سفارش طرح توجیهیصنایع فلزیصنایع کانی و معدنیمقالات آموزشی

طرح توجیهی تولید فروسیلیس ⭐️ سال 1401 (کامفار+گرید+مطالعات)

احداث کارخانه فروسیلیس

طرح توجیهی تولید فروسیلیس گزارشی کامل از اطلاعات فنی، مالی و بازار این کسب و کار است که برای ارائه به سازمان های ذیصلاح و بانک ها توسط کارشناسان سایت طرح فنی تهیه می گردد.

فروسیلیس نوعی آلیاژ است که از تلفیق دو ماده اصلی آهن و سیلیسیوم و درصد اندکی از ناخالصی ها مانند کربن، آلومینیوم، منگنز، کروم، کلسیم و گوگرد ساخته می شود. فروسیلیس از آلیاژهای پرکاربرد در صنعت فولاد سازی، داروسازی، ساخت چدن، الکترودهای جوشکاری و … می باشد.

آلیاژ فروسیلیس با صنعت فولادسازی ارتباط تنگاتنگی دارد، بنابراین با گسترش فولادسازی در کشور تقاضای بالایی برای فروسیلیس در بازار وجود دارد.

در حال حاضر تولید فروسیلیس در کشور جوابگوی نیاز داخلی نیست و حجم بزرگی از فروسیلیس به کشور وارد می شود. از این رو تولید فروسیلیس از پروژه های کارآفرینی آینده دار و پرسود به شمار می رود.

ضرورت ارائه طرح توجیهی تولید فروسیلیس برای اخذ مجوز کارخانه

سرمایه گذارانی که قصد تولید انواع فروآلیاژها از جمله فروسیلیس را دارند، برای اخذ جواز تاسیس و متعاقب آن پروانه بهره برداری باید به سازمان صنعت، معدن و تجارت و همچنین سازمان محیط زیست مراجعه نمایند.

طرح توجیهی تولید فروسیلیس از جمله اسنادی است که باید برای اخذ مجوز کارخانه به سازمان صنعت و معدن ارائه گردد.

طرح توجیهی یا مطالعات امکان سنجی تولید فروسیلیس حاوی تمامی اطلاعات اقتصادی و فنی پروژه می باشد. این طرح به صورت تخصصی توسط کارشناسان با تجربه تهیه شده و برای اثبات توجیه پذیری اقتصادی طرح به سازمان صنایع و معادن ارائه می گردد.

تهیه طرح توجیهی برای دریافت تسهیلات

دولت به منظور رشد و پیشرفت اقتصادی و حمایت از کسب و کارهای صنعتی و تولیدی اقدام به اعطای تسهیلات به واحدهای فعال در تولید فروآلیاژها می نماید. اختصاص وام به تولیدکنندگان فروسیلیس تنها با ارائه طرح توجیهی امکان پذیر است.

فرمت طرح توجیهی تولید فروسیلیس که برای ارائه به هر بانک نگارش می شود، بسته به نوع بانک متفاوت می باشد. مهندسین نگارنده طرح توجیهی با آخرین ضوابط و استانداردهای سیستم بانکی کشور، طرح را تهیه می کنند.

محاسبه سرمایه اولیه به چه صورت انجام می گردد؟

برای راه اندازی کارخانه تولید فروسیلیس به تجهیزاتی برای ذوب کردن آهن قراضه، آماده سازی سیلیس، کوره های القایی، مبدل های حرارتی، تجهیزات خنک کننده و غیره نیاز است. تهیه این تجهیزات مستلزم بودجه ای است که در طرح توجیهی تولید فروسیلیس به عنوان میزان سرمایه ثابت مشخص می گردد.

واضح است که سرمایه ثابت به واسطه مقیاس کارخانه و حجم تولید متفاوت خواهد بود. افزون بر آن برای خرید مواد اولیه همچون قراضه های آهن و سیلیس نیز مبلغی به عنوان سرمایه درگردش مشخص می شود.

نحوه برآورد هزینه ها در بیزینس پلن تولید فروسیلیس

هزینه های متعددی در قالب هزینه های ثابت، هزینه های متغیر و هزینه های پیش بینی نشده در این کسب و کار وجود دارند. در طرح توجیهی تولید فروسیلیس سعی بر این است که با راهکارهای تخصصی تمامی هزینه های پروژه اعم از هزینه زمین، هزینه نیروی انسانی، هزینه های سربار تولید و … برآورد گردند.

ضمن این که مهندسین نگارنده طرح، ارقام و مبالغ روز را در محاسبه هزینه ها در نظر می گیرند تا طرح از دقت کافی برای ارائه به مراجع ذیصلاح برخوردار باشد.

تجهیزات کارخانه تولید فروسیلیس - طرح فنی

تخمین سود کارخانه های تولید فروسیلیس

فروسیلیس از آلیاژهای پرکاربرد است که به عنوان اکسیژن زدا در صنایع فولاد، جوانه زا در تولید چدن و تولید فولادهای نسوز و …. استفاده می گردد. کاربرد وسیع این ماده در صنعت منجر به سودآوری بالای کارخانه های فروسیلیس می گردد.

محاسبه سود این کسب و کار نیازمند دانش و تخصصی است که متعلق به مولفین طرح توجیهی می باشد.

کارشناسان در طرح توجیهی تولید فروسیلیس با محاسبه قیمت تمام شده محصولات فروش رفته و کم کردن هزینه های تولید، هزینه های عملیاتی و مالیات بر درآمد از آن، مقدار سود را برآورد می کنند.

پیشنهاد به مطالعه :  طرح توجیهی مس کاتدی ⭐️ (کامفار + مطالعات بازار + گرید )

ماشین آلات مورد نیاز در بیزینس پلن تولید فروسیلیس

در طرح توجیهی تولید فروسیلیس نحوه تولید محصول و ماشین آلات مورد نیاز در خط تولید به صورت کامل و با جزئیات شرح داده می شود. به طور کلی مراحل تولید فروسیلیس به صورت زیر است:

  • دانه بندی سنگ سیلیس و مواد اولیه
  • واکنش احیایی با مواد احیا کننده مانند کربن
  • حرارت دهی
  • فرایند احیاء با انرژی الکتریکی
  • ریخته گری فروسیلیس مذاب
  • خنک سازی

بر این اساس تجهیزات مورد نیاز در خط تولید فروسیلیس عبارتند از:

  • کوره های القایی
  • کوره های صنعتی
  • مبدل حرارتی
  • دیگ بخار
  • کوره های تونلی
  • برج خنک کننده
  • انواع فن های کوره و فن های خنک کننده

بررسی توجیه پذیری اقتصادی تولید فروسیلیس

طبق مطالعاتی که متخصصین در طرح توجیهی تولید فروسیلیس انجام داده اند، توجیه پذیری اقتصادی طرح اثبات شده است. در حال حاضر نیاز صنایع فولاد و صنایع مرتبط دیگر به آلیاژ فروسیلیس حدود 80 تا 100 هزار تن در سال است و هر سال این نیاز افزایش پیدا می کند.

میزان تولید فروسیلیس در داخل کشور نیز حدود 65 هزار تن در سال است. بنابراین ظرفیت و پتانسیل بالایی برای سرمایه گذاری در این بخش دیده می شود. به طور کلی با افزایش ظرفیت تولید چدن و فولاد در کشور، افزایش تقاضا برای فروسیلیس اجتناب ناپذیر خواهد بود.

تولید فروسیلیس - طرح فنی

بررسی مشکلات موجود در این کسب و کار

تقاضای بالا منجر به سودآوری این کسب و کار می گردد؛ اما نباید از مشکلات موجود در مسیر غافل شد. مشکل اصلی در این کسب و کار هزینه بالای برق سه فاز مصرفی برای تولید فروسیلیس است.

عدم برآورد هزینه ها در این کسب و کار از مشکلات پیش روی سرمایه گذاران است. اما کارآفرینان موفق با برآورد دقیق هزینه ها و لحاظ کردن آن در قیمت محصول تولیدی که در طرح توجیهی تولید فروسیلیس انجام می گردد، این مشکل را مرتفع کرده اند.

پیشنهاد به مطالعه :  طرح توجیهی تولید میلگرد ⭐️ از ضایعات آهن (کامفار + مطالعات بازار + گرید)

سفارش طرح توجیهی اختصاصی تولید فروسیلیس

طرح توجیهی اختصاصی تولید فروسیلیس شامل بررسی های کامل و همه جانبه این کسب و کار است که با توجه به مختصات طرح برای هر سرمایه گذار به صورت جداگانه نوشته می شود.

ضمن این که کارآفرینان موفق با این طرح، آینده کسب و کار خود را دیده و برنامه ریزی بهتری برای موفقیت در این کسب و کار انجام می دهند.

شما می توانید با سفارش طرح توجیهی اختصاصی، 5 ماه پشتیبانی رایگان تیم متخصص طرح فنی را دریافت نمایید.

به این مقاله چه امتیازی میدهید؟

امتیاز

مجموع امتیازات

امتیاز کاربر: 4.19 ( 10 نتایج)

‫4 دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شروع گفتگو
1
سلام. طرح توجیهی نیاز دارید؟
سلام وقت بخیر
پشتیبان واتس‌اپ فعال است
در صورتی که شما به واتس‎اپ دسترسی ندارید میتوانید برای ثبت سفارش طرح توجیهی با شماره زیر تماس بگیرید.
0912-003-9088 کارشناس طرح توجیهی
پاسخگویی همه روزه از 7 صبح تا 24 شب