سفارش طرح توجیهی

طرح توجیهی تولید ماشین آلات مکانیزاسیون کشاورزی ⭐️ برآورد تخصصی

احداث کارخانه تولید ماشین آلات مکانیزاسیون کشاورزی

طرح توجیهی تولید ماشین آلات مکانیزاسیون کشاورزی برای افراد متقاضی راه اندازی کارخانه تولید این دستگاه های پرکاربرد، لازم و ضروری می باشد. در واقع اخذ مجوز تاسیس این کارخانه، منوط به تنظیم چنین طرحی خواهد بود. تنظیم هر طرح توجیهی به دانش، آگاهی و تجربه نیاز دارد.

شما می توانید برای داشتن یک طرح توجیه پذیر دقیق و مطمئن، از مجموعه ما، طرح فنی درخواست نگارش کنید. مجموعه تخصصی ما تاکنون برای راه‌اندازی کسب و کارهای تازه نفس زیادی، طرح های توجیهی به ثبت رسانده و موفق به کسب رضایت کلیه کارفرمایان شده است.

ما در این مقاله قصد داریم کلیه اطلاعاتی را که در طرح توجیهی تولید ماشین آلات مکانیزاسیون کشاورزی به ثبت می‌رسند، مورد بررسی قرار دهیم. پس چنانچه علاقه مند هستید، ما را تا انتها همراهی فرمایید.

مزایای استفاده از ماشین آلات و تجهیزات مکانیزاسیون کشاورزی

مکانیزاسیون کشاورزی، یعنی استفاده از ماشین آلات و ادوات کشاورزی یا به‌طور کلی تر استفاده از تکنولوژی و فناوری های روز دنیا در صنعت کشاورزی. این تجهیزات، به منظور بهره‌برداری بیشتر از زمین زراعی و تولید محصول با کیفیت و مرغوب به کار گرفته می شوند.

استفاده از ماشین آلات مکانیزاسیون کشاورزی، سبب پیشرفت صنعت کشاورزی و توسعه پایدار شده و کلیه عملیات زراعی را به بهترین و سریع‌ترین شکل ممکن به انجام خواهد رساند. قیمت مقرون به‌صرفه، حذف نیروی انسانی و کاهش ریسک خطای انسانی، صرفه‌جویی در مصرف آب، کود و دانه‌های گیاهی، بازدهی و بهره‌وری بهتر از‌جمله مزایای به کارگیری ماشین آلات کشاورزی می باشند.

به‌کمک تجهیزات و ماشین آلات مکانیزاسیون کشاورزی و به واسطه انجام به‌موقع و دقیق‌تر کارهای کشاورزی و باغداری، محصولی مرغوب عمل آمده و از زمین استفاده بهینه تری خواهد شد. این امر به رشد و پیشرفت صنعت کشاورزی کمک بسزایی خواهد کرد.

احداث کارخانه تولید ماشین آلات مکانیزاسیون کشاورزی - طرح فنی

لزوم تنظیم طرح توجیهی ماشین آلات مکانیزاسیون کشاورزی

برای راه اندازی کارخانه تولید ماشین آلات مکانیزاسیون کشاورزی نیاز است مدارکی به ادارات و موسسات مربوطه ارائه گردد. اولین سندی که تحویل داده می شود، طرح توجیهی تولید ماشین آلات مکانیزاسیون کشاورزی می باشد. در واقع اخذ مجوز تاسیس این کارخانه به در دست داشتن این طرح منوط است.

وجود طرح توجیهی به صاحب طرح در دریافت کمک های مالی و وام های اشتغال از بانک ها و موسسات اعتباری و جذب سریع تر و بهتر سرمایه گذاران کمک خواهد کرد. در طرح توجیهی تولید ماشین آلات مکانیزاسیون کشاورزی، اطلاعات قابل استنادی از میزان سرمایه اولیه مورد نیاز، دوره بازگشت سرمایه، دستگاه ها و تجهیزات لازم برای راه اندازی کارخانه و فرآیند تولید جای گرفته است. به همین دلیل از این طرح به عنوان یک سند قابل استناد نیز می توان بهره برد.

پیشنهاد به مطالعه :  طرح توجیهی احداث مرکز خدمات مکانیزاسیون کشاورزی ⭐️

سرمایه اولیه مورد نیاز برای احداث کارخانه

در طرح توجیهی تولید ماشین آلات مکانیزاسیون کشاورزی برآورد دقیقی از سرمایه اولیه مورد نیاز برای راه اندازی کارخانه نیز گنجانده خواهد شد. سرمایه مورد نیاز برای خرید یا اجاره ملک، هزینه خرید لوازم، دستگاه ها و ماشین آلات، هزینه ساخت سالن تولید، ساختمان اداری، محوطه سازی، ساخت انبار، راه اندازی تاسیسات، خرید وسایل و ماشین آلات حمل و نقل و جابجایی و … از جمله این موارد هستند.

برای تاسیس این کارخانه بر اساس حجم تولید، متراژ متفاوتی تعریف می شود. با این حال، حداقل متراژ لازم چیزی در حدود 700 متر مربع در نظر گرفته شده است. در همه پروژه ها، چیزی در حدود 5 درصد سرمایه برای هزینه های متفرقه و پیش بینی نشده کنار گذاشته می شود.

هزینه های راه اندازی برای شروع پروژه

در تدوین طرح توجیهی تولید ماشین آلات مکانیزاسیون کشاورزی، بخشی به عنوان هزینه های مربوط به راه‌اندازی پروژه در نظر گرفته می‌شوند این هزینه ها شامل مواردی چون، سرمایه مورد‌نیاز برای خرید مواد ‌اولیه تولید، هزینه مصرف انرژی، آب، برق و گاز، هزینه تعمیر و نگهداری دستگاه‌ها و تجهیزات، هزینه حمل‌و‌نقل و جابجایی سازه های تولید شده، دستمزد کارگران، کارکنان، مهندسین اجرایی و مدیر پروژه و …. می باشند.

هر چه برآورد هزینه‌های اولیه به صورت دقیق تری انجام پذیرد، پروژه با احتمال بیشتری به موفقیت و سود دهی خواهد رسید. در تولید ماشین آلات مکانیزاسیون کشاورزی، برای هزینه های جاری پروژه نیز حدود 5 درصد سرمایه صرف شده، به عنوان هزینه های پیش بینی نشده در نظر گرفته می شود.

خط تولید انواع ماشین آلات مکانیزاسیون کشاورزی - طرح فنی

تجهیزات اولیه برای تولید ماشین آلات مکانیزاسیون کشاورزی

در کارخانه تولید ماشین آلات مکانیزاسیون کشاورزی، تجهیزات اولیه زیر به کار گرفته می شوند:

  • دستگاه برش هوشمند CNC به کمک فرز و برای برش ورق های فولادی بر اساس طراحی
  • دستگاه برش دستي برای صاف و هموار کردن ورق های برش خورده
  • دستگاه دريل برای ایجاد سوراخکاری
  • دستگاه جوش آرگون به منظور مونتاژ قطعات
  • دستگاه جوش برقي به منظور مونتاژ قطعات
  • دستگاه برش پلاسما و هواگاز
  • جرثقيل سقفي برای جابجایی قطعات در سایز بزرگ
  • دستگاه اندازه‌گيري دقیق ابعاد، هر چه این دستگاه دقت بالاتری داشته باشد، مونتاژ قطعات با کیفیت و هماهنگی بیشتری انجام خواهد گرفت.
  • دستگاه حكاكي و پلاك زني
  • اره نواري پرتابل و معمولی

فرایند تولید ماشین آلات و تجهیزات مکانیزاسیون کشاورزی

فرآیند تولید ماشین آلات مکانیزاسیون کشاورزی نیز در طرح توجیهی مربوطه مورد بررسی قرار می گیرد. در ابتدا مواد اولیه ای که در تولید این ماشین آلات مورد استفاده قرار می گیرند انتخاب می‌شوند. خصوصیات مکانیکی دستگاه تولید شده، تعیین کننده کیفیت، ضخامت و نوع مواد اولیه به کار رفته هستند.

در مرحله بعد، ورق‌های فولادی براساس طرح اجرایی، برش خورده، سوراخکاری شده و خم می شود تا شکل نهایی را به خود بگیرد. در ادامه شاسی و سایر قطعات اصلی ماشین تولید شده و پیش از رسیدن به مرحله مونتاژ، مورد بازبینی نهایی قرار می گیرند. پس از شکل گیری چهارچوب ماشین، قطعات جانبی و فرعی بر روی آن مونتاژ می‌شوند.

سطوح ناصاف و لبه‌های برآمده یا برجسته با عملیات ماشینکاری صاف و یک دست می شوند. آخرین مرحله تولید ماشین آلات کشاورزی، رنگ آمیزی آن است. در پایان این مرحله دستگاه آماده عرضه و فروش می گردد.

پیشنهاد به مطالعه :  طرح توجیهی احداث مرکز معاینه فنی خودروهای سنگین ⭐️ برای اخذ مجوز

میزان واردات و صادرات در این زمینه

با استناد بر آمار و ارقام، ایران تا سال 1400، در زمینه تولید ماشین آلات مکانیزاسیون کشاورزی به رشد قابل ملاحظه ای دست پیدا کرده است. تولید این دستگاه‌ها، در نیمه دوم سال 1400، به رشد دو برابر دست پیدا کرده است. با وجود، کم و کاستی‌هایی که کشور از گذشته داشته است، بخش‌های تولیدی توانسته‌اند تنها بخشی از این چالش‌ها و کمبود‌ها را جبران کنند.

دولت برای تامین نیاز کلیه بخش‌های داخلی، هنوز هم مجبور به واردات این تجهیزات از خارج از کشور می‌باشد. متاسفانه، اغلب قریب به اتفاق ماشین آلات مکانیزاسیون کشاورزی وارداتی، دست دوم بوده و این امر خود مشکلاتی را به‌همراه خواهد داشت.

با حمایت بیشتر دولت از کارخانجات تولیدی و ارائه کمک های مالی به این بخش های تازه تاسیس، در تولید ماشین آلات مکانیزاسیون کشاورزی، به خودکفایی رسیده و به‌زودی موفق به صادرات در این صنعت پر سود و منفعت خواهیم شد.

تولید ماشین آلات مکانیزاسیون کشاورزی - طرح فنی

آیا تولید ماشین آلات مکانیزاسیون کشاورزی توجیه اقتصادی دارد؟

با توجه به اطلاع رسانی سازمان جهاد کشاورزی و برنامه های تلویزیونی مبنی بر نقش ماشین آلات مکانیزاسیون کشاورزی در تولید محصولات و افزایش بهره وری از زمین های زراعی، کشاورزان بسیاری متقاضی استفاده از تکنولوژی و فناوری در کار خود شده اند. واردات این ماشین آلات به کشور با موانع زیادی همراه است.

از طرف دیگر این دستگاه ها اغلب به صورت دست دوم وارد کشور می شوند که این امر خود مسائل و مشکلات بیشماری را سبب خواهد شد. کشور ما از نظر نیروی جوان و فعال، منابع و محیط اجرایی از پتانسیل خوبی برخوردار است.

بنابراین راه اندازی کارخانه تولید ماشین آلات مکانیزاسیون کشاورزی از توجیه اقتصادی خوبی برخوردار است. تولید این دستگاه ها نه تنها مانع خروج ارز از کشور خواهد شد، که در ارز آوری نیز تاثیر مثبتی خواهد داشت.

مزایای سفارش طرح توجیهی

پنج ماه پشتیبانی رایگان و برگزاری یک جلسه مشاوره آنلاین رایگان دو امتیاز ویژه ای است که طرح فنی برای کارفرمایان خود قائل شده است. طرح فنی، طبق صلاحدید صاحب طرح و بر اساس میل و خواسته خود او، یک جلسه مشاوره آنلاین برگزار می‌کند.

این جلسه برای افرادی که قصد راه اندازی کارخانه تولید ماشین آلات مکانیزاسیون کشاورزی را دارند بسیار سودمند بوده و به کلیه ابهامات و سوالات آنها، به‌طور کامل، پاسخ داده خواهد شد.

در مورد چگونگی اخذ مجوز تاسیس کارخانه، فرآیند دریافت وام‌ها و کمک‌های مالی بانک‌ها و موسسات مالی و اعتباری و روش دریافت وثایق و ضمانت نامه‌های بانکی نیز اطلاعات دقیقی در اختیار موسس کارخانه قرار خواهد گرفت.

به این مقاله چه امتیازی میدهید؟

امتیاز

مجموع امتیازات

امتیاز کاربر: 5 ( 1 نتایج)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شروع گفتگو
1
سلام. طرح توجیهی نیاز دارید؟
سلام وقت بخیر
پشتیبان واتس‌اپ فعال است
در صورتی که شما به واتس‎اپ دسترسی ندارید میتوانید برای ثبت سفارش طرح توجیهی با شماره زیر تماس بگیرید.
0912-003-9088 کارشناس طرح توجیهی
پاسخگویی همه روزه از 7 صبح تا 24 شب