طرح توجیهی احداث رستوران دریایی شناور ⭐️ برای اخذ مجوز و وام

طرح توجیهی احداث رستوران دریایی شناور - طرح فنی

فهرست مطالب

طرح توجیهی احداث رستوران دریایی شناور، حاوی اطلاعات ارزشمند این پروژه در بخش های فنی، عملیاتی، اقتصادی و مالی است. طرح توجیهی فوق توسط متخصصین مجرب سایت طرح فنی نوشته شده و از مستندات اصلی برای اخذ مجوز و وام می باشد.

با رونق صنعت گردشگری، تفریحات دریایی از جایگاه ویژه ای برخوردار شده اند. ایران نیز از لحاظ دسترسی به دریاها وضعیت بسیار مناسبی دارد. خلیج فارس و دریای پهناور عمان در جنوب کشور و دریای خزر در شمال کشور، پتانسیل خوبی را برای صنعت گردشگری دریایی ایجاد کرده اند.

لذت صرف غذا در میان آبهای نیلگون دریا وصف ناپذیر است. رستوران دریایی شناور، نوعی شناور دریایی است که ارائه دهنده خدمات رستوران نیز می باشد. این رستوران ها عموما در دو یا چند طبقه ساخته می شوند.

پایین ترین طبقه که قسمتی از آن زیر آب قرار می گیرد، معمولا دارای شیشه های شفاف ضد آب است که به صورت آکواریوم بوده و شما می توانید، نظاره گر زیبایی های دریا و ماهی های دریایی باشید. طبقه های بالاتر نیز به صورت روباز یا سرپوشیده و دارای ویو زیبا از دریا می باشند.

⭐️ اخذ مجوز برای احداث رستوران دریایی شناور

احداث یک رستوران دریایی شناور در درجه اول مستلزم اخذ موافقت اولیه، مجوز تاسیس و مجوز بهره برداری است. سازمان های متولی صدور مجوز برای رستوران دریایی شناور، وزارت میراث فرهنگی و گردشگری و سازمان بنادر و دریانوردی می باشند. طرح توجیهی احداث رستوران دریایی شناور، بازتاب دهنده اطلاعات طرح بوده و جهت اثبات توجیه پذیری طرح به نهادهای صادر کننده مجوز نوشته می شود.

افزون بر اخذ مجوز، طرح توجیهی احداث رستوران دریایی شناور در پروسه اخذ وام و تسهیلات از بانک ها نیز کارساز خواهد بود. بیزینس پلن احداث رستوران دریایی شناور طبق فرمت اختصاصی و درخواستی بانک تهیه شده و آخرین استانداردهای بانکی در آن رعایت می گردد.

⭐️ دستاوردهای طرح توجیهی احداث رستوران دریایی شناور

طرح توجیهی احداث رستوران دریایی شناور، اطلاعاتی را برای راه اندازی اصولی پروژه، سرمایه اولیه، هزینه ها و سوددهی طرح در اختیار سرمایه گذاران قرار می دهد. از این رو سرمایه گذارانی که از مطالعات طرح توجیهی استفاده کرده اند، با پیش زمینه قبلی وارد مسیر سرمایه گذاری شده و بهترین تصمیمات را در طول مسیر اتخاذ می کنند.

از دستاوردهای بیزینس پلن احداث رستوران دریایی شناور می توان، به شناخت دقیق از تمامی جوانب پروژه، تسهیل و تسریع کسب سود و جلوگیری از ضررهای مالی اشاره کرد.

احداث رستوران دریایی شناور - طرح فنی

⭐️ چشم انداز سرمایه گذاری در احداث رستوران دریایی شناور

رستوران های دریایی شناور، نقطه عطفی در صنعت گردشگری دریایی در کل دنیا می باشند؛ اما متاسفانه با وجود بسترهای لازم در ایران و وجود کیلومترها ساحل دریایی هنوز هم این صنعت مورد بی توجهی قرار گرفته است.

البته چند سالی است که اقداماتی در ساخت رستوران های شناور دریایی انجام شده و این شناورها در جزیره کیش، قشم، بندر خرمشهر و بندر انزلی به آب انداخته شده اند. اما هنوز هم فاصله معناداری بین تعداد رستوران های شناور در کشورهای فعال در گردشگری دریایی با ایران وجود دارد.

از این رو سرمایه گذاری در این حیطه بسیار سودآور خواهد بود. به طوری که مطالعات طرح توجیهی احداث رستوران دریایی شناور نیز نشان دهنده بازدهی خوب این طرح می باشد.

⭐️ سرمایه اولیه برای احداث رستوران شناور دریایی

میزان سرمایه گذاری اولیه برای احداث رستوران شناور دریایی به ظرفیت خدمات دهی رستوران بستگی دارد. در یک پروژه رستوران شناور با مساحت 1000 متر مربع، ظرفیت خدمات دهی، 350 نفر تخمین زده شده است. سرمایه گذاری اولیه در طرح توجیهی احداث رستوران دریایی شناور به دو دسته سرمایه ثابت و سرمایه درگردش تقسیم بندی می گردد.

سرمایه ثابت برای سفارش ساخت شناور به کارخانجات کشتی سازی، تجهیز کامل شناور و خریداری تجهیزات رستوران در نظر گرفته می شود.

بهره برداری از رستوران شناور علاوه بر سرمایه ثابت مستلزم بودجه درگردش است که به خریداری روزانه مواد غذایی و مایحتاج رستوران اختصاص پیدا می کند. موضوعی که در محاسبه سرمایه اولیه، بسیار مهم می باشد، احتساب قیمت ها و داده های روز است که در طرح توجیهی پس از استعلامات قیمتی گسترده انجام می گردد.

⭐️ برآورد هزینه ها توسط طرح توجیهی

بهره برداری از یک رستوران شناور دریایی علاوه بر سرمایه گذاری اولیه مستلزم هزینه های مختلف است. هزینه نیروی انسانی، هزینه تعمیر و نگهداری تجهیزات رستوران، هزینه تعمیر و نگهداری شناور دریایی و هزینه های مصرف انرژی از جمله هزینه های مهم این طرح هستند.

نیروهای انسانی شاغل در شناور شامل مدیران، راهبران شناور، آشپزان، خدمه ها، سرویس دهنده ها و … می باشند که دستمزد آنها به نرخ روز تعیین می گردد.

تمامی هزینه ها در طرح توجیهی احداث رستوران دریایی شناور توسط کارشناسان مشخص شده و با اعداد و ارقام روز مبلغ گذاری می شوند.

فضای داخلی رستوران دریایی - طرح فنی

⭐️ پیش بینی میزان سود رستوران دریایی شناور

صرف غذا در محیطی آرام به همراه تماشای تنوع زیستی زیر دریا و بهره مندی از آرامش دریا از دلایلی هستند که موجب گرایش گردشگران به رستوران های شناور می شوند. راه اندازی یک رستوران شناور دریایی از مشاغل بسیار سودآور و پربازده است. به طوری که نرخ بازده داخلی در طرح توجیهی احداث رستوران دریایی شناور، توسط کارشناسان، حدود 40 درصد تخمین زده شده است.

به طور کلی سود رستوران ها از جمله رستوران های شناور دریایی به میزان اقبال مردم به استفاده از خدمات آنها بستگی دارد. تبلیغات مناسب، کیفیت مناسب غذا، سرو غذاهای متنوع، محیط تمیز و شیک رستوران، رفتار مناسب پرسنل و استفاده از موسیقی زنده، همه و همه در افزایش سود رستوران نقش کلیدی ایفا می کنند.

پیشنهاد به مطالعه :  طرح توجیهی رستوران ⭐️ سال 1401 (براورد فنی و تخصصی)

⭐️ معرفی تجهیزات مورد نیاز در رستوران شناور دریایی

طرح توجیهی احداث رستوران دریایی شناور، تمامی تجهیزات مورد نیاز طرح را نیز معرفی می کند. برخی از این تجهیزات عبارتند از:

[tie_list type=”starlist”]

  • دستگاه ژنراتور
  • تجهیزات موتوری شناور
  • تجهیزات هدایت شناور
  • مخازن سوخت و سیستم سوخت رسانی
  • سیستم لوله کشی آب دریا
  • تجهیزات پمپاژ
  • تجهیزات غریق نجات
  • تجهیزات مخابراتی
  • سیستم صوتی
  • تجهیزات الکتریکی و چراغ های روشنایی شناور
  • تجهیزات آشپزخانه و تجهیزات پخت
  • میز و صندلی ها و اثاثیه رستوران
  • ظروف سرو غذا

[/tie_list]

⭐️ الزامات کلی رستوران های شناور دریایی

رستوران های شناور دریایی دارای الزاماتی هستند که از سمت سازمان بنادر و دریانوردی پیگیری شده و در طرح توجیهی احداث رستوران دریایی شناور نیز شرح داده می شوند. کلیه مصالح و متریال مورد استفاده در شناور باید از لحاظ فنی و استحکام توسط کارشناسان مورد بررسی قرار گیرند.

در بسیاری از این شناورها از شیشه در بخش هایی از بدنه استفاده می گردد. شیشه های مورد استفاده در شناورها باید ضد ضربه و ضد آب باشند و ساختار آنها به گونه ای باشد که موجب به خطر انداختن جان مسافران نگردد.

ظرفیت پذیرش مسافر و مهمان در رستوران های شناور دارای استاندارد خاصی است که بسته به طول، عرض و ارتفاع شناور و طبق فرمول آیین نامه محاسبه می گردد.

در طراحی فضاهای داخل شناور، باید دقت کرد که سالن رستوران و مسیرهای تردد افراد، همجوار با موتورخانه و مخازن سوخت نباشد. ضمن این که سالن رستوران باید داری دو مسیر یا درب خروج باشد تا در صورت بروز حادثه، خارج شدن از محل به سرعت انجام شود.

کشتی مخصوص رستوران دریایی - طرح فنی

⭐️ ضوابط ایمنی آشپزخانه رستوران دریایی شناور

برخی از الزامات ایمنی آشپزخانه رستوران شناور به صورت زیر است:

  • استفاده از تجهیزات گازسوز در آشپزخانه به جز چراغ های خوراک پزی و آبگرمکن مجاز نمی باشد.
  • تجهیزات پخت و پز باید به صورتی نصب شوند که امکان تابش حرارتی و آتش سوزی به حداقل برسد.
  • تاسیسات برقی آشپزخانه باید در مکان های امن و به دور از تجهیزات پخت و پز نصب شوند.
  • کپسول های گاز آشپزخانه باید به صورت قابل قبولی ایمن سازی شده باشند.
  • فضای آشپزخانه باید به سیستم تهویه برای خارج کردن دود و گاز نشت شده مجهز گردیده باشد.

⭐️ آیا احداث رستوران شناور دریایی توجیه پذیر است؟

به اعتقاد کارشناسان در طرح توجیهی احداث رستوران دریایی شناور، سرمایه گذاری در این بخش از فرصت های بکر و بهینه می باشد. ایران دارای 5800 کیلومتر خط ساحلی با دریا است و از پتانسیل بالایی برای تفریحات دریایی و احداث رستوران شناور برخوردار است.

احداث رستوران شناور دریایی در جزایر توریستی مانند کیش و قشم و همچنین بنادر حاشیه خلیج فارس و دریای خزر علاوه بر اشتغالزایی باعث جذب گردشگران داخلی و خارجی و ارزآوری می گردد. گفتنی است، امکان طراحی و ساخت رستوران شناور دریایی در داخل کشور نیز مهیا شده است و نیازی به واردات شناور از خارج وجود ندارد.

⭐️ سفارش طرح توجیهی احداث رستوران دریایی شناور

سایت طرح فنی، تهیه کننده طرح توجیهی احداث رستوران دریایی شناور با آخرین ضوابط و استانداردهای سازمانی است. نگارندگان طرح توجیهی اختصاصی از 25 سال سابقه در زمینه سرمایه گذاری و امور بانکی و اداری برخوردار هستند و این طرح را به صورت انحصاری برای شما نگارش می کنند.

باید اضافه کنیم، 5 ماه پشتیبانی رایگان از طرح و جلسه آنلاین رایگان نیز امتیازات سفارش طرح توجیهی اختصاصی در سایت طرح فنی هستند. جلسه آنلاین به درخواست سرمایه گذار و با توضیح موضوعات اداری و بانکی توسط کارشناسان ما تشکیل می گردد.

برخی از موضوعات مطرح شده در جلسه عبارتند از: مراحل اداری اخذ مجوز تاسیس و مجوز بهره برداری رستوران شناور دریایی، مراحل اخذ وام، وثایق و ضمانت نامه های بانکی و … .

5/5 - (1 امتیاز)

اشتراک گذاری مقاله

دیگر مقالات سایت را در اینجا ببینید

2 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین و جدیدترین مقالات سایت

شروع گفتگو
1
سلام. طرح توجیهی نیاز دارید؟
سلام وقت بخیر
پشتیبان واتس‌اپ فعال است
در صورتی که شما به واتس‎اپ دسترسی ندارید میتوانید برای ثبت سفارش طرح توجیهی با شماره زیر تماس بگیرید.
0912-003-9088 کارشناس طرح توجیهی
پاسخگویی همه روزه از 7 صبح تا 24 شب