سفارش طرح توجیهیصنایع غذایی

طرح توجیهی تولید خمیر فوندانت ⭐️ برآورد تخصصی پروژه

احداث کارخانه تولید خمیر فوندانت

طرح توجیهی تولید خمیر فوندانت؛ شامل اطلاعات جامع و کاملی از دانش فنی، مطالعات بازار و تجزیه و تحلیل های مالی این پروژه می باشد. بیزینس پلن تولید خمیر فوندانت نیز توسط با تجربه ترین و متخصص ترین کارشناسان وب سایت طرح فنی، نگارش و تنظیم می شود.

خمیر فوندانت حالت و ساختار سفتی دارد و  برای تزیین کیک و کاپ کیک های مختلف، مورد استفاده قرار می گیرد. فوندانت ها در انواع مختلفی تولید می ‌شوند که در بخش های بعدی بیشتر با مشخصات هر کدام آشنا خواهیم شد.

نوع خمیری فوندانت؛ غلظت بیشتر و بافت سفت تری دارد که می توان آن را به شکل های مختلف در آورد و به همین دلیل محبوب ترین نوع فوندانت می باشد. خصوصیت مهم خمیر فوندانت؛ رنگ پذیری و قابلیت شکل دهی آسان می باشد که موجب محبوبیت بیشتر آن می شود.

تنظیم طرح توجیهی تولید خمیر فوندانت به منظور اخذ مجوز و وام

از جمله اولین و مهمترین مراحل تولید خمیر فوندانت؛ اخذ مجوز فعالیت از سازمان ها و مراکز دولتی مربوطه می باشد. وزارت صمت و وزارت بهداشت از مهمترین مراکز صدور مجوز برای شروع این پروژه به شمار می آیند. لازم به ذکر است که شروع هر پروژه‌ای علاوه بر دریافت مجوز، نیازمند اخذ استعلامات دیگری نیز از سایر سازمان‌ ها و مراکز دولتی می باشد.

دریافت مجوز فعالیت و استعلامات از سازمان های دولتی نیز مشروط به ارائه اسناد و مدارک مختلفی می باشد. طرح توجیهی تولید خمیر فوندانت از جمله اسناد و مدارکی است که جهت اخذ مجوز و استعلامات مختلف باید به مراکز دولتی ارائه داد. نظر به اهمیت شیوه نگارش طرح توجیهی در پروسه دریافت مجوز، می بایست این طرح ها مطابق با قواعد و دستورالعمل های سازمان های دولتی تنظیم شوند.

دریافت تسهیلات بانکی نیز از جمله اهداف نگارش طرح توجیهی تولید خمیر فوندانت می باشد. سرمایه‌ گذاران می‌ توانند جهت دریافت منابع مالی بیشتر با ارائه طرح توجیهی اختصاصی پروژه خود به بانک، تسهیلات بانکی دریافت کنند.

استفاده از خمیر فوندانت در کیک سازی - طرح فنی

نقش طرح توجیهی در احداث کارخانه تولید خمیر فوندانت

همانطور که پیشتر نیز اشاره شد؛ طرح توجیهی خمیر فوندانت در روند دریافت مجوز و وام نقش مهمی دارد. جالب است بدانید که مزایای بیزینس پلن تولید خمیر فوندانت صرفاً به دریافت وام و مجوز خلاصه نمی‌ شود. کسب و کارهای مختلفی هستند که ممکن است هنگام شروع و یا تداوم فعالیت با چالش‌ های مختلفی همراه باشند.

طرح های توجیهی تمامی اطلاعات مورد نیاز برای شروع پروژه را به صورت طبقه بندی شده در اختیار سرمایه گذاران قرار می دهند. سرمایه گذاران نیز می توانند با استفاده از این اطلاعات از بروز مشکلات و چالش های مختلف در کسب و کار خود جلوگیری کنند. نکات مهمی که در طرح های توجیهی مورد بررسی قرار می گیرند؛ شامل بررسی وضعیت صادرات و واردات، فعالیت رقبا و غیره می باشد.

محاسبه میزان سرمایه اولیه برای تولید خمیر فوندانت

همانطور که میدانید پیش از شروع هر پروژه ای می بایست اطلاعات کاملی از میزان سرمایه اولیه مورد نیاز کسب کرد. طرح توجیهی تولید خمیر فوندانت ضمن بررسی های مختلف این اطلاعات را در اختیار سرمایه گذاران قرار می دهد. لازم است بدانید که ممکن است کسب و کار های مختلفی از نظر نحوه فعالیت، تشابهات زیادی با هم داشته باشند اما نمی‌توان برای تمام آن ها، سرمایه اولیه مشخصی تعیین کرد.

تعیین میزان سرمایه اولیه می بایست به صورت اختصاصی و با در نظر گرفتن شرایط هر کسب و کاری صورت گیرد. سرمایه اولیه اغلب به هزینه های پیش از بهره برداری و هزینه های احداث کارخانه؛ مانند خرید انشعابات، محوطه سازی، تجهیز خط تولید و غیره اختصاص می یابد.

پیشنهاد به مطالعه :  طرح توجیهی تولید پنیر پیتزا ⭐️ (موزارلا) بررسی تخصصی هزینه ها

بررسی هزینه های راه اندازی در طرح توجیهی تولید خمیر فوندانت

اجرای پروژه و طرح توجیهی تولید خمیر فوندانت، علاوه بر تخصیص سرمایه اولیه، نیازمند اختصاص دادن مبلغ دیگری نیز برای سایر هزینه های راه اندازی کارخانه می باشد. هزینه های راه اندازی دیگری که در این پروژه مطرح هستند؛ هزینه خرید زمین، تامین حقوق پرسنل، شارژ مواد اولیه، تعمیر و استهلاک تجهیزات و غیره می باشد.

هزینه های راه اندازی نیز در هر پروژه مطابق با ظرفیت تولید، شرایط کارخانه و بودجه سرمایه گذار متغیر می باشد. همانطور که میدانید؛ خرید زمین از جمله هزینه های مهم در پروژه های مختلف می باشد.

زمین خریداری شده برای تولید خمیر فوندانت نیز می بایست بین ۱۵۰۰ تا ۲۰۰۰ متر مربع مساحت و زیربنای ۷۰۰ تا ۱۰۰۰ متر مربع داشته باشد. لازم به ذکر است که جهت تولید خمیر فوندانت حدود ۱۸ الی ۲۰ نفر نیز نیروی کار مورد نیاز می باشد.

تجهیزات موردنیاز برای تولید خمیر فوندانت - طرح فنی

بررسی و محاسبه سود دهی پروژه

یکی از جذاب ترین سرفصل ها و نکات مهم در طرح توجیهی تولید خمیر فوندانت؛ بررسی سود دهی کسب و کار می باشد. اطلاع از میزان سود دهی و نرخ بازدهی پروژه یکی از پارامتر های مهم برای شروع کسب و کار های مختلف می باشد. سود دهی هر پروژه ای نیز می بایست مانند سرمایه اولیه و هزینه های راه اندازی به صورت اختصاصی بررسی و محاسبه شود.

لازم به ذکر است که کارشناسان مختلف حوزه سرمایه‌گذاری، نرخ بازدهی داخلی تولید خمیر فوندانت را ۴۱ درصد محاسبه کرده‌ اند. همچنین سرمایه‌ گذاران می‌ توانند با استفاده از مواد اولیه مرغوب و افزایش کیفیت محصولات، میزان سود دهی و بازدهی پروژه خود را افزایش دهند.

خمیر فوندانت چگونه تولید می شود؟

جهت تولید خمیر فوندانت؛ ابتدا شکر در آب جوش و با نسبت مشخص حل می شود. محلول مورد نظر پس از رسیدن به غلظت کافی در جایی بی حرکت قرار داده می شود تا کاملا سرد شود. نظر به اینکه میزان شکر بیشتر از میزان آب است، محلول به مرحله فوق اشباع می رسد و شکر در همان حالت باقی می ماند.

باقی ماندن شکر در حالت محلول به دلیل آغاز شدن فرایند تبلور می باشد. ثابت و بی حرکت ماندن محلول آب و شکر موجب تجمع نبات های ریز و ساخت پایه فوندانت می شود. سایر مواد افزودنی نیز به پایه فوندانت اضافه شده و پس از عبور از مرحله آزمایشگاه کنترل کیفیت، بسته بندی می شود.

آشنایی با انواع فوندانت

انواع فوندانت از نظر ظاهر به سه گروه عمده فوندانت خمیری، مجسمه سازی و مایع تقسیم می شوند. مشخصات هر کدام از فوندانت ها نیز شامل موارد زیر می باشد:

  • فوندانت خمیری که رایج ‌ترین نوع فوندانت بوده و جهت تزیین کیک عروسی و کیک تولد مورد استفاده قرار می گیرد.
  • فوندانت مجسمه سازی نسبت به فوندانت خمیری، قوام سخت‌ تری داشته و اغلب برای مجسمه سازی از آن استفاده می شود.
  • فوندانت مایع نیز حالت کرم مانند داشته و جهت پوشش شیرینی و کیک از آن استفاده می ‌شود. ترکیب این فوندانت از آب، شکر، ژلاتین و گلیسیرین تشکیل می شود.
پیشنهاد به مطالعه :  طرح توجیهی تولید خامه قنادی ⭐️برای اخذ مجوز

تجهیزات و مواد اولیه مورد نیاز برای تولید خمیر فوندانت

تولید خمیر فوندانت نیز مانند هر پروژه دیگری نیاز به تجهیزات و مواد اولیه به خصوصی دارد‌. تجهیزات مورد نیاز برای این پروژه شامل موارد زیر می باشد:

  • شیتر یا دستگاه پهن کن خمیر فوندانت.
  • اسپیرال یا دستگاه خمیر گیر.
  • برشتوک شیرینی.
  • تجهیزات بخش بسته بندی.
  • تجهیزات آزمایشگاه کنترل کیفیت.
  • تجهیزات بخش اداری و انبارداری.
  • سیستم های تهویه، سرمایشی، گرمایشی و امنیتی.

مواد اولیه مورد نیاز برای تولید خمیر فوندانت نیز شامل قند، آب، گلیسیرین، ژلاتین، رنگ و غیره می باشد.

تولید خمیر فوندانت - طرح فنی

آیا تولید خمیر فوندانت دارای توجیه پذیری اقتصادی می باشد؟

با توجه به مزایای استفاده از خمیر فوندانت؛ مانند عدم فاسد شدن، تامین انرژی به دلیل وجود قند و شکر و شکل دهی آسان، تولید و فروش آن در ایران به تجارتی پرسود تبدیل شده است. تولید و فروش خمیر فوندانت علاوه بر سوددهی قابل توجه به دلیل ایجاد اشتغال نیز دارای اهمیت زیادی می باشد.

جالب است بدانید که اغلب فوندانت های خمیری تولید شده در ایران از نظر کیفیت با نمونه های خارجی در جایگاه یکسانی قرار دارند. انواع فوندانت مخصوصاً خمیر فوندانت در صنعت کیک و شیرینی پزی، جایگاه مهمی دارد و از پرفروش ترین محصولات این حوزه می باشد به همین دلیل تولید آن از کسب و کارهای کم ریسک و پردرآمد به شمار می آید.

مزیت های طرح توجیهی تولید خمیر فوندانت

نگارش طرح توجیهی تولید خمیر فوندانت به صورت اختصاصی؛ یک طرح جامع و کاربردی برای سرمایه گذاران و مدیران پروژه به ارمغان می آورد. اهمیت زیادی که طرح توجیهی در روند دریافت وام و مجوز دارد؛ موجب افزایش لزوم تهیه آن از کارشناسان متخصص و مراکز معتبر می شود.

وب سایت طرح فنی از معتبرترین مراکز تهیه طرح های توجیهی مختلف می باشد که کارکنان این مجموعه دارای بیش از ۲۵ سال سابقه در زمینه امور سرمایه گذاری، بانکی و اداری هستند. سرمایه گذاران محترم می توانند با تکیه بر اعتبار و تجربه این وب سایت، کاملترین طرح های توجیهی را از این مرکز تهیه کرده و مزایای به خصوصی نیز دریافت کنند.

مزیت های طرح توجیهی خمیر فوندانت برای سرمایه‌گذاران؛ برگزار شدن جلسه آنلاین رایگان و پنج ماه پشتیبانی رایگان از طرح می باشد. جلسه آنلاین رایگان بنا به درخواست سرمایه گذاران و به منظور رفع ابهامات او در مورد مراحل اداری و بانکی برگزار می شود. کارشناسان طرح فنی در این جلسه اطلاعات کاملی در مورد روند دریافت مجوز، وام، ضمانت نامه و وثایق بانکی به سرمایه گذاران ارائه می دهند.

به این مقاله چه امتیازی میدهید؟

امتیاز

مجموع امتیازات

امتیاز کاربر: 4.85 ( 2 نتایج)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شروع گفتگو
1
سلام. طرح توجیهی نیاز دارید؟
سلام وقت بخیر
پشتیبان واتس‌اپ فعال است
در صورتی که شما به واتس‎اپ دسترسی ندارید میتوانید برای ثبت سفارش طرح توجیهی با شماره زیر تماس بگیرید.
0912-003-9088 کارشناس طرح توجیهی
پاسخگویی همه روزه از 7 صبح تا 24 شب