سفارش طرح توجیهیصنایع ساختمانی

طرح توجیهی تولید درب ضد سرقت ⭐️ برای اخذ مجوز

طرح تولید درب ضد سرقت

طرح توجیهی تولید درب ضد سرقت؛ توسط کارشناسان برتر سایت طرح فنی تدوین شده و شامل برآورد های مالی، مطالعات بازاری و غیره می باشد. درب ضد سرقت به در هایی گفته می شود که دارای امنیت بیشتری بوده و مانع ورود سارقین به داخل منزل می شود.

درب های ضد سرقت با فناوری های جدید و بسیار متفاوت تری از درب های معمولی ساخته می شوند. شیوه ساخت متفاوت درب های ضد سرقت و استفاده از قفل های مخصوص مقاومت این درها را در جلوگیری از ورود سارقان افزایش می دهد.

نگارش طرح توجیهی تولید درب ضد سرقت

یکی از مهمترین دلایل تدوین طرح توجیهی تولید درب ضد سرقت؛ دریافت مجوز تاسیس کارخانه و شروع فعالیت تولیدی می باشد. طرح های توجیهی یکی از مهمترین مدارک و اسناد برای صدور مجوز توسط سازمان های مربوطه می باشند.

طرح توجیهی میتواند توجیه پذیری پروژه مورد نظر را به مسئولین و سازمان های مربوطه اثبات کند. نکته مهمی که  در مورد طرح های توجیهی باید در نظر گرفت این است که طرح هایی قابل قبول هستند که توسط افراد واجد شرایط نگارش و تدوین شده باشند.

در اغلب فعالیت ها؛ میزانی از سرمایه و هزینه مورد نیاز برای شروع با استفاده از تسهیلات بانکی و وام های بانکی تامین می شوند. سرمایه گذاران می توانند با ارائه مجوز های لازم و طرح توجیهی تولید درب ضد سرقت به بانک ها نسبت به دریافت وام اقدام کنند.

مزیت داشتن طرح توجیهی تولید درب ضد سرقت

طرح توجیهی تولید درب ضد سرقت علاوه بر راحت تر کردن روند دریافت مجوز و تسهیلات بانکی، مزایای دیگری نیز دارد. مزیت دیگر تدوین طرح های توجیهی، جمع آوری تمام اطلاعات ضروری و مورد نیاز برای کسب و کار مد نظر می باشد.

طرح توجیهی، جوانب مختلف یک سرمایه گذاری مانند مسائل فنی، حقوقی، مالی و غیره را مورد بررسی قرار می دهد. سرمایه گذاران با مطالعه اطلاعات طبقه بندی شده طرح توجیهی چشم انداز واضح تری از آینده خود و فعالیت مورد نظرشان خواهند داشت. آگاهی از جوانب مختلف یک فعالیت، روند کار و مدیریت تمامی شرایط را نیز آسان خواهد کرد.

مراحل جوشکاری درب ضد سرقت - طرح فنی

سرمایه اولیه برای تولید درب ضد سرقت چقدر است؟

محاسبه میزان سرمایه اولیه برای تمامی فعالیت ها مخصوصا سرمایه گذاری های جدید جزو اولین مراحل شروع فعالیت می باشد. سرمایه اولیه به خرید تجهیزات خط تولید مانند دستگاه فارسی بر، موتور جوش، دستگاه لبه چسبان و غیره اختصاص می یابد.

بخش دیگری از این بودجه نیز می بایست صرف خرید لوازم اولیه مانند یراق آلات و مواد اولیه شود. میزان سرمایه مورد نیاز برای تاسیس کارخانه و تجهیز خط تولید درب ضد سرقت با توجه به پارامترهای مختلفی، تعیین می شود.

روش های متنوع ساخت، رعایت استاندارد های مختلف، نوع متریال به کار رفته و مواردی از این قبیل حدود سرمایه مورد نیاز را تعیین میکنند. طراحان در طرح توجیهی درب ضد سرقت با در نظر گرفتن این پارامتر ها؛ سرمایه اولیه و هزینه های جاری را محاسبه میکنند.

درب های ضد سرقت چگونه ساخته می شوند؟

تولید درب های ضد سرقت به این شکل است که ابتدا دو لایه روکش فلزی درب با استفاده از ورق نورد سرد ساخته می شود. لایه های فلزی که دارای ضخامت یک میلی متری هستند با رنگ چوبی رنگ شده و وارد مراحل بعدی می شوند. لایه ها پس از خشک شدن رنگ در دو طرف یک صفحه استراکچر فلزی و یا پلی اورتان قرار میگیرند.

ورقه های کرکره ای به فضای داخلی درب جوشکاری و فضای باقی مانده نیز با پشم شیشه، یونولیت و یا پشم سنگ پر می شود. جهت تولید چهارچوب این در ها نیز اغلب از ورقه هایی از جنس استنلس استیل با یک و نیم میلیمتر ضخامت استفاده می شود. قفل درب هم که عضو اساسی درب های ضد سرقت است در مراحل پایانی روی درب نصب می شود.

هزینه های راه اندازی برای شروع پروژه

احداث کارخانه و راه اندازی خط تولید درب ضد سرقت با توجه به نوع و ظرفیت محصولات تولید شده لیست متنوعی از هزینه ها دارد. خرید زمین، هزینه های انرژی، حقوق کارکنان و غیره از مواردی هستند که در طرح توجیهی تولید درب ضد سرقت به آنها پرداخته می شود.

کارشناسانی که در زمینه نگارش طرح های توجیهی فعالیت می کنند با در نظر گرفتن شرایط روز، محاسبات هزینه ها را انجام می دهند. لازم به ذکر است که  ضمن محاسبه تمامی هزینه های مورد نیاز، هزینه ای نیز برای موارد پیش بینی نشده در نظر گرفته می شود.

هزینه های مهم در احداث کارخانه تولید درب ضد سرقت شامل موارد زیر می باشند:

  • هزینه خرید زمین.
  • هزینه ساخت و ساز ساختمان های مربوطه.
  • هزینه تاسیسات.
  • هزینه تجهیز خط تولید.
  • هزینه تجهیز بخش اداری.
  • هزینه بیمه.
  • تامین مواد اولیه.
  • و غیره.

احداث کارخانه تولید درب ضد سرقت - طرح فنی

برآورد میزان سود کارخانه در طرح توجیهی تولید درب ضد سرقت

تولید درب های ضد سرقت و فروش آن در بازار های داخلی و خارجی از جمله مشاغل پرسود اما بکر به شمار می رود. اغلب سرمایه گذاران دوست دارند از میزان سودآوری فعالیت خود مطلع شوند اما محاسبه آن برای تمامی افراد، کار آسانی نیست. کارشناسان با توجه به شرایط اقتصادی، هزینه خرید مواد اولیه و غیره، میزان سود را به صورت تخمینی محاسبه میکنند.

سودآوری طرح توجیهی تولید درب ضد سرقت به گفته کارشناسان حدود 34 درصد می باشد. مدت زمان بازگشت سرمایه اولیه در این طرح با توجه به میزان سودآوری قابل قبول آن، بسیار کم خواهد بود. لازم به ذکر است که استفاده از شیوه های نوین بازاریابی، افزایش کیفیت محصولات و غیره نیز میتوانند تا حد زیادی سود این فعالیت تولیدی را افزایش دهند.

تجهیزات مورد نیاز برای تولید درب ضد سرقت

طرح توجیهی تولید درب ضد سرقت علاوه بر تمامی بخش های مفید خود؛ لیست کاملی از تجهیزات مورد نیاز پروژه را ارائه می دهد. لیست تجهیزات مورد نیاز، سرمایه گذاران را از سردرگمی نجات داده و برای شروع بهتر آماده میکند. تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز را میتوان از تولیدکنندگان داخلی و یا خارجی تهیه کرد. نکته مهم در مورد خرید تجهیزات سالم بودن و درست کار کردن آنها می باشد تا روند تولید را مختل نکنند.

تجهیزات مهم و مورد نیاز برای تولید درب ضد سرقت شامل موارد زیر می باشند:

  • اره دورکن.
  • پرس وکیوم.
  • پرس تخت.
  • سوراخ زن الیت.
  • مکنده.
  • فرز میزی.
  • موتور جوش.
  • دستگاه مولدر.
  • دستگاه لبه چسبان.
  • دستگاه چند تیغ.
  • دریل و فرز دستی.
  • تجهیزات بخش اداری.
  • و غیره.
پیشنهاد به مطالعه :  طرح توجیهی تولید مبلمان ⭐️ (مبل سازی) برآورد تخصصی هزینه ها

علت محبوبیت درب های ضد سرقت نسبت به در های معمولی

طرح توجیهی تولید درب ضد سرقت به تولید یکی از پرکاربردترین محصولات استفاده شده در جوامع امروزی می انجامد. دلیل کاربرد زیاد و پرطرفدار بودن این درب ها نیز مزیت های بی شمار آنها می باشد. مزیت های استفاده از درب های ضد سرقت نیز شامل موارد زیر است:

  • دوام و طول عمر چند برابر نسبت به در های معمولی.
  • نصب آسان.
  • استفاده از لولا های مخفی جهت افزایش ایمنی.
  • عایق صدا.
  • استفاده از قفل های چند زبانه.
  • داشتن چهار چوب مستحکم.
  • دارا بودن آستانه ضد زنگ.
  • دارا بودن نوار یا زه پلاستیکی دور تا دور درب، جهت جلوگیری از ورود گرد و غبار.
  • جلوگیری از اتلاف انرژی.
  • مقاومت در برابر اهرم شدن توسط سارقین.

تست کردن درب ضد سرقت در کارخانه - طرح فنی

آیا تولید درب ضد سرقت توجیه پذیری اقتصادی دارد؟

توجیه پذیری اقتصادی تولید درب های ضد سرقت به صورت کامل در طرح توجیهی تولید درب ضد سرقت، مورد بررسی قرار میگیرد. افزایش میزان تقاضا برای این کالا، دلیل محکمی برای توجیه پذیری اقتصادی تولید آن می باشد. استفاده از این درب ها برای اماکن مختلف و با کاربرد های متنوع، میزان تقاضای آن را افزایش داده است.

متنوع بودن کاربرد این در ها باعث شده است که حتی برای محیط های صنعتی و رطوبتی نیز از آنها استفاده شود. کمبود تعداد واحد های تولیدی این درب ها در داخل کشور؛ فضا و شرایط  بهتری برای سرمایه گذاران جدید فراهم کرده است.

طرح توجیهی تولید درب ضد سرقت

طرح توجیهی تولید درب ضد سرقت نیز مانند هر طرح توجیهی دیگری صرفا به یک سرمایه گذاری خاص اختصاص داشته و برای آن فرد تنظیم می شود. همانطور که گفته شد؛ طرح توجیهی علاوه بر کمک به دریافت مجوز و وام های بانکی، نوعی نقشه راه یک سرمایه گذاری جدید نیز به حساب میاید. پیشنهاد ما برای شما، سفارش طرح توجیهی درب ضد سرقت از سایت طرح فنی است چرا که سفارش در این وب سایت مزیت های بی نظیری دارد.

گروه کارشناسی این وب سایت دارای سابقه ای 25 ساله در زمینه امور سرمایه گذاری، بانکی و اداری می باشند. تجربه و دانش این گروه موجب تنظیم بروزترین و جامع ترین طرح های توجیهی می شود. مزیت دیگر ثبت سفارش در این وبسایت؛ پشتیبانی رایگان 5 ماهه از طرح و برگزاری جلسه آنلاین رایگان به درخواست سرمایه گذار می باشد.

جلسه آنلاین رایگان به منظور رفع ابهامات سرمایه گذار در مورد مراحل اداری و بانکی برگزار می شود. کارشناسان ما طی این جلسه اطلاعات کاملی در مورد روند اخذ مجوز، مراحل دریافت وام، ضمانت نامه های بانکی و وثایق ارائه خواهند داد.

به این مقاله چه امتیازی میدهید؟

امتیاز

مجموع امتیازات

امتیاز کاربر: 4.88 ( 3 نتایج)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شروع گفتگو
1
سلام. طرح توجیهی نیاز دارید؟
سلام وقت بخیر
پشتیبان واتس‌اپ فعال است
در صورتی که شما به واتس‎اپ دسترسی ندارید میتوانید برای ثبت سفارش طرح توجیهی با شماره زیر تماس بگیرید.
0912-003-9088 کارشناس طرح توجیهی
پاسخگویی همه روزه از 7 صبح تا 24 شب