سفارش طرح توجیهیصنایع فلزیصنایع لوله و اتصالات

طرح توجیهی تولید لوله درز دار ⭐️ درز جوش

احداث کارخانه تولید لوله های درز دار

طرح توجیهی تولید لوله درز دار (درز جوش)، نتایج امکان سنجی و ارزیابی های فنی، اقتصادی و مالی پروژه است که به جهت اخذ مجوز و وام توسط کارشناسان سایت طرح فنی نوشته می شود.

لوله های فولادی به دو دسته لوله های درز دار (درز جوش) و بدون درز (مانیسمان) تقسیم بندی می شوند. لوله های درز دار از ورق های فولادی ساخته می شوند، بدین صورت که ورق در کارخانه به شکل استوانه درآمده و سپس دو لبه آن به هم جوش داده می شود، لوله های درز دار به دلیل تکنولوژي ساخت ساده تر و قیمت مقرون به صرفه در صنایع گوناگون به کار برده می شوند.

این لوله ها از لحاظ ضخامت ورق و نوع جوش به انواع مختلفی تقسیم بندی شده و در صنایع آهنگری، ساخت سازه های فلزی، ساخت داربست، صنایع پتروشیمی و به عنوان لوله های شوفاژ، لوله های گاز و لوله های آب فشار ضعیف به کار می روند. لوله های درز دار از لحاظ ماهیت به دو صورت لوله های سیاه فولادی و لوله های گالوانیزه و در دو نوع سبک و سنگین تولید می گردند.

اخذ مجوز و وام توسط طرح توجیهی تولید لوله درز دار

راه اندازی کارخانه تولید لوله درز دار یا درز جوش نیازمند طی مراحل قانونی برای اخذ جواز تاسیس از وزارت صنایع و معادن است. طرح توجیهی تولید لوله درز دار، از مستنداتی است که در پروسه اخذ مجوز مورد نیاز می باشد. بیزینس پلن تولید لوله درز دار باید با سرفصل های استاندارد سازمانی تهیه شده و توجیه پذیری طرح را به نهاد صادر کننده مجوز بازتاب دهد.

اگر از آن دسته سرمایه گذارانی هستید که قصد دریافت تسهیلات از بانک ها به منظور پوشش قسمتی از هزینه های طرح را دارید، باید گفت، به طرح توجیهی نیاز پیدا خواهید کرد.

طرح توجیهی تولید لوله درز دار توسط متخصصین و کارشناسان واجد شرایط تهیه شده و جهت اخذ تسهیلات به بانک عامل ارائه می گردد. بانک پس از بررسی طرح توجیهی در صورت حصول اطمینان از توجیه پذیری طرح با درخواست وام موافقت می نماید.

احداث کارخانه تولید لوله درز دار در ایران - طرح فنی

دستاوردهای طرح توجیهی تولید لوله درز دار چیست؟

طرح توجیهی، نه تنها باید مستند و قابل دفاع نزد نهادهای صادر کننده مجوز و وام باشد، بلکه به خودی خود، نتایج بسیار مثبتی در پروژه خواهد داشت. طرح توجیهی تولید لوله درز دار، پاسخگوی تمامی سوالات و ابهامات سرمایه گذاران در این طرح بوده و با متمرکز سازی اطلاعات در قالب یک گزارش مفصل، سرمایه گذاران را یاری می کند.

کارآفرینان با مطالعه طرح توجیهی فوق با دانش فنی و عملیاتی پروژه، برآوردهای مالی و تحقیقات بازار لوله های درز دار آشنا می شوند. در طرح توجیهی، سعی بر این است که اطلاعات به صورت کاملا قابل فهم و گویا در اختیار سرمایه گذار قرار گیرد.

چرا باید در تولید لوله درز دار سرمایه گذاری نماییم؟

بررسی های کارشناسان در طرح توجیهی تولید لوله درز دار، نشان دهنده ظرفیت و پتانسیل خوبی است که برای سرمایه گذاری در این بخش وجود دارد. لوله های درز دار فولادی به جهت مقرون به صرفه بودن، استفاده بسیار گسترده ای در صنعت ساختمان، صنعت آب و فاضلاب، صنایع گاز، صنایع پتروشیمی و … دارند.

راه اندازی کارخانه تولید لوله های درز دار به سرمایه گذاری کمتری نسبت به لوله های بدون درز نیاز داشته، اما به علت بازار مصرف خوب، از بازدهی بسیار خوبی برخوردار است.

سرمایه لازم برای تولید لوله درز دار

سرمایه اولیه برای راه اندازی کارخانه تولید لوله درز دار به ظرفیت و مقیاس طرح وابسته است. بخشی از سرمایه ثابت برای خریداری ماشین آلات خط تولید از جمله تجهیزات برش، تجهیزات جوش القایی، تجهیزات تاب گیری و … صرف می شود. ماده اولیه اصلی برای تولید لوله درز دار، ورق فولادی با ضخامت های مختلف است که به صورت رولی و یا صفحه ای با سرمایه درگردش کارخانه خریداری می گردد.

کارشناسان در طرح توجیهی تولید لوله درز دار برای محاسبه سرمایه، ابتدا قیمت روز ماشین آلات خط تولید کارخانه و مواد اولیه را استعلام می کنند. سپس با توجه به داده های روز، میزان آورده متقاضی و میزان تسهیلات دریافتی، سرمایه اولیه را محاسبه می نمایند.

تجهیزات تولید لوله های درز دار - طرح فنی

برآورد هزینه های طرح

برآورد شاخص های مالی طرح بدون احتساب هزینه ها و محاسبه آنها، پر از خطا و اشتباه خواهد بود. هزینه ها باید به صورت ریز به ریز لیست شده و با ارقام به روز مشخص شوند. کارشناسان، برآورد هزینه ها را در طرح توجیهی تولید لوله درز دار با رعایت جزئیات و با اعداد و ارقام واقعی انجام می دهند.

هزینه زمین کارخانه با توجه به مساحت و محل احداث کارخانه تعیین می شود. طبق برآوردهای کارشناسان برای تولید 6 هزار تن لوله درز دار یا درز جوش در سال، به زمینی با مساحت 5 هزار مترمربع و زیربنای 2 هزار مترمربع نیاز داریم.

برای ظرفیت تولید فوق، تعداد 39 نفر نیز نیروی انسانی احتیاج است که حقوق و مزایای آنها با نرخ روز تعیین می شود. هزینه های آب، برق و گاز مصرفی، هزینه حمل و نقل، هزینه نگهداری و تعمیر ماشین آلات و هزینه های قبل از بهره برداری از سایر هزینه های عمده در این طرح می باشند.

بررسی سوددهی پروژه

پیش بینی سود از مهم ترین بخش های برآورد شاخص های مالی پروژه است. به طور کلی تولید لوله درز دار از سوددهی بسیار خوبی برخوردار است. به طوری که کارشناسان، نرخ بازده داخلی طرح را 42 درصد، مدت زمان برگشت سرمایه را حداکثر 4 سال و نقطه سر به سر را 19 درصد تخمین زده اند.

واضح است که ارقام فوق به صورت تقریبی و حدودی بیان شده اند و سرمایه گذاران برای محاسبه دقیق سود، باید طرح توجیهی تولید لوله درز دار را سفارش دهند. متخصصین در طرح توجیهی برای محاسبه سود از نتایج تیم تحقیقاتی استفاده کرده و میزان سود را به صورت کاملا تخصصی پیش بینی می کنند.

پیشنهاد به مطالعه :  طرح توجیهی تولید لوله و پروفیل فولادی ⭐️ برآورد تخصصی هزینه ها

فرایند تولید لوله درز دار

طرح توجیهی تولید لوله درز دار، ارائه دهنده دانش فنی و اجرایی پروژه بوده و فرایند تولید را نیز شرح می دهد. اولین گام برای تولید لوله درز دار، آماده سازی ورق فولادی و برش آن به صورت نواری است. از آن جا که ورق نواری ممکن است، در هنگام برش دچار تاب شود، باید عملیات تابگیری و مسطح سازی به کمک غلطک های موازی بر روی ورق انجام گردد. سپس ورق فولادی وارد دستگاه فرم دهی شده و فرمی U شکل پیدا می کند.

در مرحله بعدی، ورق استوانه ای شکل به دستگاه جوش منتقل شده و لبه های لوله تحت عملیات جوش خطی قرار می گیرند. سپس قبل از سرد شدن جوش، سطوح اضافی آن توسط یک تیغچه پاک سازی می گردد.

در این مرحله، لوله توسط مایع آب و صابون خنک شده و سپس در طول های استاندارد برش داده می شود. در نهایت لوله درز دار پس از تراش دو سر لوله، چاپ مشخصات و بسته بندی، وارد بازار می گردد.

معرفی تجهیزات مورد نیاز برای تولید لوله درز دار

تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز که در طرح توجیهی تولید لوله درز دار نیز معرفی می شوند، عبارتند از:

  • دستگاه رول باز کن
  • دستگاه نوار بر
  • دستگاه تابگیر غلطکی (موج گیر)
  • ماشین فرز
  • ماشین فرم دهی ورق
  • دستگاه جوش مقاومت الکتریکی یا جوش القایی
  • اره اتوماتیک
  • پرس هیدرولیک
  • تجهیزات مارک زنی
  • تجهیزات بسته بندی

تولید انواع لوله های درزدار - طرح فنی

انواع لوله درز دار

به طور کلی لوله های درز دار به دو نوع جوش مستقیم و جوش مارپیچ تقسیم بندی می شوند. لوله های جوش مستقیم از لول کردن ورق فولادی و جوش خطی تولید می گردند. اما امکان تولید لوله های بسیار بزرگ به روش جوش مستقیم وجود ندارد.

به دلیل مشکل در تامین ورق بسیار پهن فولادی، لوله های سایز بزرگ از ورق های مارپیچ و جوش مارپیچ تولید می شوند.  لوله های درز دار از لحاظ تکنولوژی یا روش جوش نیز به انواع زیر تقسیم بندی می گردند:

  • لوله درز دار جوشکاری با فلز پر کننده (SAW)
  • لوله درز دار جوشکاری بدون فلز پر کننده (ERW، EFW)

آیا تولید لوله درز دار از توجیه پذیری اقتصادی برخوردار است؟

به اعتقاد مولفین و نگارندگان طرح توجیهی تولید لوله درز دار، سرمایه گذاری در این پروژه توجیه پذیر است. به طور کلی صنایع فولاد و محصولات مرتبط با آن از اهمیت استراتژیک برخوردار هستند. کشورمان از لحاظ منابع فولاد در وضعیت بسیار خوبی در جهان قرار دارد، بنابراین مشکلی از لحاظ تامین مواد اولیه در این طرح وجود ندارد.

بازار مصرف خوب، در دسترس بودن ورق های فولادی به عنوان مواد اولیه و دسترسی آسان به فناوری تولید در داخل کشور از دلایل موجه بودن این طرح می باشند.

سفارش طرح توجیهی تولید لوله درز دار

سایت طرح فنی متشکل از بهترین طرح توجیهی نویسان کشور با سابقه درخشان 25 ساله در امور سرمایه گذاری و بانکی و اداری می باشد. طرح توجیهی تولید لوله درز دار با دقیق ترین اطلاعات و آخرین استانداردهای بانکی و سازمانی در این سایت نگارش می شود.

طرح توجیهی اختصاصی، گزارشی از امکان سنجی پروژه است که به صورت انحصاری برای هر طرح تهیه می گردد. هدیه ما به شما با سفارش طرح توجیهی اختصاصی، 5 ماه پشتیبانی رایگان از طرح و جلسه آنلاین رایگان می باشد.

شرح وثایق و ضمانت نامه های بانکی، مراحل اداری اخذ جواز، مراحل اخذ تسهیلات و … از موضوعات مطرح شده در جلسه توسط کارشناسان ما خواهند بود.

به این مقاله چه امتیازی میدهید؟

امتیاز

مجموع امتیازات

امتیاز کاربر: 5 ( 3 نتایج)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شروع گفتگو
1
سلام. طرح توجیهی نیاز دارید؟
سلام وقت بخیر
پشتیبان واتس‌اپ فعال است
در صورتی که شما به واتس‎اپ دسترسی ندارید میتوانید برای ثبت سفارش طرح توجیهی با شماره زیر تماس بگیرید.
0912-003-9088 کارشناس طرح توجیهی
پاسخگویی همه روزه از 7 صبح تا 24 شب