سفارش طرح توجیهیصنایع شیمیایی

طرح توجیهی تولید پارافین کلره ⭐️ برای اخذ مجوز و تسهیلات

طرح تولید پارافین کلره

طرح توجیهی تولید پارافین کلره که توسط کارشناسان سایت طرح فنی نگارش می شود، به سرمایه گذاران علاقه مند کمک می کند تا بتوانند کارخانه تولید پارافین کلره در ایران تاسیس کنند. راه اندازی چنین پروژه ای بدون شک پرسود بوده و موفق خواهد شد.  زیرا در کشور از این ماده در صنایع مختلف استفاده می شود و کاربرد زیادی دارد.

طرح توجیهی شامل اطلاعات مهمی در زمینه راه اندازی کارخانه تولید پارافین است. به همین دلیل سرمایه گذاران با استفاده از این نوع اطلاعات، می توانند بخش زیادی از فرایند راه اندازی کارخانه تولید پارافین کلره را در کشور برای خود تسهیل نمایند. پارافین کلره یک ماده ی ارزشمند به شمار می رود که از نظر رده بندی شیمیایی، جزء دسته مواد پلاستی سایزرها قرار می گیرد.

از این ماده در صنایع مختلفی همچون صنایع دباغی و چرم سازی به منظور ماده نرم کننده در تولید کفپوش ها استفاده می شود. همچنین قابلیت استفاده در صنایع دیگری را نیز دارد. یعنی می توان از این ماده برای تولید لاستیک و پلاستیک، تولید PVC، تولید کابل های فشار قوی، تولید انواع روغن ها و رنگ های فشار بالا و … نیز استفاده کرد. به همین دلیل بازار فروش عالی در کشور و دنیا خواهد داشت و می تواند کسب و کار پرسودی به شمار رود.

هدف از نگارش طرح توجیهی تولید پارافین کلره چیست؟

سرمایه گذاران برای آنکه بتوانند اقدام به راه اندازی کارخانه و یا پروژه تولیدی نمایند، باید از ارگان های دولتی و سازمان های مربوطه مجوز دریافت کنند. راه اندازی کارخانه تولید پارافین کلره نیز در گروه اخذ مجوز از وزارت صنایع و معادن کشور است. در این میان سرمایه گذاران برای دریافت مجوز لازم نیاز به ارائه مدارک و مستنداتی که وزارت مربوطه خواهند داشت.

طرح توجیهی تولید پارافین کلره شامل مستنداتی می شود که در پروسه اخذ مجوز از سازمان ها و ارگان های دولتی، می توان از آن استفاده کرد. کارشناسان برای تنظیم این طرح آخرین ضوابط و دستورالعمل های سازمانی را بررسی نموده و بسته به آنها طرح توجیهی را به مطلوب ترین شکل ممکن نگارش می نمایند.

پس از آن سرمایه گذاران می توانند آن را به سازمان مربوطه ارائه نموده و برای تاسیس کارخانه تولید پارافین کلره، مجوزهای لازم را دریافت کنند. آنها برای دریافت طرح توجیهی تنها کافیست اقدام به ثبت درخواست نگارش طرح توجیهی مورد نظر خود نمایند. پس از آن کارشناسان متخصص طبق ضوابط و قوانین مشخص اقدام به نگارش آن می نمایند.

بشکه های مخصوص نگهداری پارافین کلره - طرح فنی

سرمایه اولیه برای راه اندازی کارخانه تولید پارافین

از آنجایی که این نوع پروژه ها از حساسیت بالایی برخوردار هستند، باید تجهیزات و ماشین آلات خاصی برای آنها تهیه شود. معمولا ارزش این ماشین آلات و تجهیزات برای راه اندازی کارخانه تولید پارافین کلره، چند میلیارد تومان است. از سوی دیگر باید برای راه اندازی کارخانه زمینی با مساحت مناسب و مشخص انتخاب شود.

به همین دلیل سرمایه اولیه ای که برای راه اندازی کارخانه تولید پارافین کلره لازم است، بیش از چند میلیارد تومان خواهد بود. پس سرمایه گذاران برای دریافت تسهیلات و وام راه اندازی کارخانه، نیاز به ارائه طرح توجیهی تولید پارافین کلره به بانک خواهند داشت. در این طرح توجیهی نیز، میزان سرمایه اولیه راه اندازی خط تولید با جزئیات و دقت ذکر شده است.

هزینه های لازم برای راه اندازی کارخانه تولید پارافین 

برآورد هزینه های لازم در ابتدای راه اندازی پروژه، کمک می کند تا سرمایه گذاران بتوانند مدیریت صحیح تری بر روی منابع مالی خود داشته باشند. البته به شرط آنکه این هزینه ها طبق اطلاعات دقیق و به روز برآورد شوند. راه اندازی پروژه تولید پارافین کلره نیز همچون هر کسب و کار دیگری از برخی هزینه های مختلف برخوردار است.

از آنجایی که تولید سالانه پارافین کلره در ایران تقریبا 1600 تن است، این میزان تولید نیاز به صرف هزینه های مختلفی دارد. از جمله هزینه های قبل از بهره برداری از پروژه، میزان هزینه دستمزد کارکنان در کارخانه که حداقل باید 13 نفر باشند. هزینه های مصرف انرژی و هزینه هایی که برای تعمیر و نگهداری ماشین آلات و تجهیزات باید پرداخت شود.

تمامی این هزینه ها باید بررسی شده و در طرح توجیهی تولید پارافین کلره قید شوند. همچنین باید هزینه زمینی که برای راه اندازی پروژه انتخاب می شود نیز، محاسبه شود. پس به طور کلی کارشناسان باید با دقت تمامی هزینه های راه اندازی پروژه را بررسی کرده و در طرح توجیهی آنها را ذکر کنند.

پیشنهاد به مطالعه :  طرح توجیهی اسید سولفوریک ⭐️ جوهر گوگرد (گرید کانون+مطالعات)

برآورد میزان سوددهی کارخانه تولید پارافین کلره 

همانطور که پیش از این نیز اشاره نمودیم، از پارافین کلره در صنایع مختلفی استفاده می شود. از این رو بازار فروش خوبی در کشور و حتی دنیا دارد. این ماده بیشتر به عنوان مکمل در صنایع مختلف همچون صنایع پلیمر استفاده می شود و جزو کالاهای واسطه ای به شمار می رود. در حال حاضر سالانه در کشور پارافین به میزان 300.000 تن تولید می شود.

اما این میزان تولید پارافین با وجود بالا بودن، اما باز هم بازار مناسبی برای فعالیت دارد. پس سرمایه گذاران تنها کافیست اقدام به راه اندازی این پروژه نمایند تا بتوانند به سود فوق العاده بالایی دست یابند.

می توان با راه اندازی پروژه تولید پارافین در مدت زمان کوتاهی به نرخ بازده داخلی 57 درصد رسیده و سود خوبی به دست آورد. تنها کافیست سرمایه گذاران طبق اصول پیش روند تا بتوانند به سود مطلوب برسند.

تجهیزات موردنیاز برای تولید پارافین کلره - طرح فنی

تجهیزات مورد نیاز برای راه اندازی خط تولید پارافین کلره 

کارشناسان در طرح توجیهی تولید پارافین کلره تمامی تجهیزات مورد نیاز برای راه اندازی پروژه را ذکر می کنند. این تجهیزات شامل موارد زیر می شوند:

  • راکتور
  • برج های جذب
  • مبدل
  • مخازن برای ذخیره سازی
  • پمپ
  • کمپرسور
  • دستگاه حلال
  • سیستم سرمایشی
  • دستگاه فیلتراسیون
  • قالب گیر
  • دستگاه بسته بندی

فرایند تولید پارافین کلره به چه صورت است؟ 

در فرایند تولید پارافین، ابتدا ماده نفتی پارافین درون دستگاه اختلاط حلال ریخته شده و با خوراک دیگر مخلوط می شود. در مرحله بعد لازم است که تحت فرایند سرمایشی مناسبی قرار گیرد. حال وارد دستگاه فیلتراسیون اولیه شده و پس از آن با حلال استخراج می شود. در مرحله بعد این ماده نفتی فرایند فیلتراسیون نهایی خود را سپری می کند.

حال نوبت به قالبگیری می رسد. در نهایت نیز پارافین کلره تولید شده به صورت بسته بندی برای استفاده در صنایع مختلف، آماده می شود. تمامی این فرایندها طبق استاندارد خاص در کارخانه های مخصوص طی می شوند؛ تا در نهایت پارافین کلره تولید شود. سپس از این ماده به دلیل کاربردهای بسیار زیادی که دارد، در صنایع مختلف استفاده خواهد شد.

در سال 1400 میزان تقاضای تولید پارافین کلره در داخل کشور معادل 360.227 تن بود. در حالی که میزان تقاضا خارجی این ماده، به معادل 101.764 تن رسید. این میزان درخواست در داخل و خارج از کشور، با میزان تولید پارافین داخلی سازگار نبوده است. از این رو سرمایه گذارانی که اقدام به راه اندازی پروژه تولید پارافین در کشور می نمایند، در نهایت به سود خوبی دست خواهند یافت.

پیشنهاد به مطالعه :  طرح توجیهی تولید آب ژاول ⭐️ هیپوکلریت سدیم

توجیه اقتصادی راه اندازی پروژه تولید پارافین کلره 

از آنجایی که میزان تقاضای صنایع مختلف برای دریافت پارافین کلره بسیار زیاد است، مطمئنا راه اندازی چنین پروژه ای توجیه اقتصادی عالی برای سرمایه گذاران به همراه خواهد داشت. تنها با یک بررسی ساده پیش از راه اندازی پروژه تولید پارافین، می توان صنایع نیازمند این ماده را شناسایی کرد. پس از آن شاهد تقاضای زیاد این صنایع برای دریافت میزان پارافین بیشتر بود.

البته سرمایه گذارانی که در طرح توجیهی تولید پارافین کلره تمامی هزینه های اجرای پروژه را با دقت برآورد می کنند، می توانند برنامه دقیقی برای دستیابی به سود مطلوب طرح ریزی کنند. همچنین سرمایه گذاران با نگارش طرح توجیهی می توانند در فرایند راه اندازی کارخانه تولید پارافین کلره به مزایای دیگری نیز دست یابند.

پس به طور کلی باید بیان کنیم سرمایه گذارانی که با ارائه طرح توجیهی وارد فرایند راه اندازی پروژه تولید پارافین می شوند، اصولی پیش می روند. پس در نهایت نیز این پروژه برای آنها توجیه اقتصادی مطلوبی به همراه خواهد داشت.

توجیه اقتصادی تولید پارافین کلره در کشور - طرح فنی

نگارش طرح توجیهی تولید پارافین کلره چه اهمیتی دارد؟

سرمایه گذاران زمانی می توانند موفقیت خود را در راه اندازی یک طرح تضمین نمایند، که در این زمینه با افراد متخصص مشورت نمایند. اگر شخصی بدون برنامه ریزی و دریافت مشاوره وارد عمل شود، نه تنها موفق به بازدهی اقتصادی مناسب نخواهد شد، بلکه وارد پروسه بدهکاری و نابودی نیز خواهد گردید.

پس آنها نیاز دارند تا برای راه اندازی یک پروژه تمامی بررسی های لازم را در خصوص میزان هزینه، میزان سود سالانه و موارد دیگر انجام دهند. تیم کارشناسان سایت طرح فنی با تجربه 25 ساله در زمینه های سرمایه گذاری و بانکی و اداری، در این زمینه به سرمایه گذاران مشاوره تخصصی و لازم را ارائه خواهند داد.

مزایای سفارش طرح توجیهی

سرمایه گذاران با ثبت درخواست نگارش طرح توجیهی تولید پارافین کلره، از مزایای سایت طرح فنی بهره مند خواهند شد. کارشناسان این سایت 5 ماه پشتیبانی رایگان از طرح و جلسه آنلاین رایگان را ضمیمه سفارش طرح توجیهی اختصاصی نموده اند. البته جلسه آنلاین به درخواست سرمایه گذاران برگزار خواهد گردید تا ابهامات آنها در زمینه اداری و بانکی رفع گردد.

کارشناسان در این جلسه، اطلاعاتی در خصوص مراحل اخذ مجوز، پروسه دریافت وام و همچنین وثایق و ضمانت نامه های بانکی را به سرمایه گذاران ارائه می کنند. پس از آن سرمایه گذاران با کسب اطلاعات لازم و ارائه طرح توجیهی به ارگان ها و سازمان های مربوطه، فرایند راه اندازی کارخانه تولید پارافین کلره را برای خود تسهیل خواهند نمود.

به این مقاله چه امتیازی میدهید؟

امتیاز

مجموع امتیازات

امتیاز کاربر: 5 ( 2 نتایج)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شروع گفتگو
1
سلام. طرح توجیهی نیاز دارید؟
سلام وقت بخیر
پشتیبان واتس‌اپ فعال است
در صورتی که شما به واتس‎اپ دسترسی ندارید میتوانید برای ثبت سفارش طرح توجیهی با شماره زیر تماس بگیرید.
0912-003-9088 کارشناس طرح توجیهی
پاسخگویی همه روزه از 7 صبح تا 24 شب