سفارش طرح توجیهیصنایع خودرو

طرح توجیهی تولید کاسه نمد ⭐️ برای اخذ مجوز

کارخانه تولید کاسه نمد

طرح توجیهی تولید کاسه نمد، گزارشی از نتایج امکان سنجی و توجیه پذیری طرح است که توسط متخصصین سایت طرح فنی جهت اخذ مجوز و وام تنظیم می گردد. شفت موتور در یک وسیله نقلیه برای جلوگیری از اصطکاک باید روانکاری گردد. در گذشته برای جلوگیری از نشت روغن از شفت به بیرون، از پارچه های نمدی استفاده می شد. این پارچه ها به مرور زمان تغییر شکل پیدا کرده و تبدیل به حلقه های کاسه نمد امروزی شدند.

کاسه نمد، قطعه ای بسیار پرکاربرد است که به عنوان درزگیر بین دو قطعه دیگر به کار می رود. لبه گردگیر، لبه آب بند و فنر، اجزای تشکیل دهنده کاسه نمد می باشند. همچنین این قطعه، وظیفه جلوگیری از نفوذ گرد و غبار به داخل قطعات و نشت روغن و سیالات به بیرون قطعات را بر عهده دارد.

کاسه نمد عموما در کنار سایر قطعاتی مانند پلوس، بلبرینگ، پیستون، کمک فنر، سوپاپ و شیر فرمان به کار می رود. کاسه نمدها از ترکیب مواد پلاستیکی و فلزی ساخته شده و در برابر فشار، حرارت، مواد شیمیایی، خوردگی و فرسایش مقاوم هستند.

تهیه طرح توجیهی تولید کاسه نمد با هدف اخذ مجوز

اخذ مجوز و وام از اهداف اصلی تنظیم طرح توجیهی تولید کاسه نمد هستند. به طور کلی، قطعه سازان و مشاغل فعال در زمینه تولید قطعات خودرو، باید مجوز تاسیس و پروانه بهره برداری خود را از وزارت صنایع و معادن دریافت نمایند.

بیزینس پلن تولید کاسه نمد، می بایست در بردارنده تمامی اطلاعات به روز طرح بوده و مطابق با آخرین ضوابط سازمانی تهیه شود. وظیفه طرح توجیهی، اثبات توجیه پذیری طرح نزد سازمان صادر کننده مجوز می باشد.

سرمایه گذاران می توانند، پس از اخذ جواز تاسیس کارخانه تولید کاسه نمد، اقدام به دریافت تسهیلات کم بهره از بانک ها نمایند. در این راستا، طرح توجیهی تولید کاسه نمد از مستنداتی است که جهت اخذ تسهیلات باید به بانک عامل ارائه گردد.

طرح توجیهی تولید کاسه نمد چه نتایجی در پی دارد؟  

کارآفرینان برای احداث کارخانه تولید کاسه نمد با ابهامات و سوالات گوناگونی روبرو خواهند بود. این ابهامات عموما در بخش های فنی و عملیاتی پروژه، شاخص های مالی طرح چون سرمایه اولیه و سود و وضعیت بازار محصول وجود خواهند داشت.

طرح توجیهی تولید کاسه نمد با جمع آوری تمامی اطلاعات طرح در قالب یک گزارش به کمک سرمایه گذاران می آید. تمامی اطلاعات موجود در طرح توجیهی، نتایج بررسی های تیم تحقیقاتی بوده و با داده های به روز موجبات حرکت سرمایه گذاران به موفقیت را فراهم می آورد.

کارگر در حال تست کردن قطعه میباشد - طرح فنی

چشم انداز سرمایه گذاری در تولید کاسه نمد

کاسه نمدها، عضو جدایی ناپذیر در خودروها، ماشین های سنگین و تجهیزات صنعتی بوده و از قطعات مصرفی فوق العاده مهم می باشند. بررسی آمار عرضه و تقاضا و همچنین واردات و صادرات کاسه نمدها، نشان دهنده کمبود جدی تولید این محصول در داخل کشور می باشد. به طوری که بیشتر کاسه نمدهای موجود در بازار از سایر کشورها با قیمت گزاف و کیفیت پایین وارد کشور می شوند.

از این رو طبق بررسی های کارشناسان در طرح توجیهی تولید کاسه نمد، سرمایه گذاری در این بخش از چشم انداز خوبی برخوردار است، چرا که پتانسیل خوبی برای تولید و عرضه انواع کاسه نمد در کشور مشاهده می گردد.

سرمایه لازم برای تولید کاسه نمد

سرمایه مورد نیاز برای احداث کارخانه تولید کاسه نمد و بهره برداری از آن، به دو دسته سرمایه ثابت و سرمایه درگردش تقسیم بندی می شود. برآورد سرمایه ثابت در طرح توجیهی تولید کاسه نمد با استعلام قیمت روز ماشین آلات و تجهیزات مورد نیاز کارخانه انجام می گردد. برخی از تجهیزات کارخانه عبارتند از میکسر، گیوتین و … که با سرمایه ثابت خریداری می شوند.

بخش از سرمایه ثابت نیز مختص پیاده سازی تاسیسات از جمله دیزل ژنراتور، گرمایش و سرمایش، برق رسانی و … می باشد. مواد اولیه مورد نیاز برای تولید کاسه نمد نیز شامل لاستیک، کائوچو، گوگرد، فنر فلزی، روغن آروماتیک، اسید استئاریک و …. هستند که با سرمایه درگردش به صورت دوره ای تهیه می گردند.

برآورد هزینه ها در طرح توجیهی

راه اندازی کارخانه تولید کاسه نمد علاوه بر سرمایه گذاری اولیه، مستلزم صرف هزینه های متعدد است. هزینه زمین با توجه به ظرفیت تولید، مساحت و محل کارخانه متغیر خواهد بود.

طبق بررسی های کارشناسان برای ظرفیت تولید 150 تن کاسه نمد در سال، به زمینی با ابعاد 3 هزار مترمربع و حداقل زیربنای 900 مترمربع برای قرار دادن تجهیزات نیازمندیم. تعداد نیروی انسانی برای ظرفیت فوق نیز 22 نفر خواهند بود که حقوق و مزایای آنها باید به نرخ روز محاسبه گردد.

تمامی هزینه های اجرایی و غیر اجرایی این پروژه در طرح توجیهی تولید کاسه نمد، لیست شده و با ارقام روز مشخص می شوند.

بررسی میزان سوددهی پروژه

بررسی شاخص های مالی در طرح توجیهی تولید کاسه نمد، نشان دهنده سودآور بودن این طرح می باشد. میزان دقیق سود این کسب و کار به عواملی چون نوع کاسه نمد تولیدی، تیراژ تولید، تنوع محصولات تولیدی، نوع تجهیزات خط تولید و ارتباط موثر با بازارهای هدف بستگی دارد.

نرخ بازده داخلی در این طرح توسط کارشناسان، حداقل 30 درصد برآورد شده است که نشان از سودآوری پروژه دارد. تخمین سود در بیزینس پلن تولید کاسه نمد به صورت نرم افزاری و تخصصی انجام می گردد.

تولید انواع کاسه نمد - طرح فنی

فرآیند تولید کاسه نمد

از آن جا که کاسه نمدها دارای انواع گوناگونی بوده و در جنس های مختلف تولید می گردند، فرایند تولید برای هر کدام از آنها متفاوت خواهد بود. اما طرح توجیهی تولید کاسه نمد، متداول ترین روش تولید کاسه نمدهای لاستیکی را در ایران شرح می دهد. گام اول برای تولید کاسه نمد، برش لاستیک نیتریل (NBR) توسط ماشین گیوتین می باشد. سپس سایر مواد اولیه از جمله کائوچو ریز شده، دوده و … پس از توزین به دستگاه میکسر منتقل می شوند.

پس از مرحله اختلاط مواد با ترکیب و فرمول مشخص، نوبت به پخت مواد می رسد. مواد به کوره پخت منتقل شده و سپس شکل دهی و قالبگیری می گردند. در نهایت کاسه نمد لاستیکی پس از کنترل کیفیت، بسته بندی می شود.

معرفی تجهیزات مورد نیاز

برخی از تجهیزات مورد نیاز این پروژه که در طرح توجیهی تولید کاسه نمد معرفی می گردند، عبارتند از:

  • گیوتین با ظرفیت 120 کیلوگرم در ساعت
  • میکسر
  • کوره
  • ماشین قالب ریزی لاستیکی
  • دستگاه آرایش لاستیکی دور کاسه نمد
  • دستگاه CNC
  • ماشین بازرسی کاسه نمد

آشنایی با انواع کاسه نمد

در این جا برخی از متداول ترین انواع کاسه نمدها را معرفی می نماییم:

  • کاسه نمد فنری: این نوع کاسه نمدها در سیستم های دوار، سیستم های رفت و برگشت و سیستم های پرتنش استفاده می شوند. فنر داخلی باعث کاهش تنش در قطعه می گردد.
  • کاسه نمد بدون فنر: کاسه نمدهای بدون فنر در سیستم های تک محور مانند حرکت رفت و برگشت شفت ها به کار می روند.
  • کاسه نمد شعاعی: کاسه نمد شعاعی به صورت ثابت در جای خود قرار گرفته و شفت می چرخد. این کاسه نمدها برای آب بندی به کار می روند.
  • کاسه نمد محوری: کاسه نمدهای محوری از دو قسمت ثابت و متحرک تشکیل شده و به عنوان مهر و موم مکانیکی نیز شناخته می شوند.
  • کاسه نمد گریس: کاسه نمدهای گریس برای جلوگیری از خروج گریس استفاده شده و فاقد لبه فنری هستند.
  • کاسه نمد روغن: روغن، ویسکوزیته کمتری نسبت به گریس داشته و به راحتی نشت پیدا می کند. کاسه نمدهای روغن دارای فنر داخلی بوده و از نشت روغن جلوگیری می کنند.
  • کاسه نمد مارپیچ: این نوع از کاسه نمدها در سیستم گیربکس و جعبه دنده خودرو استفاده شده و از نشت روغن جلوگیری می کنند.
 این نوع از کاسه نمدها در سیستم گیربکس و جعبه دنده خودرو استفاده شده و از نشت روغن جلوگیری می کنند.

تولید کاسه نمد - طرح فنی

کاسه نمدها از چه جنسی ساخته می شوند؟

متداول ترین موادی که برای ساخت کاسه نمدها مورد استفاده قرار می گیرند، عبارتند از:

  • لاستیک نیتریل (NBR)
  • لاستیک پلی اکریلیک (ACM)
  • فلورو الاستومر (FPM)
  • لاستیک سیلیکون
  • پلی اورتان
  • چرم

بررسی توجیه پذیری اقتصادی تولید کاسه نمد

به اعتقاد کارشناسان در طرح توجیهی تولید کاسه نمد، این طرح از لحاظ اقتصادی توجیه پذیر است. بازار مصرف وسیع و متنوع به خودی خود نشان دهنده شرایط مطلوبی است که برای سرمایه گذاری در این بخش وجود دارد.

کاسه نمدها در انواع خودروهای سبک و سنگین و ماشین آلات استفاده می شوند. بنابراین با افزایش تعداد خودروها در کشور، تقاضا برای انواع کاسه نمد که از قطعات مصرفی خودرو است نیز ادامه دار خواهد بود.

سفارش طرح توجیهی اختصاصی تولید کاسه نمد

در پایان می خواهیم، طرح توجیهی اختصاصی تولید کاسه نمد را به شما معرفی نماییم که به صورت انحصاری برای هر طرح نوشته می شود. نگارندگان طرح توجیهی تولید کاسه نمد، کارشناسان سایت طرح فنی با تجربه ای 25 ساله در زمینه سرمایه گذاری و امور بانکی و اداری می باشند. تمامی طرح های توجیهی تهیه شده در این سایت، قابل ارائه به بانک ها و سازمان های متولی صدور مجوز هستند.

با سفارش طرح توجیهی اختصاصی در سایت طرح فنی، هدیه ما به شما، 5 ماه پشتیبانی رایگان از طرح خواهد بود. ضمن این که ما برای رفع ابهام از سرمایه گذاران در خصوص امور اداری و بانکی طرح، جلسه آنلاین رایگان برگزار می کنیم. در این جلسه، توضیحاتی درباره وثایق و ضمانت نامه های بانکی، مراحل اداری اخذ جواز کارخانه، مراحل اخذ تسهیلات بانکی و … به شما ارائه می گردد.

به این مقاله چه امتیازی میدهید؟

امتیاز

مجموع امتیازات

امتیاز کاربر: 5 ( 3 نتایج)

‫2 دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شروع گفتگو
1
سلام. طرح توجیهی نیاز دارید؟
سلام وقت بخیر
پشتیبان واتس‌اپ فعال است
در صورتی که شما به واتس‎اپ دسترسی ندارید میتوانید برای ثبت سفارش طرح توجیهی با شماره زیر تماس بگیرید.
0912-003-9088 کارشناس طرح توجیهی
پاسخگویی همه روزه از 7 صبح تا 24 شب