سفارش طرح توجیهیصنایع فلزی

طرح توجیهی ریخته گری قطعات ضد سایش ⭐️ برآورد تخصصی هزینه ها

احداث کارخانه ریخته گری قطعات ضد سایش

طرح توجیهی ریخته گری قطعات ضد سایش، گزارشی از توجیه فنی، مالی و اقتصادی این پروژه است که توسط متخصصین سایت طرح فنی نگارش می شود. قطعات ضد سایش، همانطور که از نامشان پیداست، قطعاتی مقاوم در برابر سایش و خوردگی هستند.

قطعات ضد سایش در ماشین آلات کشاورزی، ماشین آلات و تجهیزات ساختمانی، ماشین آلات استخراج معدن، قطعات خودرو و … استفاده می گردند. ریخته گری، بهترین روش برای تولید قطعات ضد سایش است. جالب است بدانید، بهره وری تولید قطعات ضد سایش به روش ریخته گری، سه برابر روش آهنگری (فورج) می باشد.

قطعات ضد سایش دارای استحکام بسیار بالایی هستند. این قطعات پس از ریخته گری، تحت عملیات حرارتی قرار می گیرند تا سختی آنها بهینه سازی شود. قطعات آسیاب، لاینرها، پروانه فن ها، زره های ضد سایش، نازل رینگ، دندانه های بیل لودر، انواع قلاب، دندانه مالچ و … از جمله قطعات ضد سایش پرکاربرد در صنعت هستند.

قطعات ضد سایش از ارکان ماشین آلات صنعتی بوده و اهمیت ویژه ای در صنعت ماشین سازی دارند. از این رو احداث واحد ریخته گری قطعات ضد سایش، سرمایه گذاری پرسودی خواهد بود.

طرح توجیهی ریخته گری قطعات ضد سایش با هدف اخذ مجوز و وام

اخذ جواز تاسیس و پروانه بهره برداری از مهم ترین اهداف تنظیم طرح توجیهی ریخته گری قطعات ضد سایش است. جواز تاسیس توسط سازمان صنایع و معادن و با بررسی طرح توجیهی صادر می گردد.

از این رو کارشناسان، طرح توجیهی فوق را مطابق با سرفصل های خواسته شده و طبق آخرین دستورالعمل های سازمانی تهیه می کنند. شایان ذکر است، بیزینس پلن ریخته گری قطعات ضد سایش باید حتما توسط مشاورین واجد شرایط و متخصصین امور سرمایه گذاری و بانکی تنظیم شود تا قابل استناد باشد.

بسیاری از سرمایه گذاران برای احداث واحد ریخته گری قطعات ضد سایش به دنبال دریافت وام از بانک ها هستند. واگذاری تسهیلات به سرمایه گذار نیز با ارائه طرح توجیهی ریخته گری قطعات ضد سایش به بانک امکان پذیر خواهد بود. بانک پس از بررسی بیزینس پلن در صورت توجیه پذیر بودن طرح از لحاظ اقتصادی، تسهیلات درخواستی را به متقاضی اختصاص می دهد.

نتایج طرح توجیهی ریخته گری قطعات ضد سایش

از بحث اخذ مجوز و وام که بگذریم، طرح توجیهی ریخته گری قطعات ضد سایش، به خودی خود نتایج حیرت انگیزی برای سرمایه گذار در پی دارد. طرح توجیهی با ارائه اطلاعات ریز و درشت این کسب و کار، افق دید سرمایه گذار را می گشاید.

بدین ترتیب او می تواند، بهترین استراتژی ها را از لحاظ فنی و یا مالی در کار پیاده کند. در حقیقت می توان گفت، طرح توجیهی از ضررهای جبران ناپذیر مالی جلوگیری کرده و امنیت سرمایه گذاری را تامین می نماید.

ریخته گری قطعات ضد سایش - طرح فنی

احداث واحد ریخته گری قطعات ضد سایش چه مزایایی دارد؟

کارشناسان پس از مطالعات وسیع و تحقیقات گسترده میدانی در طرح توجیهی ریخته گری قطعات ضد سایش، سرمایه گذاری در این بخش را منطقی و آینده دار پیش بینی کرده اند. قطعات ضد سایش عموما از جنس فولاد و یا چدن تولید می گردند و نقش اساسی در ساخت ماشین آلات صنعتی و خودروسازی دارند.

با توسعه صنعتی کشور و افزایش کارخانجات ماشین سازی و ساخت تجهیزات صنعتی، نیاز به قطعات ضد سایش نیز رشد فزاینده ای پیدا کرده است.

مواد اولیه ریخته گری قطعات در ایران در دسترس بوده و دانش ریخته گری در کشور دارای قدمتی طولانی است. قطعات ضد سایش تولیدی به روش ریخته گری بسیار دقیق بوده و نیاز به ماشین کاری پیچیده ای ندارند.

در ضمن ریخته گری، روشی بهینه برای تولید قطعات ضد سایش است زیرا هدر رفت مواد اولیه در این روش، چیزی نزدیک به صفر است. با این اوصاف، قطعات ضد سایش بسیار پرمتقاضی بوده و سرمایه گذاری در این بخش بازدهی بالایی خواهد داشت.

سرمایه لازم برای ریخته گری قطعات ضد سایش

احداث واحد ریخته گری قطعات ضد سایش نیازمند سرمایه اولیه است. میزان سرمایه گذاری با ارزش روز ماشین آلات و تجهیزات خط تولید مشخص می شود زیرا بخش اعظمی از سرمایه اولیه برای خریداری تجهیزات خط تولید صرف می گردد. تجهیزات خط تولید شامل کوره ذوب، دستگاه های ماشین کاری، فرزکاری و … هستند.

افزون بر سرمایه ثابت، بهره برداری از کارخانه، نیازمند بودجه ای است که با عنوان سرمایه درگردش در طرح توجیهی ریخته گری قطعات ضد سایش مشخص می شود. سرمایه در گردش به خرید مواد اولیه اختصاص پیدا می کند. مواد اولیه برای تولید قطعات ضد سایش، انواع ورق فولادی با سختی های متفاوت و ضخامت 4 تا 100 میلی متر، شمش فولادی، قراضه آهن و آلیاژهای چدن هستند.

پیشنهاد به مطالعه :  طرح توجیهی ریخته گری قطعات فولادی ⭐️ بررسی تخصصی هزینه ها

هزینه های احداث کارخانه

احداث کارخانه ریخته گری قطعات ضد سایش، مستلزم هزینه های گوناگونی است. هزینه زمین، هزینه ساخت سوله، هزینه نیروی انسانی، هزینه حامل های انرژی، هزینه نگهداری تجهیزات و هزینه حمل و نقل از جمله هزینه های اصلی در طرح هستند.

طبق برآوردهای کارشناسان برای ریخته گری 1000 تن قطعه ضد سایش در سال، به زمینی با مساحت 3 هزار مترمربع و تعداد 27 نفر نیروی انسانی نیاز است. هزینه زمین با توجه به محل احداث کارخانه متغیر بوده و هزینه نیروی انسانی نیز باید با نرخ روز محاسبه گردد.

گفتنی است، تعدد و تنوع هزینه ها در این طرح ممکن است، باعث خطاهای محاسباتی و از قلم افتادن برخی هزینه ها شود. از این رو بهتر است، برای محاسبه هزینه ها از طرح توجیهی ریخته گری قطعات ضد سایش کمک بگیریم. طرح توجیهی، تمامی هزینه ها را با مبالغ روز مشخص می کند.

تولید قطعات ضد سایش - طرح فنی

برآورد سود احداث کارخانه

میزان سود یک واحد ریخته گری به ظرفیت تولید سالیانه قطعات ضد سایش و استهلاک ماشین آلات و تجهیزات بستگی دارد. مزیت واحدهای ریخته گری این است که امکان تولید قطعات با تیراژ بالا و تیراژ پایین در آنها وجود دارد. بنابراین این کسب و کار با سرمایه گذاری های متفاوت، قابل راه اندازی است و نمی توان، مبلغ سود معینی را به تمامی واحدهای ریخته گری نسبت دارد.

محاسبه سود باید به صورت تخصصی و دقیق توسط کارشناسان انجام گیرد تا طرح، قابلیت اجرایی داشته و منطبق بر واقعیت باشد. کارشناسان در طرح توجیهی ریخته گری قطعات ضد سایش، تمامی مولفه های اثرگذار بر سود را در نظر گرفته و سود را به صورت دقیق محاسبه می کنند.

فرایند ریخته گری قطعات ضد سایش

ریخته گری قطعات ضد سایش در کارخانه طی مراحل مختلف انجام می گردد. اولین گام، آماده سازی مواد اولیه و تهیه قالب برای قطعه می باشد. سپس مواد اولیه که شامل ورق فولاد، چدن یا قراضه آهن، ماسه سیلیسی و گازهای خنثی کننده هستند، در کوره ذوب قرار داده می شوند. پس از عملیات ذوب، مواد مذاب در داخل قالب های قطعات ضد سایش ریخته می شوند.

بعد از ریخته گری و خنک سازی، قطعه ضد سایش از قالب جدا شده و تحت عملیات شات بلاست و ماشین کاری قرار می گیرد. در نهایت قطعه را در کوره عملیات حرارتی قرار می دهند تا سختی مورد نظر در قطعه ایجاد شود.

معرفی تجهیزات مورد نیاز

استفاده از تجهیزات مناسب و استاندارد، نقش پررنگی در تولید قطعات ضد سایش دارد. اما تنوع تجهیزات موجود در بازار ممکن است، سرمایه گذاران را دچار سردرگمی کند. طرح توجیهی ریخته گری قطعات ضد سایش با معرفی تجهیزات مورد نیاز، یاری کننده کارآفرینان خواهد بود.

برخی از تجهیزات مهم در ریخته گری قطعات ضد سایش عبارتند از:

  • کوره ذوب القایی
  • کوره عملیات حرارتی
  • دستگاه شات بلاست
  • دستگاه تراش
  • ماشین فرز
  • انواع قالب
  • دستگاه هارد فیسینگ

احداث واحد ریخته گری قطعات ضد سایش - طرح فنی

بررسی توجیه پذیری اقتصادی ریخته گری قطعات ضد سایش

قطعات ضد سایش برای سنگ شکنی، خردایش و آسیاب مواد اولیه در کارخانه ها، در دندانه ها و اجزای لودر و ماشین آلات ساختمانی، اجزای دریل های صنعتی و صدها کاربرد دیگر استفاده می گردند. با روش ریخته گری می توان، قطعات ضد سایش را با شکل پیچیده نیز تولید کرد.

بنابراین قطعات ضد سایش از محصولات حیاتی در کشور بوده و دارای اهمیتی استراتژیک هستند. به طوری که با رشد و توسعه صنعتی کشور، صنعتگران نیاز مبرم به قطعات ضد سایش پیدا کرده اند و این روند همچنان ادامه دار خواهد بود.

هم اکنون بسیاری از تجهیزات ریخته گری در داخل کشور تولید می گردند و مواد اولیه نیز به اندازه نیاز در دسترس است. ضمن این که کارشناسان با بررسی وضعیت عرضه و تقاضا در طرح توجیهی ریخته گری قطعات ضد سایش، طرح فوق را توجیه پذیر دانسته اند.

معرفی طرح توجیهی اختصاصی ریخته گری قطعات ضد سایش

کارشناسان ما در سایت طرح فنی از 25 سال سابقه در زمینه سرمایه گذاری، اداری و بانکی برخوردار بوده و نگارنده طرح توجیهی ریخته گری قطعات ضد سایش هستند. طرح توجیهی اختصاصی، گزارشی دقیق و مفصل تر از طرح توجیهی آماده است که توسط متخصصین برای اخذ مجوز و وام و ارائه اطلاعات مفید به سرمایه گذاران تهیه می گردد.

شما سرمایه گذار محترم با سفارش طرح توجیهی اختصاصی، 5 ماه پشتیبانی بی وقفه تیم طرح فنی را به صورت رایگان دریافت خواهید کرد. جلسه آنلاین رایگان نیز جهت حمایت ما از کسب و کارهای صنعتی و رفع ابهام از سرمایه گذاران ارائه می گردد.

شما می توانید، در جلسه آنلاین، اطلاعاتی را در خصوص مراحل اداری اخذ مجوز واحد ریخته گری، پروسه دریافت وام، وثیقه ها و ضمانت نامه های بانکی و تمامی امور اداری و بانکی دریافت نمایید.

به این مقاله چه امتیازی میدهید؟

امتیاز

مجموع امتیازات

امتیاز کاربر: 5 ( 2 نتایج)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شروع گفتگو
1
سلام. طرح توجیهی نیاز دارید؟
سلام وقت بخیر
پشتیبان واتس‌اپ فعال است
در صورتی که شما به واتس‎اپ دسترسی ندارید میتوانید برای ثبت سفارش طرح توجیهی با شماره زیر تماس بگیرید.
0912-003-9088 کارشناس طرح توجیهی
پاسخگویی همه روزه از 7 صبح تا 24 شب