طرح توجیهی تولید الکترود جوشکاری، در واقع نتیجه مطالعات بسیار در مورد این پروژه می باشد که کارشناسان مجرب سایت طرح فنی، برای دریافت مجوز و تسهیلات آن را نگارش می کنند. یکی از روش های متداول در اتصال قطعات به یکدیگر، جوشکاری است.
الکترود جوشکاری، مفتول گرافیتی یا فلزی می باشد که دور آن توسط فلاکس پوشانده شده و جریان برق از آن عبور داده می شود. در حقیقت الکترود جوشکاری، همان سیم فلزی است که با استفاده از آن می توان روند جوشکاری را انجام داد.
جنس الکترود، بستگی به تجهیزاتی دارد که در جوشکاری مورد استفاده قرار می گیرد. الکترود های جوشکاری، برای اینکه فضای خالی میان دو سطح را به صورت دائمی پر کنند و استحکام آن را بالا ببرند مورد استفاده قرار می گیرند. این محصول برای جوشکاری کردن قطعات، با استفاده از قوس الکتریکی کاربرد دارد. نوع این محصول از الکترود مصرفی است، به همین دلیل با فلزات پایه ترکیب می شود.
نگارش طرح توجیهی به چه منظور صورت می گیرد؟
برای اینکه کارآفرینان بتوانند کارخانه تولید الکترود جوشکاری را راه اندازی کنند، باید ابتدا اقداماتی را انجام دهند. یکی از مهم ترین کارهایی که برای دریافت مجوز تاسیس کارخانه باید انجام داد، در دست داشتن طرح توجیهی تولید الکترود جوشکاری می باشد.
بعد از سفارش این طرح به صورت خصوصی و دریافت آن، باید طرح را به سازمان های مرتبط برای ادامه پروسه دریافت مجوز ارائه داد. در حقیقت دریافت مجوز و تسهیلات آن، فقط با در دست داشتن طرح توجیهی که قدم اول است امکان پذیر می باشد.
طرح توجیهی تولید الکترود جوشکاری، برای کارآفرینان بصورت یک نقشه راهنما عمل می کند. در این طرح، تمام اطلاعات مورد نیاز کارآفرینان با جزئیات دقیق وجود دارد و آنها را از مسیری که قرار است به آن قدم بگذارند آگاه می کند. همچنین بخش مطالعات بازار به کارآفرین کمک میکند اطلاعات دقیقی از رقبا و بازار فروش به دست آورد.
سرمایه اولیه مورد نیاز برای تولید الکترود جوشکاری
برای شروع تولید الکترود جوشکاری، نیازمند سرمایه اولیه هستیم. در روند تولید، سرمایه اولیه به دو بخش سرمایه ثابت و سرمایه در گردش تقسیم بندی می شود تا مراحل کار به درستی صورت بگیرد.
در پروسه راه اندازی، سرمایه ثابت برای تهیه تجهیزات خط تولید همچون توزین، غربال الکتریکی، کوره پخت، میز خنک کننده و … مورد استفاده قرار می گیرد. سرمایه در گردش، برای تهیه مواد اولیه ای همچون مغزی الکترود، روکش الکترود و … مورد استفاده قرار می گیرد. باید در انتخاب مواد اولیه و تجهیزات دقت شود تا خروجی کار، کاملا حساب شده باشد.
هزینه راه اندازی کارخانه تولید الکترود
برای راه اندازی کارخانه تولید الکترود، نیاز است تا هزینه های متعددی صرف شود. این هزینه ها، عموما هزینه های قبل از بهره برداری و بعد از اجرا شدن طرح می باشند. برای تولید 5200 تن الکترود جوشکاری در یک سال، به 6 هزار متر مربع زمین و حدود 40 نفر نیروی فعال نیاز است.
نکته مهمی که وجود دارد این است که در صورت تاسیس کارخانه در شهرک های صنعتی، از طرف دولت تسهیلاتی برای خرید زمین به کارآفرینان ارائه می شود.
در پروسه راه اندازی، هزینه های بسیاری ایجاد می شوند. از این رو متخصصان سایت طرح فنی با بررسی کامل تمام هزینه ها، به نگارش دقیق طرح توجیهی می پردازند تا سرمایه گذار در پروسه راه اندازی دچار مشکل نشود.
تخمین میزان سود تولید الکترود جوشکاری
راه اندازی تولید الکترود جوشکاری، از دوره برگشت سرمایه پایینی برخوردار است و سرمایه اولیه آن تقریبا در مدت کوتاهی تامین می شود. همچنین سود سالانه ای که این خط تولید دارد تقریبا زیاد است. البته این طرح باید برای افراد مختلف بصورت کامل بررسی شود.
متخصصان، نرخ بازده داخلی این خط تولید را 41 درصد پیش بینی کرده اند که رقم بسیار خوبی است. برای اینکه بصورت دقیق سود این خط تولید محاسبه شود، باید تمام موارد مهم و موثر در این سیستم مورد بررسی قرار بگیرد. این بررسی ها به صورت دقیق، توسط کارشناسان سایت طرح فنی با استفاده از نرم افزار کامفار صورت می گیرد.
روند تولید الکترود جوشکاری
در خط تولید الکترود، مراحل تولید بصورت خلاصه به شرح زیر می باشد:
[tie_list type=”plus”]
- قسمت تولید هسته فلزی الکترود
- قسمت تولید پوشش الکترود
- مراحل تولید الکترود
[/tie_list]
بررسی تجهیزات خط تولید الکترود جوشکاری
در خط تولید الکترود جوشکاری از تجهیزات مختلفی استفاده می شود. بسته به اینکه خط تولید چه مقدار ظرفیت تولید داشته باشد، تجهیزات پیشرفته تری مورد استفاده قرار می گیرد.
در ادامه مطلب به بررسی برخی از این تجهیزات خواهیم پرداخت.
[tie_list type=”starlist”]
- تجهیزات کشش میله
- تجهیزات توزین
- غربال الکتریکی
- ماشین پرس
- همزن
- میز خنک کننده
- ماشین اسپکترومتر
- ترازو دقیق
- کوره پخت
- ماشین سختی سنج
- تجهیزات تست قوس
- آکواریوم تست جوش زیر آبی
[/tie_list]
آیا خط تولید الکترود جوشکاری امکان پذیر است؟
مطالعاتی که متخصصان در طرح توجیهی تولید الکترود جوشکاری داشته اند، حاکی از این بوده است که راه اندازی این طرح، از نظر اقتصادی کاملا توجیه پذیر می باشد. زیرا همانگونه که عرض کردیم، این محصول از دوره بازگشت کوتاه مدتی برخوردار است و نرخ بازده داخلی معادل 41 درصد دارد.
در واقع الکترود جوشکاری، یکی از محصولات مهمی است که در صنعت استفاده بسیاری دارد و وظیفه مهمی در اتصالات بر عهده دارد.
طرح توجیهی تولید الکترود جوشکاری چه مزایایی دارد؟
طرح توجیهی تولید الکترود جوشکاری، توسط کارشناسان سایت طرح فنی، برای هر پروژه بصورت اختصاصی تنظیم می شود. در نگارش این طرح، جزئیات سرمایه گذاری و امور بانکی، بصورت دقیق مورد بررسی قرار می گیرند تا پروژه مدنظر به بهترین نتیجه برسد.
طرح توجیهی توسط کارشناسان مجرب مجموعه طرح فنی، با برخورداری از 25 سال سابقه نگارش می شود. همچنین قابل ذکر است طرحی که نگارش می شود، بر اساس آخرین استانداردهای روز دنیا صورت می گیرد و مبالغ مطرح شده دقیق و به روز هستند.
همراه با سفارش طرح توجیهی از مجموعه طرح فنی، 5 ماه پشتیبانی رایگان طرح و همچنین جلسه آنلاین رایگان ارائه می شود. ضمیمه کردن این خدمات در کنار طرح توجیهی، برای رفع ابهام سرمایه گذار در هر زمینه بانکی و اداری صورت می گیرد.
متخصصان مجموعه ما در این جلسه آنلاین، اطلاعاتی شامل پروسه دریافت مجوز، اخذ وام و همینطور وثیقه ها و ضمانت نامه های بانکی را به کارآفرینان ارائه می دهند.