سفارش طرح توجیهیصنایع داروییصنایع شیمیایی

طرح توجیهی تولید گلیسیرین دارویی ⭐️ برآورد تخصصی هزینه ها

کارخانه تولید گلیسیرین دارویی

طرح توجیهی تولید گلیسیرین توسط متخصصین سایت طرح فنی تهیه شده و حاوی اطلاعات ارزنده در بخش های گوناگون این کسب و کار است. گلیسیرین، ماده ای بر پایه الکل پروپان سه عاملی است. این ماده، مایعی غیر سمی است که فاقد بو و دارای مزه شیرین می باشد. گلیسیرین در آب، محلول بوده و در انواع الکل و اتانول، نامحلول است.

گلیسیرین دارای سه منشاء گیاهی، حیوانی و سنتزی است. این ماده دارای ویژگی هایی چون خواص ضد میکروبی، شیرین کنندگی، نرم کنندگی، نگه دارندگی رطوبت، هیدراته نمودن پوست، نقطه انجماد پایین، حلال شیمیایی و … می باشد.

گلیسیرین به صورت گسترده ای در صنعت داروسازی، تولید محصولات بهداشتی و آرایشی، صنایع غذایی، صنعت کاغذ سازی، تولید مواد منفجره، تولید ضد یخ و … استفاده می گردد. بزرگترین بازار مصرف گلیسیرین، شرکت ها و کارخانجات تولیدکننده کرم ها، لوسیون ها، صابون ها و محصولات مراقبت از پوست و مو می باشند.

به علت مصرف بالای محصولات آرایشی و بهداشتی در کشور، تقاضای فزاینده ای نسبت به گلیسیرین در کشور وجود دارد. بنابراین تولید گلیسیرین از فرصت های خوب برای سرمایه گذاری است.

ضرورت تنظیم طرح توجیهی تولید گلیسیرین برای اخذ مجوز و وام

ابتدایی ترین گام در راه اندازی کارخانه تولید گلیسیرین، اخذ مجوزهای قانونی مربوطه از جمله جواز تاسیس و پروانه بهره برداری است. در این میان، طرح توجیهی تولید گلیسیرین از مستنداتی است که باید به سازمان های صادر کننده مجوز تسلیم شود. کارشناسان، بیزینس پلن تولید گلیسیرین را مطابق با آخرین قوانین سازمانی و با داده های روز نگارش می نمایند.

اخذ تسهیلات بانکی از اقداماتی است که سرمایه گذاران پس از دریافت مجوز برای پوشش بخشی از هزینه ها انجام می دهند. اما باید گفت، اعطای تسهیلات کم بهره با هماهنگی سازمان های صادر کننده مجوز و بانک و ارائه طرح توجیهی تولید گلیسیرین صورت می پذیرد. نگارندگان طرح توجیهی از فرمت های بانکی، آگاهی داشته و طرح توجیهی فوق را طبق استانداردهای بانکی تهیه می کنند.

نقش طرح توجیهی تولید گلیسیرین در موفقیت این کسب و کار

افزون بر لزوم و ضرورت تنظیم و ارائه طرح توجیهی جهت اخذ مجوز و وام، طرح توجیهی تولید گلیسیرین دارای نتایج بسیار مثبتی در این پروژه است. طرح توجیهی توسط تیم تحقیقاتی تهیه شده و تمام اطلاعات این کسب و کار را به صورت یکپارچه و متمرکز در اختیار کارآفرینان قرار می دهد.

این اطلاعات در سه بخش کلی دانش فنی پروژه، شاخص های مالی طرح و تحقیقات بازار طرح ارائه می گردد. در حقیقت طرح توجیهی را می توان، نقشه ای دانست که مسیر سرمایه گذاری را به صورت شبیه سازی شده به سرمایه گذاران نمایش می دهد.

احداث کارخانه تولید گلیسیرین - طرح فنی

چرا باید در تولید گلیسیرین سرمایه گذاری کنیم؟

کارشناسان در طرح توجیهی تولید گلیسیرین، این پروژه را از فرصت های بهینه برای سرمایه گذاری معرفی نموده اند. گلیسیرین از ماده های پرکاربرد بوده و جایگاهی ویژه در صنایع گوناگون دارد. با افزایش جمعیت جهان، تقاضای بالایی برای انواع محصولات بهداشتی و آرایشی و همچنین محصولات دارویی به وجود آمده است.

گلیسیرین به عنوان یک حلال شیمیایی، مرطوب کننده و نرم کننده از رایج ترین مواد اولیه مورد استفاده برای تولید محصولات بهداشتی و آرایشی است. در صنایع غذایی نیز گلیسیرین، نقش پررنگی داشته و به عنوان حلال، نگهدارنده و شیرین کننده مواد غذایی استفاده می شود. نقطه انجماد بالای گلیسیرین نیز باعث استفاده گسترده از آن در تولید انواع ضد یخ ها شده است.

افزون بر آن گلیسیرین، ماده اولیه برای تولید نیترو گلیسیرین و مواد منفجره است. گلیسیرین به روش های گوناگون از چربی ها و روغن های گیاهی، حیوانی و یا به صورت سنتز شده از قند گیاهان و تقطیر نفت خام تولید می گردد.

سرمایه اولیه برای تولید گلیسیرین

سرمایه لازم برای احداث کارخانه تولید گلیسیرین بسته به روش تولید محصول و ظرفیت تولید، متغیر خواهد بود. کارشناسان برای محاسبه سرمایه در طرح توجیهی تولید گلیسیرین، ارزش روز ماشین آلات و تجهیزات خط تولید را استعلام می کنند. بخش بزرگی از سرمایه اولیه برای خریداری تجهیزات تولید گلیسیرین از جمله راکتورها، کندانسور، مبدل ها، تجهیزات هیدرولیز و … صرف می شود.

ضمن این که خریداری مواد اولیه شامل چربی های حیوانی (پیه خام)، روغن های گیاهی (روغن هسته خرما، روغن درخت نخل و …)، اسید سولفوریک و سود سوز آور نیز نیازمند بودجه ای به عنوان سرمایه درگردش است.

برآورد هزینه ها توسط طرح توجیهی تولید گلیسیرین

سرمایه گذاران برای راه اندازی کارخانه تولید گلیسیرین، هزینه های گوناگونی را باید متقبل شوند. هزینه خریداری زمین و سوله سازی از هزینه های اصلی است که بسته به شهر و محل کارخانه متغیر خواهد بود.

طبق برآوردهای کارشناسان برای تولید 22 هزار تن گلیسیرین در سال، به زمین بزرگی با زیربنای 26 هزار مترمربع نیاز است. هزینه نیروی انسانی نیز بسته به تعداد افراد شاغل در کارخانه متغیر خواهد بود. برای ظرفیت تولید ذکر شده، تعداد 70 نفر نیروی انسانی نیز لازم است که دستمزد آنها با نرخ روز تعیین می شود.

مشخص کردن هزینه ها از مهم ترین اقدامات در برآورد شاخص های مالی هر فعالیت اقتصادی است. طبقه بندی تمامی هزینه های ریز و درشت و مشخص نمودن آنها با ارقام روز از دستاوردهای مهم طرح توجیهی تولید گلیسیرین می باشد.

مراحل فرآیند تولید گلیسیرین در کارخانه - طرح فنی

میزان سوددهی کارخانه تولید گلیسیرین

با توجه به تقاضای بالایی که برای گلیسیرین وجود دارد، تولید این ماده از سود قابل توجهی برخوردار است. به طوری که کارشناسان، نرخ بازده داخلی این طرح را 40 درصد برآورد کرده اند که نشان دهنده بازدهی عالی طرح است. میزان سود در این کسب و کار به عواملی چون ظرفیت سالیانه تولید گلیسیرین، نوع گلیسیرین تولیدی و استهلاک ماشین آلات بستگی دارد.

گفتنی است، محاسبه دقیق سود نیازمند محاسبات علمی، تحقیقات وسیع میدانی و نرم افزارهای تخصصی است. محاسبه سود در طرح توجیهی تولید گلیسیرین به صورت تخصصی با نرم افزار کامفار انجام می گردد.

فرآیند تولید گلیسیرین

روش های متعددی برای تولید گلیسیرین به صورت صنعتی وجود دارد. طرح توجیهی تولید گلیسیرین، مراحل تولید این محصول را در اختیار سرمایه گذاران قرار می دهد. روش هیدرولیز روغن طبیعی و تولید گلیسیرین از مشتقات نفت پروپیلن و یا سوخت بیودیزل از متداول ترین روش ها می باشند. البته باید گفت، روش اول دارای توجیه پذیری اقتصادی بالاتری است.

در روش هیدرولیز، منابع چربی طبیعی از جمله پیه حیوانی یا دانه های سویا تحت عملیات تصفیه شیمیایی قرار می گیرند. تری گلیسیرید موجود در مواد اولیه پس از واکنش با سود سوزآور و پس از حرارت دهی به گلیسیرین تبدیل می گردد.

پیشنهاد به مطالعه :  طرح توجیهی اسید سیتریک ⭐️ (جوهر لیمو) مطالعات بازار+گرید کانون

انواع گلیسیرین تولید شده در کارخانه ها عبارتند از:

  • گلیسیرین خام: گلیسیرین خام معمولا طی فرایند سنتز از سوخت بیودیزل که نوعی سوخت تجدید ناپذیر است، تولید می گردد. این نوع گلیسیرین حاوی 40 تا 88 درصد گلیسرول است.
  • گلیسیرین صنعتی: گلیسیرین صنعتی دارای خلوصی بالاتر از 98 درصد است و برای تولید انواع صابون، ضد زنگ، رنگ، رزین و … به کار می رود.
  • گلیسیرین خالص یا دارویی: این نوع از گلیسیرین دارای خلوص بالایی بیش از 99.5 درصد بوده و در فرمولاسیون داروها و محصولات آرایشی و بهداشتی کاربرد دارد.
  • گلیسیرین خوراکی: نوعی گلیسیرین با خلوص بالا است که به عنوان افزودنی غذایی، شیرین کننده و نگهدارنده در صنایع غذایی استفاده می شود.
  • گلیسیرین مونو استئارات: گلیسیرین مونو استئارات به شکل پودری و سفید رنگ بوده و به عنوان امولسیفایر در صنایع غذایی به کار می رود. در ضمن، این پودر به عنوان مکمل توسط ورزشکاران و بدنسازان نیز مصرف می گردد.

معرفی تجهیزات و دستگاه های مورد نیاز

برخی از مهم ترین تجهیزات مورد نیاز این کارخانه که در طرح توجیهی تولید گلیسیرین به تفصیل معرفی می شوند، عبارتند از:

  • راکتورهای پیوسته
  • ستون هیدرولیز
  • تانک ته نشینی
  • تانک بلیچینگ
  • دستگاه گرم کن یا هیتر
  • برج تقطیر
  • سیستم پیش گرم کن
  • کندانسور

تانک های تولید گلیسیرین - طرح فنی

آیا تولید گلیسیرین دارای توجیه پذیری اقتصادی است؟

تحقیقات کارشناسان در طرح توجیهی تولید گلیسیرین، بیانگر توجیه پذیری اقتصادی این طرح است. گلیسیرین از پرمصرف ترین مواد در صنایع دارویی، بهداشتی و … است. با پیشرفت صنایع فوق و تولید محصولات متنوع، نیاز مبرم به گلیسیرین نیز در کشور وجود دارد که بخشی از این نیاز از طریق واردات پوشش داده می شود.

آمارها نشان دهنده این است که بیش از 90 درصد از گلیسیرین مورد نیاز شرکت های داروسازی از کشورهای اروپایی و آسیایی تامین می گردد. با این اوصاف، افتتاح واحدهای جدید تولید گلیسیرین در کشور از خروج ارز از کشور جلوگیری کرده و در عین حال سود بالایی را برای سرمایه گذاران این طرح فراهم می آورد.

 معرفی طرح توجیهی اختصاصی تولید گلیسیرین

طرح توجیهی اختصاصی، طرحی منحصر به فرد برای هر پروژه اقتصادی است. نویسندگان طرح توجیهی تولید گلیسیرین در سایت طرح فنی، توانمند ترین کارشناسان و مشاوران اعتباری در کشور بوده و بیش از 25 سال سابقه در زمینه های سرمایه گذاری، اداری و بانکی دارند. طرح توجیهی اختصاصی جهت اخذ مجوز، دریافت وام و ارائه اطلاعات به سرمایه گذاران تهیه می گردد.

با سفارش طرح توجیهی اختصاصی در سایت طرح فنی، دو امتیاز ویژه ضمیمه سفارش شما خواهد شد. 5 ماه پشتیبانی رایگان تیم طرح فنی، یکی از امتیازات بوده و جلسه آنلاین رایگان نیز امتیاز بعدی است. جلسه آنلاین رایگان، جلسه ای است که به درخواست سرمایه گذار تشکیل می گردد.

در این جلسه، مشاوران ما پاسخگوی سوالات شما در زمینه مراحل اداری اخذ جواز، شرایط و پروسه دریافت تسهیلات، وثایق و ضمانت نامه های بانکی و سایر امور بانکی و اداری خواهند بود.

به این مقاله چه امتیازی میدهید؟

امتیاز

مجموع امتیازات

امتیاز کاربر: 4.82 ( 5 نتایج)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شروع گفتگو
1
سلام. طرح توجیهی نیاز دارید؟
سلام وقت بخیر
پشتیبان واتس‌اپ فعال است
در صورتی که شما به واتس‎اپ دسترسی ندارید میتوانید برای ثبت سفارش طرح توجیهی با شماره زیر تماس بگیرید.
0912-003-9088 کارشناس طرح توجیهی
پاسخگویی همه روزه از 7 صبح تا 24 شب