طرح توجیهی تولید لنت ترمز گزارشی مفصل و دقیق از ویژگی های فنی، مالی و مطالعات بازار این کسب و کار است. نگارندگان سایت طرح فنی، این گزارش جامع را برای ارائه به سازمان های متولی صدور مجوز و بانک ها تهیه می کنند.
لنت ترمز یکی از قطعات مصرفی و بسیار حیاتی در تمامی خودروها است. به طور معمول رانندگان خودروها پس از طی مسافت 30 هزارکیلومتر باید اقدام به تعویض لنت ترمز کنند. وظیفه لنت ترمز ایجاد اصطکاک با دیسک و کمک به توقف خودرو می باشد.
لنت ترمز باید دارای مشخصاتی چون استحکام مناسب، عدم تولید صدا در هنگام ترمز، انتقال حرارتی مطلوب و عدم تولید آلودگی باشد. لنت های ترمز در انواع گوناگونی مانند لنت های اورگانیک، کم فلز، نیمه فلز و سرامیکی تولید می گردند.
از آن جا که فرسودگی لنت ترمز در هر خودرویی اجتناب ناپذیر است، تقاضای بالایی در بازار برای این قطعه وجود دارد. بنابراین تولید لنت ترمز فرصت سرمایه گذاری مناسبی است و می توانید، حساب ویژه ای روی آن باز کنید.
طرح توجیهی تولید لنت ترمز به چه منظور تهیه می گردد؟
طرح توجیهی تولید لنت ترمز برای شناسایی اهداف، فرصت ها و تهدیدات این فعالیت اقتصادی تهیه می گردد. سرمایه گذاران با استفاده از این طرح می توانند، به تجزیه و تحلیل کسب و کار خود پرداخته و از درآمدها و هزینه های این کسب و کار مطلع شوند. بدین ترتیب کارآفرینان قادر خواهند بود، با دید روشن به راه اندازی کارخانه تولید لنت ترمز بپردازند.
افزون بر نتایج حیرت انگیز بیزینس پلن تولید لنت ترمز در موفقیت سرمایه گذاری، اخذ مجوز کارخانه و دریافت تسهیلات از بانک نیز منوط به ارائه طرح توجیهی می باشد.
از آن جا که سازمان ها و نهادهای صادر کننده مجوز دارای ضوابط خاص خود می باشند، طرح های توجیهی مطابق با ضوابط سازمانی و بانکی نگارش می شوند. ارائه این طرح می تواند، نهادهای مربوطه را به توجیه پذیری و منطقی بودن پروژه متقاعد نماید.
سرمایه اولیه برای راه اندازی کارخانه لنت ترمز
به طور کلی لنت ترمز از دو قسمت تشکیل شده است، قسمت اول بخش کامپوزیت یا قسمت اصطکاکی لنت است. قسمت بعدی بخش فلزی لنت است که با نام کفشک شناخته می شود.
سرمایه اولیه برای خریداری تجهیزات تولید کفشک و کامپوزیت، تجهیزات لیبل زنی، قالب ها، ماشین آلات بسته بندی و همچنین تامین زیرساخت های کارخانه صرف می گردد.
سرمایه در گردش نیز برای خرید مواد اولیه شامل ورق های فولادی برای تولید کفشک، رزین فنولیک، الیاف سلولزی، پودر پلاستیک، پودر سرامیک و … در نظر گرفته می شود.
میزان سرمایه به مواردی چون ظرفیت و حجم تولید سالانه کارخانه، محل کارخانه و میزان تسهیلات دریافتی بستگی دارد. کارشناسان، نگارش طرح توجیهی تولید لنت ترمز را با دخیل کردن تمامی عوامل اثرگذار انجام می دهند.
برآورد هزینه های کارخانه
برای راه اندازی کارخانه تولید لنت ترمز هزینه هایی جهت خرید زمین، ساخت کارخانه، محوطه سازی، خرید حق الامتیازها و … باید در نظر گرفته شود. به جز هزینه های قبل از بهره برداری، هزینه هایی نیز در طول اجرای پروژه ظاهر می شوند، مانند هزینه نیروی انسانی، هزینه تعمیر و سرویس ماشین آلات، هزینه حامل های انرژی و غیره.
لیست کردن هزینه ها و مشخص کردن آنها با ارقام به روز از مهم ترین اهداف طرح توجیهی تولید لنت ترمز می باشد.
بررسی سود کارخانه تولید لنت ترمز
لنت ترمز دارای بازار مناسبی در کشور است زیرا قطعه مصرفی به شمار می آید. به طور کلی تولید لنت ترمز در رده مشاغل پر سود دسته بندی می گردد.
بازار خودرو چه رکود باشد، چه پر رونق، همواره لوازم یدکی از جمله لنت ترمز بازار خود را دارند. میزان سود کارخانه تولید لنت ترمز به مقیاس و مختصات طرح و روش های بازاریابی و توزیع محصول بستگی دارد.
متخصصین در بیزینس پلن تولید لنت ترمز با توجه به ابعاد و مشخصات پروژه، سود و فاکتورهای مرتبط به آن مانند مدت زمان برگشت سرمایه و نرخ بازده داخلی طرح را پیش بینی می کنند.
تجهیزات مورد نیاز در تولید لنت ترمز
تولید یک لنت ترمز خوب و باکیفیت نیازمند آشنایی با فرآیند تولید و فناوری های مربوطه می باشد. تمامی این اطلاعات در طرح توجیهی تولید لنت ترمز به دقت مورد بررسی قرار گرفته و به سرمایه گذار ارائه می شوند. به طور کلی مراحل تولید لنت ترمز به قرار زیر است:
[tie_list type=”checklist”]
- قالب گیری
- تولید کفشک
- توزین و آماده سازی پودر سرامیک
- فرم دهی و پرس
- اتصال کفشک به کامپوزیت
- پخت در قالب
- پولیش کاری لنت
- لیبل زنی و بسته بندی
[/tie_list]
بر این اساس تجهیزات خط تولید لنت ترمز عبارتند از:
[tie_list type=”starlist”]
- دستگاه برش لیزری
- دستگاه پرس ضربه
- میکسر پودر
- دستگاه پرس تک محور
- قالب پرس لنت ترمز
- قالب پخت لنت ترمز
- دستگاه پخت
- دستگاه پوزیتیو
- تجهیزات لیبل زنی و بسته بندی
[/tie_list]
آیا تولید لنت ترمز دارای توجیه اقتصادی است؟
طبق بررسی های کارشناسان، تولید لنت ترمز از لحاظ اقتصادی توجیه پذیر است. ماشین آلات و تجهیزات تولید لنت ترمز در داخل کشور در دسترس هستند. تولید کنندگان لنت ترمز با فناوری و فرمولاسیون تولید نیز آشنایی کامل دارند.
تولید محصولات باکیفیت و مرغوب منجر به جذب حداکثری مشتریان داخلی در برابر لنت های ترمز نامرغوب چینی شده است. خوشبختانه در حال حاضر صادرات پررونقی نیز توسط واحدهای فعال تولیدکننده لنت ترمز در حال انجام است.
مشکلاتی که ممکن است با آنها روبرو شوید
کارخانه های داخلی تولید لنت ترمز در فضای پرقابتی باید فعالیت کنند زیرا انواع لنت ترمز از کشورهای هند، چین و ترکیه وارد کشور می شود. بدین منظور تولیدکنندگان داخلی لنت ترمز باید با تولید محصولات مرغوب تر، قیمت های رقابتی و برنامه ریزی روی صادرات، بازدهی خود را افزایش دهند.
بازارسنجی صحیح و شناخت بازارهای هدف نیز که در طرح توجیهی تولید لنت ترمز ارائه می گردد، تاثیر بسیار مثبتی در این کسب و کار خواهد داشت.
سفارش طرح توجیهی تولید لنت ترمز
ما در سایت طرح فنی با نگارش طرح توجیهی اختصاصی تولید لنت ترمز، کارنامه درخشانی را برای شما در این کسب و کار رقم خواهیم زد.
این بیزینس پلن حاوی تمامی اطلاعات ارزنده کسب و کار بوده و قابل ارائه به بانک و سازمان های ذیربط است. شایان ذکر است، با سفارش این طرح، 5 ماه پشتیبانی رایگان نیز دریافت خواهید نمود.