طرح توجیهی استخراج معدن طلا ⭐️ (گرید کانون+مطالعات بازار)

طرح توجیهی استخراج معدن طلا - طرح فنی

فهرست مطالب

طرح توجیهی استخراج معدن طلا ارائه دهنده اطلاعات مهم در بخش های عملیاتی پروژه، برآوردهای اقتصادی و مطالعات بازار معادن طلا است. این طرح توسط متخصصین زبده سایت طرح فنی برای اخذ مجوزها و دریافت تسهیلات از بانک تهیه می گردد.

طلا، فلزی براق با چگالی بالا، قابلیت چکش خواری عالی، رنگ متفاوت، رسانایی الکتریکی عالی و مشخصات فیزیکی منحصر به فرد است که به عنوان یک ارزش در مبادله کالا و خدمات به حساب می آید. عنصر طلا با غلظت بسیار کم در سنگ های آذرین و آبرفتی و گاهی به صورت خالص در ترکیب با باقی فلزات در طبیعت یافت می شود.

از قدیم الایام طلا به عنوان ماده ای ارزشمند در ضرب سکه ها و جواهر سازی استفاده می شد. امروزه طلا علاوه بر کاربردهای ضرب سکه و تولید جواهرات، در برخی از صنایع از جمله صنایع الکترونیک نیز به کار برده می شود. طلا از ارزش بالایی در اقتصاد جهانی برخوردار بوده و 45 درصد از ذخایر بانک های مرکزی را در سراسر دنیا تشکیل می دهد. از آنجا که طلا پایه و اساس اقتصاد هر کشوری از جمله ایران است، استخراج آن از معادن از اهمیت استراتژیک برخوردار می باشد.

طرح توجیهی استخراج معدن طلا با هدف اخذ مجوز و تسهیلات

سال ها پیش هر گونه فعالیت بخش خصوصی در استخراج معادن طلا در ایران ممنوع بود. اما چندین سال است که این محدودیت برداشته شده و از بخش خصوصی در استخراج معدن طلا حمایت می شود.

سرمایه گذارانی که قصد استخراج طلا از معادن را دارند، در ابتدا باید نسبت به دریافت گواهی اکتشاف از وزارت صنعت و معدن و همچنین وزارت پیشه و هنر و سایر سازمان های مرتبط اقدام نمایند. پس از دریافت پروانه اکتشاف، تایید مدارک و بازرسی های جامع از معدن، پروانه بهره برداری از معدن صادر خواهد شد.

در این راستا طرح توجیهی استخراج معدن طلا از مستنداتی است که باید در پروسه دریافت مجوز به سازمان های ذیربط تحویل داده شود. افزون بر اخذ مجوز، دریافت تسهیلات از بانک ها و موسسات مالی و اعتباری نیز با ارائه طرح توجیهی به بانک امکان پذیر است. طرح توجیهی بانکی باید با فرمت استاندارد بانک و توسط متخصصین تهیه شده و با نرم افزار کامفار گزارش گیری شده باشد.

مزایای طرح توجیهی استخراج معدن طلا

برخی از سرمایه گذاران تصور می کنند، طرح توجیهی استخراج معدن طلا تنها برای اخذ مجوز و وام مورد نیاز است و از قدرت جادویی آن بی خبر هستند. طرح توجیهی به مثابه چراغی است که کل مسیر سرمایه گذاری را روشن می کند. سرمایه گذاران با مطالعه بیزینس پلن استخراج معدن طلا، تمامی اطلاعات مربوط به این کسب و کار را دریافت می کنند.

این اطلاعات در سه بخش کلی تجزیه و تحلیل شاخص های مالی، ارائه دانش فنی و تحقیقات بازار پروژه در اختیار سرمایه گذار قرار می گیرد. بدین ترتیب سرمایه گذار قادر است، فرصت ها و تهدیدات موجود در این حرفه را به وضوح مشاهده نموده و بهترین تصمیمات را در هر مرحله از سرمایه گذاری اتخاذ نماید.

چرا باید در استخراج معدن طلا سرمایه گذاری نماییم؟

کارشناسان در طرح توجیهی استخراج معدن طلا، این طرح را از فرصت های سرمایه گذاری بهینه معرفی نموده اند. طبق اکتشافاتی که صورت گرفته است، 20 استان در کشور دارای ذخایر معادن طلا هستند. حجم ذخایر معادن طلای ایران بین 250 تا 340 تن تخمین زده شده است.

از طرفی ایران، ششمین کشور مصرف کننده طلا در جهان است و استخراج طلا در کشور هم اکنون جوابگوی تقاضای داخلی نیست و بخشی از این تقاضا از طریق واردات از سایر کشورها تامین می گردد.

از این رو سازمان زمین شناسی برای حمایت از بخش خصوصی، نقاط مستعد برای اکتشاف معادن طلا را به سرمایه گذاران خصوصی داخلی و خارجی معرفی می نماید. به طوری که بسیاری از شرکت های خارجی از جمله شرکتی های چینی، فرانسوی، انگلیسی و غیره برای استخراج طلا از معادن ایران وارد مذاکره شده اند.

گفتنی است، عملیات استخراج و اکتشاف طلا در ایران، قدمتی دیرینه دارد. بنابراین بخش خصوصی با اتکا بر این قدمت، دانش و تکنولوژی استخراج طلا را در اختیار دارد.

سرمایه اولیه برای اکتشاف و بهره برداری

میزان سرمایه اولیه برای استخراج طلا از معدن به روش استخراج وابسته است. استخراج طلا به دو صورت زیرزمینی و روباز انجام می گردد. معادن زیرزمینی عموما در عمق 1 تا 4 کیلومتری زمین قرار دارند و روش استخراج طلا در آنها از طریق متدهای قدیمی حفاری و غیره می باشد. اما استخراج روباز توسط تجهیزات مدرن، مکانیزه و کوچک تر انجام شده و به سرمایه کمتری نسبت به روش معادن زیرزمینی احتیاج دارد.

بسته به نحوه شکل گیری رگه های طلا در مواد معدنی، روش استخراج و نوع تجهیزات متفاوت خواهد بود. میزان سرمایه اولیه در طرح توجیهی استخراج معدن طلا با استعلام قیمت تجهیزات استخراج مشخص می گردد.

تجهیزات و ماشین آلات موردنیاز برای استخراج طلا - طرح فنی

برآورد هزینه های استخراج طلا از معدن

هزینه نیروی انسانی و هزینه سرویس و نگهداری تجهیزات از جمله هزینه های اصلی استخراج معدن طلا می باشند. نوع معدن طلا یعنی زیرزمینی یا روباز بودن آن به طور مستقیم در هزینه های استخراج نقش دارد. هزینه استخراج طلا از معادن روباز از نصف تا یک دهم معادن زیر زمینی است.

در ضمن برخی از معادن روباز که حاوی سنگ های نرم و آبرفتی می باشند، برای استخراج طلا نیازمند روش های آتشباری نیستند. این معادن هزینه های استخراج پایین تری نسبت به معادن روباز معمولی دارند. کارشناسان برای برآورد هزینه ها در طرح توجیهی استخراج معدن طلا تمامی فاکتورهای تاثیرگذار از جمله نوع معدن و روش استخراج را لحاظ می کنند.

تخمین سود اکتشاف و بهره برداری از پروژه

طلا علاوه بر این که عنصری ارزشمند و گران‎بها در ساخت جواهرات است، قطعا پشتوانه پول ملی نیز به حساب می آید. با توجه به حمایت هایی که از بخش خصوصی در این بخش شده است، استخراج طلا از معدن در حال حاضر دارای سود دهی عالی است. طبق برآوردهای کارشناسان، نرخ بازده داخلی این طرح، حدود 74 درصد تخمین زده شده است که بیانگر سودآوری عالی طرح می باشد.

تخمین سود در طرح توجیهی استخراج طلا از معدن به ظرفیت استخراج، عیار طلای استخراجی و با توجه به محل معدن صورت می پذیرد.

پیشنهاد به مطالعه :  طرح توجیهی استخراج معدن سیلیس ⭐️ (برآورد تخصصی هزینه ها)

آشنایی با فرایند استخراج طلا از معدن

طرح توجیهی استخراج معدن طلا در بخش فنی به توضیح فرایند استخراج نیز بسته به نوع معدن می پردازد. فرایند استخراج طلا از معدن به ویژگی سنگ های معدنی حاوی طلا بستگی دارد. سنگ های اکسید شده در معادن روباز دارای درصد بسیار ناچیزی از طلا هستند.

این سنگ ها در معدن به روش آتشباری به قطعات کوچکتر تقسیم می شوند. سپس سنگ های ریز به صورت تپه ای با طول صدها متر و ارتفاع 15 تا 30 متر بر روی هم ریخته می شوند. در نهایت عملیات سیانوراسیون (افزودن سیانور) بر روی آنها انجام شده و طلا استخراج می گردد.

فرایند استخراج طلا از معادن روباز آبرفتی نیز به روش لایروبی و فشار هیدرولیکی برای تشکیل رسوبات طلا انجام می گردد. در این روش نیاز به حفاری و روش های آتشباری نیست. استخراج طلا از معادن زیرزمینی نیز به روش حفاری است. این روش برای سنگ های معدنی که دارای رگه های طلا با عیار بالاتر هستند، صرفه اقتصادی دارد زیرا استخراج زیرزمینی به تعداد نیروی انسانی بیشماری نیازمند است.

معرفی تجهیزات مورد نیاز برای استخراج معدن طلا

برخی از تجهیزات حفاری و استخراج که در طرح توجیهی استخراج معدن طلا به تفصیل معرفی می شوند، عبارتند از:

[tie_list type=”starlist”]

  • سنگ شکن فکی
  • سنگ شکن مخروطی
  • مخازن لیچینگ
  • آسیاب بالمیل یا گلوله ای
  • هات پلیت
  • کوره ذوب
  • اسکرابر و هود
  • هود شیمیایی

[/tie_list]

اکتشاف و استخراج معدن طلا - طرح فنی

بررسی توجیه پذیری اقتصادی این پروژه

کارشناسان در طرح توجیهی استخراج معدن طلا، این طرح را فرصتی مناسب برای سرمایه گذاری می دانند. ایران از کشورهای پتانسیل دار در زمینه معادن طلا است. به طوری که شرکت های خارجی بسیاری تمایل به سرمایه گذاری در استخراج طلا در ایران دارند. تکنولوژی استخراج طلا در ایران در دسترس بوده و ماشین آلات آن در داخل کشور تولید می شوند.

در ضمن مواد شیمیایی استخراج طلا که سیانور یا محلول سیانید و … هستند، به آسانی در دسترس می باشند. بنابراین به طور کلی می توان گفت، استخراج طلا از معادنی که در هر تن از سنگ، حاوی نیم گرم طلا باشند، دارای توجیه پذیری اقتصادی خواهد بود.

معرفی طرح توجیهی اختصاصی استخراج معدن طلا

طرح توجیهی اختصاصی استخراج معدن طلا، طرحی دقیق، به روز، کامل و منحصر به هر طرح سرمایه گذاری است. این طرح توسط متخصصین سایت طرح فنی که بیش از 25 سال تجربه در امور سرمایه گذاری دارند، تهیه می شود. طرح توجیهی استخراج معدن طلا قابل ارائه به سازمان های صادر کننده مجوز و بانک ها می باشد.

شما می توانید، با سفارش طرح توجیهی اختصاصی از 5 ماه پشتیبانی رایگان تیم طرح فنی برخوردار شوید. افزون بر آن جلسه آنلاین رایگان نیز امتیازی است که با سفارش طرح توجیهی اختصاصی دریافت خواهید کرد.

در این جلسه به تمامی ابهامات و سوالات شما در خصوص امور اداری و بانکی از جمله وثایق و ضمانت نامه بانکی، مراحل دریافت مجوز اکتشاف و بهره برداری از معدن طلا، پروسه اخذ تسهیلات از بانک ها و موسسات مالی و اعتباری و … پاسخ داده خواهد شد.

5/5 - (12 امتیاز)

اشتراک گذاری مقاله

دیگر مقالات سایت را در اینجا ببینید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین و جدیدترین مقالات سایت

شروع گفتگو
1
سلام. طرح توجیهی نیاز دارید؟
سلام وقت بخیر
پشتیبان واتس‌اپ فعال است
در صورتی که شما به واتس‎اپ دسترسی ندارید میتوانید برای ثبت سفارش طرح توجیهی با شماره زیر تماس بگیرید.
0912-003-9088 کارشناس طرح توجیهی
پاسخگویی همه روزه از 7 صبح تا 24 شب