سفارش طرح توجیهیصنایع شیمیایی

طرح توجیهی تولید ایزوپرن ⭐️ برای اخذ مجوز و تسهیلات

طرح تولید ایزوپرن

طرح توجیهی تولید ایزوپرن در واقع گزارش مکتوبی از برآوردهای مالی، اقتصادی، اطلاعات فنی و تجزیه و تحلیل آنها است که توسط کارشناسان متخصص سایت طرح فنی نگارش می شود. سرمایه گذارانی که تمایل دارند اقدام به راه اندازی خط تولید ایزوپرن نمایند، به طرح توجیهی نیاز خواهند داشت. زیرا سرمایه گذاری در هر کشوری، حتی کشور ما هم نیاز به دریافت مجوزهایی از ارگان های دولتی دارد.

حال سرمایه گذارانی که از پیش در مورد پروژه مورد نظر خود طرح توجیهی آماده کرده باشند، می توانند مسیر حرکت خود برای احداث کارخانه را تسهیل نمایند. بدون تردید تولید ایزوپرن در کشور بسیار سودمند خواهد بود و بازار پر رونقی خواهد داشت. زیرا این ماده شیمیایی در صنایع مختلفی کاربرد داشته و تنها کشورهای تولیدکننده آن در حال حاضر کشورهای آمریکا، مکزیک، ژاپن، خاورمیانه، آمریکای مرکزی و جنوبی، اروپای مرکزی و جنوبی، آفریقا و اروپای غربی هستند.

هدف از نگارش طرح توجیهی تولید ایزوپرن

ایزوپرن( لاستیک مصنوعی)، ماده ای است که قابلیت های بسیاری دارد. مثلا می توان از این ماده هم در شیمی آلی و هم در بیوشیمی استفاده کرد. این ماده تولید شده به دلیل شباهت زیادی که از نظر شیمیایی و فیزیکی به لاستیک طبیعی دارد، جایگزین مناسبی برای آن خواهد بود. پس سرمایه گذاران می توانند با راه اندازی کارخانه تولید ایزوپرن، بخش زیادی از نیاز کشور را تامین کنند.

اما آنها در ابتدای مسیر نیاز به اخذ مجوز از ارگان های دولتی خواهند داشت. در این فرایند نگارش طرح توجیهی تولید ایزوپرن می تواند کمک شایانی به آنها نماید. زیرا ارگان های دولتی نیاز دارند تا پیش از صادر کردن مجوز راه اندازی کارخانه، در مورد میزان هزینه ها، سرمایه لازم، نیروی کار مورد نیاز برای استخدام و موارد دیگر اطلاعات کسب کنند؛ که تمامی این اطلاعات در طرح توجیهی توسط کارشناسان با دقت ذکر شده است.

پس در واقع طرح توجیهی تولید ایزوپرن مهمترین مدرکی است که توسط سازمان ها و ارگان های دولتی برای صدور مجوز از سرمایه گذاران درخواست می شود. از این رو سرمایه گذاران باید برای نگارش آن نهایت دقت و حساسیت را در نظر گیرند. سپس اطلاعات مناسب را بسته به ضوابط و دستورالعمل های لازم جمع آوری کنند.

ماده تولید شده از ایزوپرن برای لاستیک سازی - طرح فنی

میزان سرمایه اولیه برای راه اندازی کارخانه تولید ایزوپرن

راه اندازی کارخانه تولید ایزوپرن، تهیه مواد اولیه، بسته بندی و در نهایت توزیع این ماده به صنایع مختلف همچون صنعت پلیمر، نیاز به سرمایه اولیه خواهد داشت. همچنین بخشی از این سرمایه اولیه باید به خرید زمین مناسب با مساحت لازم جهت راه اندازی پروژه اختصاص داده شود. علاوه بر آن باید به هزینه خرید تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز جهت راه اندازی کارخانه هم اشاره کنیم.

تمامی این هزینه ها که باید در ابتدا به عنوان سرمایه موجود باشند، با دقت بررسی شده و در طرح توجیهی تولید ایزوپرن ذکر می شوند. محاسبه میزان سرمایه اولیه برای آغاز پروژه تولید ایزوپرن به سرمایه گذاران کمک می کند تا بدانند به چه میزان سرمایه ای نیاز خواهند داشت. همچنین در صورت لزوم آنها می توانند اقدام به دریافت وام و تسهیلات بانکی هم برای راه اندازی پروژه مورد نظر خود نمایند.

تنها کافیست نگارش طرح توجیهی پروژه خود را به کارشناسان متخصص بسپارند، تا میزان سرمایه اولیه مورد نیاز آنها را با دقت محاسبه کنند. سپس آنها با استفاده از اطلاعات مناسب می توانند اقدامات لازم را انجام دهند.

هزینه های راه اندازی پروژه تولید ایزوپرن 

راه اندازی کارخانه های تولید ایزوپرن و بهره برداری از آنها، در کنار سرمایه اولیه و ثابت، از برخی هزینه های متغیر نیز برخوردار است. هزینه هایی که شامل زمین برای احداث کارخانه، نیروی انسانی، مصرف انرژی، حمل و نقل، تعمیر و نگهداری از تجهیزات و ماشین آلات و موارد دیگر می شود. همچنین هزینه های قبل از بهره برداری و هزینه های پیش بینی نشده نیز در این دسته هزینه ها قرار خواهد گرفت.

این هزینه ها با دقت محاسبه شده و در طرح توجیهی تولید ایزوپرن ذکر می شوند. از این رو سرمایه گذاران می توانند بررسی کنند که چه میزان هزینه ای باید برای استخدام نیروی انسانی در نظر گیرند. یا آنکه برای استفاده از تاسیسات سرمایشی و گرمایشی، اطفاء حریق، آب و فاضلاب باید به چه میزان هزینه دسترسی داشته باشند. سپس می توانند راه اندازی پروژه تولید ایزوپرن را آغاز نمایند.

پیشنهاد به مطالعه :  طرح توجیهی تولید پارافین کلره ⭐️ برای اخذ مجوز و تسهیلات

میزان سوددهی راه اندازی پروژه تولید ایزوپرن چقدر است؟

کارشناسان نگارنده طرح توجیهی تولید ایزوپرن این طرح را یک فرصت عالی برای کسب سود بالا می دانند. زیرا ایزوپرن که امروزه در کشور استفاده می شود و کاربردهای متنوعی دارد، دارای خلوص 99 درصد به بالا است. از سوی دیگر کشورهای بسیاری هم در دنیا وجود دارند که به لاستیک طبیعی دسترسی ندارند.

از این رو آنها با تهیه لاستیک حاصله از ایزوپرن، آن را جایگزین لاستیک طبیعی می کنند. پس نه تنها می توان با تولید ایزوپرن در کشور به سود بالایی دست یافت، بلکه می توان این ماده را به کشورهای دیگری هم صادر کرد. طبق برآوردهای انجام شده مصرف این نوع لاستیک در سال 1998 در جهان، بالغ بر 10827 هزار تن بوده است. حال تصور کنید با رشد صنایع متنوع در استفاده از لاستیک، امروزه دنیا به چه میزان ایزوپرن نیاز دارد.

از آنجایی هم که این ماده بسیار در صنعت لاستیک کاربرد دارد، پس می توان آینده روشنی را در مورد آن به سرمایه گذاران نشان داد. از این رو سرمایه گذارانی که در این حوزه شروع به کار می کنند، بعد از گذشت مدت زمان کوتاهی می توانند شاهد کسب سود بالایی باشند.

تجهیزات کارخانه تولید ایزوپرن - طرح فنی

تجهیزات مورد نیاز برای راه اندازی کارخانه تولید ایزوپرن

آغاز پروژه تولید ایزوپرن نیز همچون دیگر کارخانه های تولیدی، نیاز به برخی تجهیزات اولیه دارد. البته لازم به ذکر است که این خط تولیدی نیازی به تجهیزات پیچیده و خاصی ندارد. اما با این حال برخی از تجهیزات مورد نیاز برای راه اندازی پروژه تولید ایزوپرن را باید چنین بیان کنیم:

  • مخازن نگهداری مواد
  • مبدل های حرارتی
  • برج های تقطیر استخراجی
  • مواد اولیه
  • تاسیسات سرمایشی و گرمایشی
  • تاسیسات اطفاء حریق
  • نیروی کار

فرایند تولید ایزوپرن به چه صورت است؟

ایزوپرن را می توان به دو روش تولید کرد. روش اول استفاده از تقطیر جریان C5 و روش دوم استفاده از عمل سنتزی در واحدهای اتیلن. در روش تقطیر جریان C5، برش C5 که تقریبا حاوی 15 درصد وزنی ایزوپرن است، از کارخانه اتیلن برای خوراک ستون اول تقطیر به کار برده می شود. این روش تولید فرایند بسیاری دارد. اما این فرایندها پیچیده نیستند و می توان به سادگی آنها را طی کرد تا در نهایت ایزوپرن تولید شود.

امروزه از روش های تجاری مختلفی برای تولید ایزوپرن استفاده می شود که از جمله این روش ها باید به این موارد اشاره کرد. تقطیر استخراجی، واکنش ایزوبوتیلن و فرمالدهید، هیدروژن زدایی از آمیلن، دیمر کردن پروپیلن، واکنش استون و استیلن، هیدروژن زدایی از ایزوپنتان و در نهایت تولید ایزوپرن از جریان C5 به وسیله تقطیر.

پیشنهاد به مطالعه :  طرح توجیهی تولید پروپیلن از گاز طبیعی ⭐️ برای اخذ مجوز و تسهیلات

آیا طرح توجیهی تولید ایزوپرن توجیه پذیری اقتصادی دارد؟ 

کارشناسان نگارنده طرح توجیهی بر این عقیده هستند که این طرح از توجیه پذیری اقتصادی برخوردار است. زیرا در کشور صنایع مختلفی وجود دارند که از این نوع لاستیک استفاده می کنند. همچنین ایزوپرن های وارداتی به کشور دارای ساختار مشابهی همچون NR هستند. چون در کشور ما به این ماده دسترسی وجود ندارد و تهیه آن هم از قیمت بالایی برخوردار است، می توان با تولید ایزوپرن آن را جایگزین NR نمود.

در نتیجه بازار مطلوبی برای عرضه ایزوپرن تولیدی در کشور وجود خواهد داشت. پس سرمایه گذاری بر روی پروژه احداث کارخانه تولید ایزوپرن می تواند بسیار سودمند بوده و بازدهی بالایی داشته باشد. البته میزان بازدهی بالای این پروژه بسته به آن دارد که تا چه میزان سرمایه گذار طبق اصول اقتصادی پیش رود تا در نهایت به سود مطلوبی دست یابد.

می توان برای برآورد سوددهی و محاسبه توجیه اقتصادی طرح توجیهی تولید ایزوپرن چنین اقداماتی انجام داد. اول به موازات این کارخانه، واحدی را هم برای تهیه پلی ایزوپرن در نظر گرفت. دوم قیمت تمام شده ایزوپرن تولید شده را با قیمت لاستیک طبیعی وارداتی در کشور مقایسه کرد.

با این بررسی می توان شاهد آن بود که تولیدکنندگان به دلیل مقرون به صرفه تر بودن قیمت لاستیک مصنوعی نسبت به لاستیک وارداتی، بیشتر تمایل به استفاده از آن خواهند داشت.

اخذ مجوز برای احداث کارخانه تولید ایزوپرن - طرح فنی

سفارش طرح توجیهی تولید ایزوپرن

همانطور که در ابتدا بیان نمودیم، طرح توجیهی اختصاصی تولید ایزوپرن، در واقع یک گزارش مفصل از آغاز این پروژه برای سرمایه گذاری است. تیم کارشناسان سایت طرح فنی با تجربه 25 ساله در زمینه های سرمایه گذاری و بانکی و اداری، فرایند راه اندازی پروژه تولید ایزوپرن را برای سرمایه گذاران و علاقه مندان به این کار تسهیل نموده اند.

سرمایه گذاران با ثبت درخواست نگارش طرح توجیهی تولید ایزوپرن، به مزایای بسیاری دست خواهند یافت. آنها می توانند از مزیت 5 ماه پشتیبانی رایگان از طرح و جلسه آنلاین رایگان تیم سایت طرح فنی بهره مند شوند. البته جلسه آنلاین به درخواست سرمایه گذار برگزار خواهد شد تا تمامی ابهامات ایشان در زمینه اداری و بانکی جهت راه اندازی پروژه برطرف شود.

کارشناسان سایت طرح فنی در این جلسه آنلاین اطلاعاتی در مورد مراحل اخذ مجوز، پروسه دریافت وام و تسهیلات، همچنین وثایق و ضمانت نامه های بانکی به سرمایه گذاران خود اراده می کنند. آنها تنها کافیست اقدام به ثبت نگارش طرح توجیهی نموده و از تمامی این مزایا بهره مند شوند.

به این مقاله چه امتیازی میدهید؟

امتیاز

مجموع امتیازات

امتیاز کاربر: 4.85 ( 2 نتایج)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شروع گفتگو
1
سلام. طرح توجیهی نیاز دارید؟
سلام وقت بخیر
پشتیبان واتس‌اپ فعال است
در صورتی که شما به واتس‎اپ دسترسی ندارید میتوانید برای ثبت سفارش طرح توجیهی با شماره زیر تماس بگیرید.
0912-003-9088 کارشناس طرح توجیهی
پاسخگویی همه روزه از 7 صبح تا 24 شب