آبزیانسفارش طرح توجیهی

طرح توجیهی تولید خوراک آبزیان ⭐️ جهت دریافت مجوز و وام بانکی

احداث کارخانه تولید خوراک آبزیان

طرح توجیهی تولید خوراک آبزیان، حاوی اطلاعات و گزارشاتی از ارزیابی های فنی، اقتصادی و مالی پروژه می باشد. این طرح به وسیله ی متخصصین سایت طرح فنی برای امکان پذیری پروژه و بررسی صفر تا صد نحوه ی انجام آن پروژه نگارش و تهیه می شود.

در سیستم هایی که برای پرورش آبزیان استفاده می شود، برای رشد و نمو آبزیان، علاوه بر غذاهای طبیعی که در استخر موجود می باشد، نیاز به غذای کاملی می باشد که آبزیان بتوانند احتیاجات غذایی موجود خود را فراهم کنند.  غذای آبزیان به سه دسته ی غذای خشک، تر و مرطوب تقسیم می شود.

بیش از نصف هزینه های پرورش ماهی در ایران، شامل هزینه های خوراک ماهی می شود. تغذیه ی مناسب آبزیان پرورشی، آن ها را در مقابل انواع بیماری ها مقاوم می سازد و تاثیر بسیار زیادی را بر اقتصاد آبزی پروری دارد.

هدف از نگارش طرح توجیهی تولید خوراک آبزیان چیست؟

هدف از نگارش طرح توجیهی تولید خوراک آبزیان، برای دریافت جواز تاسیس و راه اندازی کسب و کار تولید خوراک آبزیان می باشد. ارائه ی طرح توجیهی تولید خوراک آبزیان یکی از مهم ترین مراحل در پروسه ی اخذ مجوز می باشد که بایستی به سازمان ها و ارگان های مربوطه تحویل گردد.

طرح توجیهی که به سازمان و ارگان مربوطه ارائه می شود، بایستی شامل سرفصل های مهم از نحوه ی راه اندازی پروژه باشد و با آخرین ضوابط سازمانی نگارش گردد.

سرمایه گذاران برای دریافت وام و  تسهیلات کم بهره از بانک ها نیاز به ارائه ی طرح توجیهی تولید خوراک آبزیان دارند. بانک ها بعد از بررسی طرح توجیهی ارائه داده شده و در صورت توجیه پذیر بودن آن، اقدام به ارائه ی تسهیلات مورد نظر به متقاضی می نمایند.

احداث کارخانه تولید خوراک آبزیان - طرح فنی

سرمایه اولیه برای کارخانه ی تولید خوراک آبزیان

اولین قدم برای تولید خوراک آبزیان، محاسبه ی سرمایه ی اولیه ی مورد نیاز می باشد. میزان سرمایه گذاری اولیه با توجه به ظرفیت تولید سالیانه متغیر خواهد بود.

در حال حاضر به دلیل تورم موجود در کشور و با بالا رفتن قیمت تجهیزات و دستگاه ها، متاسفانه نمی توان مبلغ مشخصی را به عنوان سرمایه ی اولیه برای کارخانه ی تولید خوراک آبزیان در نظر گرفت. محاسبه ی سرمایه ی اولیه در طرح توجیهی تولید خوراک آبزیان، توسط کارشناسان مربوطه و با استعلام ارزش روز دستگاه ها صورت خواهد گرفت.

هزینه راه اندازی برای شروع پروژه:

در طرح توجیهی تولید خوراک آبزیان، اولین گزینه ای که باید به آن توجه کرد، هزینه های اولیه برای شروع کار می باشد. ولی با در نظر گرفتن این موضوع که تکنولوژی تولید خوراک آبزیان به سه دسته ی زیر تقسیم می شود، هزینه ی راه اندازی هر کدام از این روش ها متفاوت می باشند:

  • تولید دستی: در این روش، تولید خوراک آبزیان به صورت دستی صورت می پذیرد و از هزینه ی راه اندازی اندکی برخوردار است. البته امروزه دیگر استفاده از این تکنولوژی برای تولید خوراک آبزیان منسوخ شده است.
  • تولید نیمه اتوماتیک: در این تکنولوژی، تولید خوراک آبزیان هم به صورت دستی و هم توسط ماشین آلات صورت می پذیرد. راندمان تولید محصول در این روش در حد مطلوب می باشد. تولید نیمه اتوماتیک خوراک آبزیان به دلیل سرمایه ی پایین تری که نسبت به تکنولوژی اتوماتیک نیاز است، گرایش بیشتری دارد.
  • تولید اتوماتیک: در این تکنولوژی، عملیات تولید خوراک آبزیان بدون دخالت دست و به صورت تمام اتوماتیک صورت می پذیرد. در این روش به دلیل این که نیاز به تجهیزات پیشرفته می باشد، هزینه ی راه اندازی پروژه ی تولید خوراک آبزیان کمی بالاتر خواهد شد.
پیشنهاد به مطالعه :  طرح توجیهی پرورش ماهی (کپور) ⭐️ سال 1401 فایل pdf + word

برآورد میزان سود کارخانه

برآورد میزان سوددهی کارخانه ی تولید خوراک آبزیان به عوامل متعدد و گوناگونی بستگی دارد. از جمله ی این عوامل می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • تنوع محصولات تولیدی
  • کیفیت محصول
  • فعالیت در بازارهای جهانی
  • تبلیغات مناسب
  • بازاریابی فعال برای فروش

هر اندازه میزان فروش شما بالا باشد، طبیعتا سود و درآمد بالاتری را به دست خواهید آورد. تمامی این موارد نشان می دهد که فعالیت در این زمینه از توجیه اقتصادی خوبی برخوردار است.

در همین راستا، ذکر این موضوع از این قاعده مستثنی نمی باشد که برآورد میزان دقیق سوددهی در طرح توجیهی تولید خوراک آبزیان کار ساده ای نمی باشد. به این صورت که، برآورد میزان سوددهی به روش های نرم افزاری و تخصصی از طریق کارشناسان مربوطه بایستی صورت بپذیرد.

تجهیزات و ماشین آلات تولید خوراک آبزیان - طرح فنی

رقبای محصولات تولیدی خوراک آبزیان و موارد مصرف آن ها

در حال حاضر کالاهایی رقیب  خوراک آبزیان هستند که در داخل کشور به صورت غیر اصولی از هر نظر تهیه می شوند. این کالاها متاسفانه هم از نظر بهداشتی و هم تغذیه ای به صورت غیر اصولی تهیه و تولید می شوند. عرضه ی محصولات غیر بهداشتی به بازار موجب کاهش تبدیل و راندمان پرورش آبزیان و شیوع انواع بیماری ها و آلودگی ها می شود.

محصولات تولیدی با توجه به ویژگی هایی که دارند و نوع فرمولاسیون آن ها برای پرورش انواع آبزیان در تمامی مراحل رشد مانند، لارو، آغازین، رشد، پایانی و مولد کاربرد دارند.

ویژگی های خوراک آبزیان بایستی به چه صورت باشد؟

در طرح توجیهی تولید خوراک آبزیان ویژگی های این محصول مطابق با استاندارد ملی ایران به صورت زیر دسته بندی شده است:

  • پایداری در آب: در آب پایدار بودن غذای آبزی، یعنی مدت زمانی که غذا در آب قرار می گیرد، شکل و کیفیت خود را در محیط آب حفظ نماید.
  • رنگ: غذای آبزیان باید دارای رنگی یکدست و مناسب باشد تا موجب جلب توجه آبزی شود.
  • شکل ظاهری و بافت: غذای آبزیان بایستی از اندازه ی یکنواخت برخوردار باشد. همین طور بدون شکستگی بوده و دارای بافت و قوامی مناسب باشد. شکل و بافت ظاهری غذای آبزیان به صورت سختی، زبری، نرمی، خشکی، صافی و تردی تقسیم بندی می شود.
  • بو: بوی غذای آبزیان بایستی زننده نباشد، چون بوی مناسب موجب جذب بهتر آبزی خواهد شد.
  • اندازه: غذای تولیدی باید نسبت به اندازه ی دهان آبزیان پرورشی و با توجه به مقاطع سنی آن ها دارای ابعاد مناسبی باشد.
  • خوش خوراکی: کیفیت غذای آبزیان بایستی به صورتی باشد که آبزیان تمایل به مصرف آن را داشته باشد.
  • وزن مخصوص: غذای آبزیان بایستی از وزنی مخصوص و مناسب برخوردار باشد تا بتواند به صورت شناور در روی آب قرار بگیرد.
  • جذابیت: غذای آبزیان بایستی از تمامی حواس بویایی، چشایی و بینایی آبزیان را تحریک کرده و آن ها را به سمت خود جذب نماید.
پیشنهاد به مطالعه :  طرح توجیهی خوراک دام و طیور ⭐️ سال 1401 (براورد فنی و تخصصی)

شناسایی بازار هدف خوراک آبزیان

خوراک آبزیان، بازار هدف مخصوص به خود را دارد. با توجه به افق دراز مدت توسعه ی شیلاتی کشور و  پتانسیل بالایی که در حوزه ی آبزی پروری وجود دارد، تولید خوراک آبزیان به لحاظ کیفی و کمی مطابق با برنامه های توسعه ی کشور می باشد. همین طور برای افزایش بازده اقتصادی پرورش آبزیان استفاده از خوراک مخصوص آبزیان بسیار حائز اهمیت می باشد.

در همین راستا تمامی پرورش ماهی ها برای رشد و پرورش ماهی های خود نیاز به خوراک آبزیان دارند. چون خوراک آبزیان غنی از هر گونه مواد مغذی و املاح معدنی می باشد. همین طور امکان صادرات خوراک آبزیان به کشورهایی همچون عراق، ترکیه، افغانستان، پاکستان، کشورهای عربی و برخی از کشورهای اروپایی وجود دارد.

تولید غذای آبزیان - طرح فنی

بررسی توجیه پذیری اقتصادی تولید خوراک آبزیان

با توجه به نظر کارشناسانی که اقدام به نگارش طرح توجیهی تولید خوراک آبزیان می نمایند، این پروژه از لحاظ اقتصادی بسیار توجیه پذیر خواهد بود. خط تولید خوراک آبزیان سیستمی است که مواد اولیه را با اضافه شدن ویتامینه ها و مواد معدنی به خوراک با کیفیت بالا تبدیل می کند. هدف از راه اندازی خط تولید خوراک آبزیان در تهیه ی خوراک شناور، نیمه شناور و غرق شونده می باشد.

سفارش طرح توجیهی تولید خوراک آبزیان

طرح توجیهی تولید خوراک آبزیان مرجعی کامل برای پیاده سازی اصولی و مدیریت صحیح منابع مالی توسط سرمایه گذار می باشد. طرح توجیهی تولید خوراک آبزیان به وسیله ی زبده ترین کارشناسان سایت طرح فنی نگارش شده است. تیم کارشناسی سایت طرح فنی، تجربه ی 25 ساله ای در زمینه های سرمایه گذاری و بانکی و اداری دارد.

سفارش طرح توجیهی تولید خوراک آبزیان در سایت طرح فنی دو امتیاز و مزیت ویژه ای را برای سرمایه گذاران به ارمغان می آورد. به این صورت که کارشناسان سایت طرح فنی، 5 ماه پشتیبانی رایگان از طرح و جلسه آنلاین رایگان را ضمیمه ی سفارش طرح توجیهی اختصاصی کرده است.

جلسه ی آنلاین به درخواست سرمایه گذار برگزار شده و برای رفع ابهام در زمینه اداری، بانکی تشکیل می شود. کارشناسان ما در این جلسه اطلاعاتی را در مورد مراحل اخذ مجوز، پروسه ی دریافت وام و همچنین وثایق و ضمانت نامه های بانکی ارائه می دهند.

به این مقاله چه امتیازی میدهید؟

امتیاز

مجموع امتیازات

امتیاز کاربر: 4.85 ( 2 نتایج)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شروع گفتگو
1
سلام. طرح توجیهی نیاز دارید؟
سلام وقت بخیر
پشتیبان واتس‌اپ فعال است
در صورتی که شما به واتس‎اپ دسترسی ندارید میتوانید برای ثبت سفارش طرح توجیهی با شماره زیر تماس بگیرید.
0912-003-9088 کارشناس طرح توجیهی
پاسخگویی همه روزه از 7 صبح تا 24 شب