طرح توجیهی کنسانتره سنگ آهن، طرحی مستند و قابل ارائه به سازمان های مختلف است که حاوی اطلاعات ریز و درشت این کسب و کار می باشد. این طرح توسط مهندسین سایت طرح فنی تدوین شده و توسط سرمایه گذاران پایه ریزی می گردد.
آهن و فولاد با استخراج سنگ آهن از معدن تولید می گردند؛ اما سنگ آهن استخراج شده از معدن دارای ناخالصی های فراوان بوده و عیار پایینی دارد. بدین منظور سنگ آهن را تحت عملیات خرد کردن، آسیاب، جداسازی مغناطیسی، فلوتاسیون و آب گیری قرار داده و کنسانتره سنگ آهن تولید می کنند.
کنسانتره سنگ آهن از سنگ آهن های دانه بندی، فرآیند تولید پیشرفته تری داشته و از خلوص و عیار بالاتری برخوردار است. کنسانتره آهن پودری سیاه رنگ و دانه ریز است که غیر قابل اشتعال می باشد.
همچنین در تولید محصولات فولادی و چدنی، گندله سازی، بریکت آهن اسفنجی و صنعت ذوب کاربرد بالایی دارد. راه اندازی کارخانه کنسانتره سنگ آهن به دلیل مزایای بیشمار این محصول، از فرصت های طلایی برای سرمایه گذاری محسوب می گردد.
آشنایی با اهمیت طرح توجیهی کنسانتره سنگ آهن
طرح توجیهی کنسانتره سنگ آهن با هدف ارائه روش های صحیح سرمایه گذاری در این کسب و کار نگارش می شود. این طرح خط مشی و روش های رسیدن به سود را برای سرمایه گذاران آشکار می کند. افزون بر نتایج بسیار مثبتی که استفاده از بیزینس پلن برای هر سرمایه گذار دارد، این طرح برای ارائه به مراجع ذیصلاح تهیه می گردد.
کارآفرینان برای اخذ مجوز کارخانه از سازمان صنایع و معادن باید طرح توجیهی ارائه نمایند. از این رو طرح توجیهی توسط یک تیم تحقیقاتی و با رعایت تمام جزئیات برای ارائه به نهاد مربوطه آماده می گردد. سرمایه گذاران برای دریافت تسهیلات نیز باید طرح توجیهی را به بانک تحویل دهند.
طرح توجیهی کنسانتره سنگ آهن مطابق با قوانین و استانداردهای بانکی و سازمانی تدوین شده و قابل دفاع در نهادهای ذیربط است.
سرمایه اولیه برای تولید کنسانتره سنگ آهن
محاسبه سرمایه، اولین گام در برآورد شاخص های مالی و اقتصادی کارخانه تولید کنسانتره سنگ آهن است. بخش عمده سرمایه اولیه برای خریداری صفر تا صد تجهیزات خط تولید کنسانتره سنگ آهن صرف می گردد.
در محاسبه سرمایه اولیه باید عواملی چون محل طرح، ظرفیت طرح، مشخصات طرح و نوع دستگاه ها را در نظر گرفت. ضمن این که بسیاری از کارخانه های کنسانتره سنگ آهن همزمان به گندله سازی و تولید کلوخه آهن نیز مشغول بوده و تجهیزات گسترده تری را باید خریداری نمایند.
کارشناسان زبده در بخش مالی طرح توجیهی کنسانتره سنگ آهن اقدام به محاسبه سرمایه با توجه به مشخصات طرح می نمایند.
بررسی هزینه های کارخانه کنسانتره سنگ آهن
هزینه زمین، هزینه محوطه سازی و ساختمان، هزینه راه اندازی تاسیسات، هزینه آب، برق و سوخت مصرفی، هزینه تعمیرات و نگهداری ماشین آلات، دستمزد نیروی انسانی، هزینه قبل از بهره برداری، هزینه حمل و نقل از هزینه های موجود در کارخانه کنسانتره سنگ آهن هستند.
به جز هزینه های ثابت و متغیر در این کسب و کار باید منابعی برای پرداخت هزینه های پیش بینی نشده نیز در نظر گرفته شود.
طرح توجیهی کنسانتره سنگ آهن بهترین انتخاب برای محاسبه هزینه ها است زیرا احتمال خطا و اشتباه را کاهش می دهد. کارشناسان در این طرح تمامی هزینه های ریز و درشت را لیست کرده و با داده های روز مبلغ گذاری می کنند.
تخمین سود کارخانه کنسانتره سنگ آهن
به علت ضرورت غیر قابل انکار کنسانتره سنگ آهن در صنایع فلزی، کارخانه های تولید کننده این محصول سود دهی پیوسته ای دارند. میزان سود به مولفه هایی چون حجم تولید و روش های بازاریابی بستگی دارد.
با تاسیس کارخانه کنسانتره سنگ آهن در نزدیکی معادن سنگ آهن می توان، هزینه های حمل و نقل را کاهش و سود را افزایش داد. دستگاه ها و تجهیزات با کیفیت نیز استهلاک کمتری داشته و حجم تولید و در نهایت سود را افزایش می دهند.
متخصصان پس از محاسبه سرمایه و هزینه ها در طرح توجیهی کنسانتره سنگ آهن اقدام به برآورد سود به روش های نرم افزاری می کنند.
تجهیزات مورد نیاز برای راه اندازی کارخانه
بخش فنی طرح توجیهی کنسانتره سنگ آهن شامل بررسی های فرآیند تولید محصول و نوع و تعداد تجهیزات مورد نیاز در خط تولید می باشد. به طور کلی فرآیند تولید کنسانتره سنگ آهن گام به گام به صورت زیر است:
[tie_list type=”checklist”]
- سنگ شکنی و خردایش
- آسیاب اولیه
- جداسازی مغناطیسی
- آسیاب ثانویه (گلوله ای)
- پر عیار سازی
- فلوتاسیون
- آبگیری کنسانتره
[/tie_list]
در این راستا تجهیزات خط تولید کنسانتره سنگ آهن عبارتند از:
[tie_list type=”starlist”]
- ماشین آلات سنگ شکن و چکش هیدرولیکی
- نوار نقاله
- آسیاب خودشکن یا نیمه خود شکن
- آسیاب غلطکی فشاری
- آسیاب گلوله ای
- دستگاه جداکننده مغناطیسی درام
- دستگاه جداکننده مغناطیسی کوبر
- سلول فلوتاسیون
- فیلترها و تجهیزات آبگیری کنسانتره
- دستگاه تیکنر
- انبار ذخیره کنسانتره
[/tie_list]
بررسی توجیه پذیری اقتصادی تولید کنسانتره سنگ آهن
بررسی داده های آماری نشان دهنده افزایش رشد مصرف سالیانه کنسانتره سنگ آهن در کشور است. به دلیل عیار و خلوص بالای کنسانتره سنگ آهن، در حال حاضر بخش بزرگی از گندله و کلوخه آهن از کنسانتره سنگ آهن تولید می گردد.
علیرغم این که امکان سرمایه گذاری در مقیاس کوچک نیز در این کسب و کار وجود دارد؛ اما این کسب و کار، ارزش افزوده خوبی برای تولیدکنندگان در پی دارد. از این رو تولید کنسانتره سنگ آهن از لحاظ اقتصادی توجیه پذیر و آینده دار است.
مشکلات موجود در این کسب و کار
عدم مدیریت صحیح منابع مالی برای پرداخت هزینه ها، افزایش بی رویه نرخ ارز، عدم آشنایی با دانش فنی و فرایند تولید کنسانتره سنگ آهن از مشکلاتی هستند که در این کسب و کار وجود دارند. علیرغم موانع و مشکلات موجود، کارآفرینانی هستند که در این عرصه خوش درخشیده اند.
همسو کردن فعالیت اقتصادی با راهکارهای طرح توجیهی کنسانتره سنگ آهن قطعا یکی از رموز موفقیت سرمایه گذاران هوشمند می باشد.
سفارش طرح توجیهی اختصاصی کنسانتره سنگ آهن
طرح توجیهی اختصاصی کنسانتره آهن توسط نگارندگان سایت طرح فنی با رعایت تمامی جزئیات نگارش می شود. بیزینس پلن کنسانتره سنگ آهن به صورت انحصاری برای هر طرح تهیه می گردد و شامل 5 ماه پشتیبانی رایگان تیم طرح فنی می باشد.
4 پاسخ
سلام شب تون بخیر حسین ابراهیمی هستم به همراه شرکا قصد داریم کارخانه تولید سنگ آهن راه اندازی کنیم برای اخذ مجوز اقدام کردیم و از ما طرح توجیهی خواستن ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید با تشکر
سلام جناب ابراهیمی لطفا شماره تماس تون رو در واتساپ ارسال کنید که امروز باهاتون تماس بگیریم
سلام شما مشاوره برای احداث و اخذ مجوز کنستانتره سنگ آهن هم میدید
سلام بله در خدمتتون هستیم میتونید از طریق واتس اپ یا شماره تماس موجود در قسمت بالای سایت با ما در ارتباط باشید.