سفارش طرح توجیهیصنایع فلزی

طرح توجیهی تولید پیچ گوشتی ⭐️ برآورد هزینه ها

احداث کارخانه تولید پیچ گوشتی

طرح توجیهی تولید پیچ گوشتی؛ شامل گزارش کاملی از تجزیه تحلیل های مالی، مطالعات بازار و اطلاعات فنی این طرح می باشد. طرح توجیهی پیچ گوشتی نیز مانند سایر طرح های دیگر، توسط کارشناسان خبره سایت طرح فنی نگارش و تدوین می شود. پیچ گوشتی از ابزار های مهمی است که در صنایع مختلف و حتی در منازل هم مورد استفاده قرار می گیرد.

انواع مختلف پیچ گوشتی جهت باز و بسته کردن پیچ های مختلف مورد استفاده قرار می گیرند. تولید کنندگان جهت تولید پیچ گوشتی از متریال متنوع و روش های مختلفی استفاده می کنند. وجود انواع مختلف پیچ گوشتی، مانند چهارسو، دوسو و غیره و کاربرد های آن، موجب گستردگی بازار مصرف این محصول شده است. سرمایه گذاری در این پروژه نیز به همین دلیل از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

تنظیم طرح توجیهی تولید پیچ گوشتی به منظور اخذ مجوز و وام

سرمایه‌گذارانی که میخواهند در زمینه تولید پیچ گوشتی شروع به فعالیت کنند در مرحله اول باید برای اخذ مجوز تاسیس اقدام نمایند. متولی صدور مجوز در این پروژه نیز مانند بیشتر کسب و کار ها، وزارت صمت می باشد. لازم به ذکر است که علاوه بر دریافت مجوز، می‌بایست از سازمان های مربوطه  نیز استعلاماتی دریافت شود.

طرح توجیهی تولید پیچ گوشتی یکی از مهمترین اسناد و مدارکی است که سازمان های مربوطه برای صدور مجوز از متقاضیان درخواست می کنند. کارشناسان و مهندسان نیز به همین دلیل طرح های توجیهی را با در نظر گرفتن قوانین و دستورالعمل های سازمان های دولتی، تنظیم می کنند.

یکی دیگر از اهداف نگارش طرح توجیهی؛ اثبات توجیه پذیری این پروژه به بانک ها می باشد. سرمایه گذاران می‌ توانند با ارائه مجوز تاسیس و طرح توجیهی پیچ گوشتی به بانک‌ ها، تسهیلات بانکی مورد نیاز خود را دریافت کنند.

تولید پیچ گوشتی - طرح فنی

طرح توجیهی چه نقشی در این پروژه دارد؟

تنظیم طرح توجیهی تولید پیچ گوشتی، علاوه بر نقشی که در روند اخذ مجوز و تسهیلات بانکی دارد؛ دارای مزایای دیگری نیز می باشد. توضیح دانش فنی، معرفی تجهیزات مورد نیاز در کارخانه، بررسی های بازار و بررسی های صادرات و واردات انواع پیچ گوشتی از جمله عناوین مهم در طرح توجیهی تولید پیچ گوشتی هستند.

سرمایه گذاران می‌ توانند با کمک گرفتن از اطلاعات طبقه بندی شده طرح های توجیهی، پروژه های سودآوری را شروع کنند. اطلاعاتی مانند بررسی وضعیت عرضه و تقاضای محصول در تصمیم گیری های مهم؛ شامل تبلیغات، شیوه تولید و غیره اهمیت زیادی دارند. ضمن در نظر گرفتن این نکات میتوان گفت؛ طرح های توجیهی به عنوان مرجعی کامل برای سرمایه‌ گذاران عمل می کنند.

محاسبه میزان سرمایه اولیه برای تولید پیچ گوشتی

تاسیس کارخانه و خط تولید پیچ گوشتی، نیازمند تامین سرمایه اولیه برای این پروژه می باشد. لازم است بدانید که بخش عمده ای از سرمایه اولیه به خریداری تجهیزات خط تولید مانند تجهیزات بسته بندی، تجهیزات پرسکاری، بخش مونتاژ و غیره اختصاص می یابد. بخش دیگری از سرمایه اولیه نیز صرف ساخت و ساز محوطه، کارگاه، راه اندازی تاسیسات و خرید انشعابات می‌ شود.

جهت محاسبه میزان سرمایه اولیه مورد نیاز برای اجرای این طرح باید متغیر های مختلفی در نظر گرفته شود. کارشناسان ما با در نظر گرفتن عواملی مانند ارزش روز تجهیزات میزان تولید سالانه قیمت زمین و غیره میزان سرمایه اولیه را در طرح توجیهی تولید پیچ گوشتی محاسبه می کنند.

کلیک کنید
طرح توجیهی تولید تیغه اره دیسکی ⭐️ برآورد تخصصی هزینه ها

بررسی هزینه های راه اندازی پروژه تولید پیچ گوشتی

اجرای طرح توجیهی تولید پیچ گوشتی، علاوه بر سرمایه ثابت، نیازمند پرداخت هزینه های مختلف دیگری نیز است. خرید مواد اولیه، حقوق پرسنل، هزینه حمل و نقل، مصرف انرژی، استهلاک تجهیزات و غیره بخشی از هزینه های مهم در این کسب و کار می باشند.

طبق بررسی‌های کارشناسان در طرح توجیهی تولید پیچ گوشتی با ظرفیت ۳۸۰۰ عدد پیچ گوشتی در سال؛ زمینی به مساحت ۳۶۰۰ متر مربع مورد نیاز است. نیروی انسانی مورد نیاز برای این پروژه نیز حدود ۲۵ الی ۳۰ نفر می باشد. لازم به ذکر است که اعداد به دست آمده ممکن است با توجه به شرایط سرمایه گذار و شهر و محل احداث کارخانه و ظرفیت تولید تغییر کند.

اغلب افراد جهت کاهش هزینه های حمل و نقل و میزان هزینه های جاری، ترجیح می دهند کارخانه های خود را در نزدیکی به جاده های اصلی و یا شهرهای صنعتی تاسیس کنند. کارشناسان تمامی هزینه ها را در طرح توجیهی تولید پیچ گوشتی به صورت طبقه بندی شده محاسبه و ثبت می کنند. محاسبه هزینه ها در طرح های توجیهی توسط تیم تحقیقاتی خبره و ضمن در نظر گرفتن اطلاعات به روز انجام می شود.

تجهیزات کارخانه تولید پیچ گوشتی - طرح فنی

برآورد میزان سوددهی در طرح توجیهی تولید پیچ گوشتی

محاسبه میزان دقیق سود این پروژه نیز به ظرفیت تولید سالانه پیچ گوشتی، بستگی دارد. برآورد کلی از نرخ بازده داخلی در این پروژه توسط کارشناسان، حدود ۳۴ درصد محاسبه شده است که بیانگر سود دهی خوب این کسب و کار می باشد.

استفاده از ماشین آلات و تجهیزات مدرن و با کیفیت نیز به صورت مستقیم در کاهش هزینه های استهلاک و تعمیرات این تجهیزات تاثیر گذار است. محاسبه میزان سود در طرح توجیهی تولید پیچ گوشتی با در نظر گرفتن شرایط هر سرمایه گذار و کسب و کاری به صورت تخصصی انجام می گیرد.

بررسی نحوه تولید انواع پیچ گوشتی

جهت تولید پیچ گوشتی ابتدا میله های فولادی آنیل شده، وارد کارخانه تولید پیچ گوشتی می شوند. میله های خریداری شده نیز در اندازه های مشخص بریده می‌ شوند. انتهای میله ها نیز به صورت سطح مورب برش داده شده سپس پرس می شوند.

میله ها پس از مرحله پرسکاری، وارد مرحله سنگ زنی و پولیش کاری می شوند تا سطح آنها درخشان شود. قسمت دسته آچار که از متریال مختلفی تولید می شود را نیز با استفاده از پرس تزریقی، تزریق می‌ کنند. مرحله آخر نیز مونتاژ قسمت دسته و قسمت فولادی پیچ گوشتی به یکدیگر می باشد. پیچ گوشتی های تولید شده بر اساس شماره و نوعی که دارند، جداسازی شده و در بسته بندی های مخصوص به خود قرار می گیرند.

کلیک کنید
طرح توجیهی تولید ریل ساچمه ای ⭐️ 2 تیکه و 3 تیکه

معرفی ماشین آلات و تجهیزات مورد نیاز برای راه اندازی پروژه

برخی از تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز جهت اجرای طرح توجیهی تولید پیچ گوشتی؛ شامل موارد زیر می باشند:

  • دستگاه پرس ۱۰۰ تن ضربه ای.
  • انواع ماشین های سازنده پیچ گوشتی چهارسو دوسو و یا آچار خم.
  • ماشین برش برای برش میله های فولادی.
  • انواع خشک کن های صنعتی دارای سرعت بالا.
  • تجهیزات سرد کن برای سرد کردن تانک های آب و روغن.
  • تانک و تجهیزات پولیش کاری برای مواد پلاستیکی یا همان دسته پیچ گوشتی.
  • تجهیزات مربوط به بخش عملیات حرارتی.
  • تاسیسات و تجهیزات لازم برای برق و آب.
  • تاسیسات مربوط به سوخت مانند انشعاب گاز  و یا تانک سوخت.

معرفی انواع پیچ گوشتی و کاربرد های هر کدام

سرمایه‌گذاران می‌توانند با اجرای طرح توجیهی تولید پیچ گوشتی، انواع مختلفی از این محصول را تولید کرده و به بازار عرضه کنند. انواع مختلف پیچ گوشتی دستی؛ شامل موارد زیر می باشد:

  • پیچ گوشتی چهارسو:  باز و بسته کردن پیچ های چهارسو .
  • پیچ گوشتی دوسو: باز و بسته کردن پیچ های معمولی.
  • پیچ گوشتی تخت: باز و بسته کردن پیچ های دو گوش.
  • پیچ گوشتی چکش خور: مورد استفاده برای مواردی مانند قلم بنایی.
  • پیچ گوشتی ساعتی: انجام کارهای ظریف، مانند باز و بسته کردن پیچ های ساعت، موبایل و غیره.
  • پیچ گوشتی دسته T: استفاده برای اعمال نیروی گشتاور بیشتر برای باز و بسته کردن پیچ ها.

تولید انواع پیچ گوشتی - طرح فنی

آیا تولید پیچ گوشتی دارای توجیه پذیری اقتصادی می باشد؟

کارشناسان مختلف در توجیه پذیری اقتصادی طرح توجیهی تولید پیچ گوشتی، دارای اتفاق نظر هستند. وجود تنوع محصولات در این کسب و کار و کاربرد های مختلف آنها از جمله دلایلی است که سودآوری و توجیه پذیری این پروژه را از نظر اقتصادی اثبات می کند. نظر به اینکه پیچ گوشتی از جمله اقلام ضروری در جعبه ابزار می باشد، خرید آن برای اغلب افراد نیز یک امر ضروری است.

کاربرد های مختلف انواع پیچ گوشتی برای تامین نیاز واحد های تولیدی، واحد های خدماتی و خانواده ها نیز از دلایل توجیه پذیری اقتصادی این طرح می باشد. لازم به ذکر است که واردات این محصول نیز موجب افزایش قیمت محصول شده و نیاز بازار داخلی به کالاهای ایرانی بیشتر شده است.

سفارش طرح توجیهی تولید پیچ گوشتی 

طرح توجیهی اگر به صورت اختصاصی تهیه شود، نسبت به طرح های آماده برای این کسب و کار، کامل، جامع و کاربردی تر خواهد بود. نویسندگان طرح که در سایت طرح فنی مشغول به فعالیت هستند؛ دارای ۲۵ سال سابقه در زمینه امور بانکی، اداری و سرمایه گذاری می باشند.

سفارش طرح توجیهی تولید پیچ گوشتی در سایت طرح فنی، دارای دو مزیت دریافت پنج ماه پشتیبانی رایگان از طرح و جلسه آنلاین رایگان می باشد. جلسه آنلاین رایگان بنا به درخواست سرمایه گذاران عزیز و جهت رفع ابهامات او در امور اداری و بانکی برگزار می شود. کارشناسان ما طی این جلسه، توضیحات کاملی در مورد مراحل اخذ مجوز، تسهیلات، ضمانت نامه ها و انواع وثایق بانکی به سرمایه گذاران ارائه می‌ دهند.

به این مقاله چه امتیازی میدهید؟

امتیاز

مجموع امتیازات

امتیاز کاربر: 5 ( 3 نتایج)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شروع گفتگو
1
سلام. طرح توجیهی نیاز دارید؟
سلام وقت بخیر
پشتیبان واتس‌اپ فعال است
در صورتی که شما به واتس‎اپ دسترسی ندارید میتوانید برای ثبت سفارش طرح توجیهی با شماره زیر تماس بگیرید.
0912-003-9088 کارشناس طرح توجیهی
پاسخگویی همه روزه از 7 صبح تا 24 شب