سفارش طرح توجیهیصنایع ساختمانی

طرح توجیهی تولید دیوار پیش ساخته ⭐️ برای اخذ مجوز و تسهیلات

احداث واحد تولید دیوار پیش ساخته

طرح توجیهی تولید دیوار پیش ساخته از‌جمله اسناد بسیار مهمی است که به‌منظور اخذ مجوز تاسیس کارخانه تولید این محصول ارائه می‌شود. کارشناسان سازمان صنعت، معدن و تجارت، پس از رویت این طرح، نظر قطعی خود، مبنی بر فعالیت یا عدم فعالیت این واحد تولیدی را اعلام خواهند کرد.

به همین دلیل، اطلاعاتی که در طرح توجیهی گنجانده شده و به ثبت می‌رسند می بایست، از دقت و صحت کامل برخوردار بوده و محکمه پسند باشد. سایت طرح فنی، در زمینه تدوین انواع طرح توجیهی، تخصص و تجربه داشته و برای تنظیم چنین گزارش دقیق و مهمی از دانش و تجربه کارشناسان خبره و مسلط به قوانین کسب و کار، تجارت و سرمایه گذاری خود استفاده می کند.

مطلبی که پیش رو دارید، به بیان اطلاعات موجود در طرح توجیهی تولید دیوار پیش ساخته و کلیه موارد موجود در آن اختصاص داده شده است. پس، درصورتی که علاقه مند به این موضوع هستید، ما را تا پایان همراهی فرمایید.

مزایای استفاده از دیوار پیش ساخته

یکی از پرکاربرد ترین و محبوب ترین مصالح ساختمانی، دیوار پیش ساخته می باشد. این سازه ها سرعت ساخت و ساز را بالا برده و از مشخصه های منحصر به فردی برخوردار می باشند. به همین دلیل توسط بسیاری از کارفرمایان مورد استفاده قرار می گیرند.

از جمله مزایای این دیوارها می توان به، تسریع روند ساختمان سازی و صرفه جویی در وقت و زمان، استحکام و کیفیت بالا، تنوع در جنس و متریال به کاررفته در تولید این سازه ها،  صرفه جویی در مصرف انرژی، هزینه و میزان مصالح به کار رفته در ساخت و ساز، مقاومت بالا در برابر نفوذ آلودگی ها و حشرات و کاهش خرابی و خسارت های ناشی از زلزله اشاره کرد.

معرفی انواع دیوار پیش ساخته و کاربرد آنها

تولید دیوار پیش ساخته با توجه به متریال و مواد اولیه به‌کار‌رفته در تولید، در انواع مختلفی انجام می‌گیرد. هر یک از این سازه‌ها، از ویژگی‌هایی برخوردار بوده و برای اماکن خاصی مناسب هستند. انواع این دیوارهای از پیش‌ساخته‌شده در دسته های زیر طبقه‌بندی می‌شوند:

  • دیوار پیش ساخته کناف: این نوع سازه ها به‌دلیل متریالی که دارند، عایق صوتی و حرارتی خوبی هستند.
  • دیوارهای پیش ساخته چوبی: این نوع دیوارها برای تکمیل دکوراسیون داخلی در ادارات و محیط های تجاری بهترین گزینه هستند.
  • دیوارهای پیش ساخته گچی: این دیوارها از الیاف پلی اورتان، آب، گچ و پشم شیشه تشکیل شده اند.
  • دیوارهای پیش ساخته بتنی: این دیوارها از ترکیب سیمان، میلگرد، آب، سنگریزه و مصالح دیگر تولید می‌شوند.
  • دیوارهای پیش ساخته یونولیتی یا تری دی پنل: این سازه‌ها از یونولیت و مواد اولیه نرم پلی استایرن تشکیل شده و از خاصیت ضد‌آب، ضد قارچ و باکتری برخوردارند.

نیروی کار برای تولید دیوار پیش ساخته - طرح فنی

اهمیت تنظیم طرح توجیهی تولید دیوار پیش ساخته

وجود طرح توجیهی تولید دیوار پیش ساخته از اهمیت زیادی برای صاحب طرح برخوردار است. علت این امر در چند گزینه خلاصه می شود. اول آن که، اخذ مجوز تاسیس کارخانه تولید این محصول، در ازای ارائه طرح توجیهی امکان پذیر است. در ثانی، چنانچه کارآفرین، قصد استفاده از وام، مساعدت های مالی و دیگر تسهیلات دولتی را داشته باشد، می بایست یک گزارش دقیق و تخصصی از ایده خود به این ارگان ها ارائه دهد.

طرح توجیهی بهترین مدرک برای این اقدام است. از طرف دیگر، وجود این سند، امکان جذب و مجاب کردن سرمایه گذار پروژه را با سهولت و سرعت بیشتری فراهم خواهد ساخت. علاوه بر همه این موارد، طرح توجیهی تولید دیوار پیش ساخته به دلیل آنکه حاوی اطلاعات مالی و اجرایی حساب شده و دقیقی است، به ایده پرداز در اجرای هر‌چه بهتر و اصولی تر پروژه یاری خواهد رساند.

سرمایه اولیه مورد نیاز برای تولید دیوار پیش ساخته

بخشی از طرح توجیهی تولید دیوار پیش ساخته، به برآورد سرمایه اولیه مورد نیاز برای راه‌اندازی این کارخانه، تعلق گرفته است. سرمایه ای که پیش از راه اندازی کارخانه می بایست تامین گردد تا کارخانه یا کارگاه تولیدی قادر به فعالیت شود.

هزینه هایی از جمله، هزینه خرید ملک یا اجاره آن برای احداث ساختمان یا سوله کارخانه، هزینه خرید دستگاه ها، ابزار آلات و تجهیزات مورد نیاز برای تولید، هزینه احداث ساختمان اصلی کارخانه و بخش‌ های مختلف آن، هزینه محوطه سازی و جاده کشی، هزینه راه اندازی تاسیسات تهویه ای، گرمایشی و سرمایشی، هزینه راه اندازی سیستم های امنیتی و تامین تجهیزات آن و … سرمایه اولیه پروژه را به خود اختصاص می دهند.

پیشنهاد به مطالعه :  طرح توجیهی تولید یونولیت ⭐️ (سقفی و دیواری)

هزینه راه اندازی و شروع پروژه

در طرح توجیهی تولید دیوار پیش ساخته، هزینه‌ راه اندازی و هزینه های روتین پروژه نیز مورد بررسی قرار می گیرند هزینه هایی که به صورت دوره ای یا ماهانه پرداخت شده و بخشی از سرمایه به آنها تعلق می گیرد. هزینه‌های پیش‌بینی‌نشده نیز به‌عنوان بخش جداگانه‌ای در برنامه‌ریزی مالی در نظر گرفته شده و درصد کوچکی از سرمایه اولیه پروژه را در بر می‌گیرند.

حقوق، دستمزد و بیمه کارمندان، کارگران و مدیران، هزینه تعمیر، تعویض و نگهداری تجهیزات و دستگاه‌هایی که در تولید دیوار پیش ساخته به کار گرفته می‌شوند، هزینه آب، برق و گاز، سرمایه ای که برای پرداخت مالیات بر درآمد کنار گذاشته می شود، هزینه خرید مواد ‌‌اولیه و مصالح مورد نیاز برای تولید، هزینه انبارداری و … همگی جزو هزینه‌های راه‌اندازی کارخانه تولید دیوار پیش ساخته می باشند.

واحد تولید دیوار پیش ساخته - طرح فنی

تجهیزات اولیه برای تولید دیوار پیش ساخته

در کارخانه تولید دیوار پیش ساخته به تجهیزات و ابزار آلات زیر نیاز است:

  • سیلوی ذخیره گچ، سیمان یا دیگر مصالح و متریال اولیه تولید
  • خط انتقال و جابجایی مواد
  • سرند
  • ویبراتور
  • دستگاه تراشکاری و ابزار آلات مخصوص به آن
  • میکسر یا مخلوط کن
  • قالب در انواع مختلف و لوازم مربوط به قالب بندی
  • دستگاه خشک کن
  • کوبیت و الک برای جداسازی ضایعات
  • بالابر
  • جرثقیل سقفی برای قرار دادن پنل ها در خشک کن و انتقال آنها به انبار
  • ماشین های باربری برای جابجایی دیوارهای تولید شده در کارخانه

آشنایی با تولیدکنندگان برتر دیوار پیش ساخته

ایران در زمینه تولید دیوار پیش ساخته به جایگاه ویژه ای در منطقه دست پیدا کرده است. تعداد واحدهای فعال در این زمینه در کشور ما کم نیستند. شرکت های امید فوم پلاست، ابنیه مقاوم آریا، ثمین صنعت تیراژه، سازه های پیش ساخته پرچین، آسان سازه، تولیدات بتن اصفهان، اروم وال بتن، پارس بتن مقاوم تیام، بنا بوم و … از جمله برترین و بزرگترین تولید کنندگان این نوع سازه در کشور محسوب می شوند. محصولات متنوع و با کیفیت این شرکت ها، بازار تقاضای داخلی را در دست گرفته است.

استفاده از نوآوری و فناوری های جدید و به روز، در تولید محصولات مقاوم، با کیفیت و پایدار، دلیل برتری این کارخانجات در تولید دیوار پیش ساخته بوده است.

آیا تولید دیوار پیش ساخته توجیه اقتصادی دارد؟

به دلیل مزایایی که دیوار های پیش ساخته دارند، استفاده از آن ها در ساختمان سازی و پروژه های شهری بسیار متداول گشته است. تولید دیوار پیش ساخته در تنوع بالا و با متریال مختلف صورت می گیرد، به همین علت، از این مصالح نه تنها در فضای بیرونی، که در داخل ساختمان ها نیز به فراوانی استفاده می شود.

با وجود تعداد واحدهای فعال در زمینه تولید این محصول در کشور، هنوز هم از همه پتانسیل های موجود به خوبی استفاده نشده است. به همین دلیل، با راه اندازی تعداد بیشتری از این کارخانه ها و عرضه سازه های مقاوم، متنوع و مرغوب، در دست گرفتن بازار داخل کشور امری بدیهی خواهد بود. احداث این کارخانه با داشتن نرخ بازده داخلی 26 درصد و دوره بازگشت سرمایه کوتاه مدت، برای صاحب طرح بسیار سودآور خواهد بود.

نیروی کار برای تولید دیوار پیش ساخته - طرح فنی

سفارش تنظیم طرح توجیهی تولید دیوار پیش ساخته

نگارش طرح توجیهی تولید دیوار پیش ساخته به فردی متخصص و کاربلد نیاز دارد. افرادی که به قوانین جدید کسب و کار و تجارت آگاهی و تسلط داشته و اطلاعات را با دقت و صحت به ثبت رسانند. مجموعه طرح فنی با داشتن کارشناسان با تجربه و خبره در این زمینه، خیال شما را از بابت داشتن یک گزارش موجه راحت خواهد کرد. باعث بسی خرسندی است که، کارنامه کاری طرح فنی در طول عمر فعالیت آن، از رضایت کارفرمایان و پروژه های موفق مملو می باشد.

مزایای تنظیم طرح توجیهی تولید دیوار پیش ساخته

طرح فنی، به افرادی که تنظیم طرح توجیهی تولید دیوار پیش ساخته یا هر طرح توجیهی دیگر را به این مجموعه و تیم حرفه ای آن می سپارند، دو امتیاز ویژه اعطا خواهد کرد. امکان استفاده از پنج ماه پشتیبانی رایگان و حضور در جلسه مشاوره آنلاین رایگان همان دو طرح استثنایی هستند.

این جلسه مشاوره‌ آنلاین، به صورت رایگان و در صورت تمایل صاحب طرح برگزار خواهد شد. حضور در این جلسه کاملا به نفع کارفرما می باشد چرا که در این گردهمایی آنلاین، به موضوعات مهمی چون نحوه اخذ مجوز تاسیس کارخانه، بیان مراحل دریافت وام و دیگر مساعدت‌های مالی و دولتی و شیوه دریافت وثایق و ضمانت‌نامه‌های بانکی پرداخته خواهد شد.

علاوه بر آن، کلیه سوالات و ابهامات کارآفرین در پایان این جلسه پاسخ داده می شوند. پس، چنانچه قصد نگارش طرح توجیهی تولید دیوار پیش ساخته را دارید، به وب سایت طرح فنی مراجعه فرموده، یا با کارشناسان خبره آن در تماس باشید.

به این مقاله چه امتیازی میدهید؟

امتیاز

مجموع امتیازات

امتیاز کاربر: 4.83 ( 6 نتایج)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شروع گفتگو
1
سلام. طرح توجیهی نیاز دارید؟
سلام وقت بخیر
پشتیبان واتس‌اپ فعال است
در صورتی که شما به واتس‎اپ دسترسی ندارید میتوانید برای ثبت سفارش طرح توجیهی با شماره زیر تماس بگیرید.
0912-003-9088 کارشناس طرح توجیهی
پاسخگویی همه روزه از 7 صبح تا 24 شب