ها پس از پر شدن، وارد قسمت بسته بندی شده و سر آنها، مهر و موم می گردد.

معرفی تجهیزات مورد نیاز طرح

طرح توجیهی بسته بندی سیمان برای کمک به سرمایه گذاران جهت پیاده سازی اصولی طرح، تعداد و نوع تجهیزات و دستگاه های مورد نیاز را نیز معرفی می کند. برخی از واحدهای بسته بندی سیمان در زمینه بسته بندی سایر مصالح پودری مانند گچ و موادی مانند آرد نیز فعال هستند.

برخی از تجهیزات و دستگاه مورد نیاز برای این طرح عبارتند از:

  • دستگاه کیسه پرکن پودری
  • سیستم توزین
  • تسمه نقاله
  • سیلوهای فولادی و استیل مواد اولیه
  • میکسر
  • ماشین سپراتور میکرو
  • دستگاه توربو کلاسیفایر
  • فیدر یا هاپر تغذیه

واحد بسته بندی سیمان - طرح فنی

آیا بسته بندی سیمان از لحاظ اقتصادی توجیه پذیر است؟

به اعتقاد کارشناسان و نگارندگان طرح توجیهی بسته بندی سیمان، سرمایه گذاری در این بخش توجیه پذیر است. سیمان ها در تیپ های 1 تا 5 تولید شده و بسته به ویژگی های فیزیکی و مولکولی در کاربردهای مختلف استفاده می شوند. بسته بندی کردن سیمان، آن را از آسیب حفظ کرده و خاصیت چسبندگی آن را به عنوان ملات حفظ می کند.

تولید سیمان در کشور ما از رونق خوبی برخوردار بوده و تقاضای بالایی برای آن وجود دارد، بنابراین بسته بندی این محصول سودآور است. واحدهای بسته بندی سیمان می توانند، با خرید یک تا چند دستگاه پرکن کیسه سیمان که مجهز به سیستم توزین و بسته بندی است، سود قابل توجهی کسب کنند.

سفارش طرح توجیهی بسته بندی سیمان

کارشناسان ما در سایت طرح فنی، طرح توجیهی اختصاصی را به صورت انحصاری با توجه به مشخصات پروژه شما نگارش می کنند. طرح توجیهی نویسان سایت طرح فنی از 25 سال تجربه در امور سرمایه گذاری، اداری و بانکی برخوردار بوده و طرح توجیهی بسته بندی سیمان را با توجه به آخرین ضوابط سازمانی و دستورالعمل های بانکی تهیه می کنند.

5 ماه پشتیبانی رایگان از طرح و جلسه آنلاین رایگان از امتیازات سفارش طرح توجیهی اختصاصی در سایت طرح فنی هستند. کارشناسان ما در جلسه آنلاین به توضیح پاره ای از موضوعات اداری و بانکی از جمله مراحل اداری اخذ مجوز، مراحل بانکی اخذ تسهیلات، وثایق و ضمانت نامه های بانکی و … می پردازند.

به این مقاله چه امتیازی میدهید؟

امتیاز

مجموع امتیازات

امتیاز کاربر: 4.53 ( 3 نتایج)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شروع گفتگو
1
سلام. طرح توجیهی نیاز دارید؟
سلام وقت بخیر
پشتیبان واتس‌اپ فعال است
در صورتی که شما به واتس‎اپ دسترسی ندارید میتوانید برای ثبت سفارش طرح توجیهی با شماره زیر تماس بگیرید.
0912-003-9088 کارشناس طرح توجیهی
پاسخگویی همه روزه از 7 صبح تا 24 شب