طرح توجیهی تولید روغن هسته انار ⭐️ برای اخذ مجوز

طرح توجیهی تولید روغن هسته انار - طرح فنی

فهرست مطالب

امروزه ما شاهد استفاده از روغن انواع هسته ها در مصارف خوراکی روزانه و گاها صنایع بهداشتی می باشیم. روغن هسته انار نیز یکی از این محصولات می باشد که در زمینه های متعددی توسط کاربران مورد استفاده قرار می گیرد. در نتیجه سرمایه گذاران می توانند با تهیه ی طرح توجیهی تولید روغن هسته انار به این فعالیت اقتصادی وارد شوند. برای تهیه ی طرح توجیهی نیاز است تا سرمایه گذاران به موسسات و سایت های معتبری که در این زمینه فعال می باشند مراجعه نمایند.

سایت طرح فنی با داشتن متخصصانی با سابقه 25 ساله در زمینه سرمایه گذاری، امور اداری و بانکی آماده فعالیت می باشند. سایت طرح فنی با ارائه طرح توجیهی تولید روغن هسته انار به صورت اختصاصی در خدمت سرمایه گذاران عزیز می باشد.

هدف از نگارش طرح توجیهی تولید روغن هسته انار چیست؟

ارائه طرح توجیهی یکی از الزاماتی می باشد که سرمایه گذاران در مسیر دریافت مجوز به آن نیاز پیدا می نمایند. امروزه مسیر دریافت مجوز کسب و کار با زمان مشابه آن در دهه های گذشته بسیار تفاوت پیدا نموده است.

در شرایط کنونی نیاز است تا سرمایه گذاران بعد از اقدامات اولیه برای دریافت مجوز با مراجعه به شرکت ها و سایت های معتبر فعال در زمینه ارائه طرح توجیهی برای دریافت طرح توجیهی به صورت اختصاصی اقدام نمایند. ارائه طرح توجیهی در بسیاری از مراکز اعطای تسهیلات بانکی و مجوزی الزامی می باشد.

کارشناسانی فعال در مراکز مجوز با استفاده از طرح توجیهی تولید روغن هسته انار به اهداف و برنامه های سرمایه گذاران پی می برند. این امر به آنها نگاهی کلی در رابطه با توجیه پذیری طرح از نظر اقتصادی را ارائه می نماید. در صورتی که کارشناسان به توجیه پذیر بودن اقتصادی طرح پی ببرند به راحتی اقدام به اعطای مجوز کسب و کار می نمایند. این امر در رابطه با ارائه تسهیلات بانکی نیز کاملا صدق می نماید.

دستگاه روغن  گیری از هسته انار - طرح فنی

سرمایه اولیه برای احداث خط تولید

راه اندازی خط تولید روغن هسته انار با استفاده از سرمایه هایی که سرمایه گذاران آن را تامین می نمایند امکان پذیر می باشد. نقش سرمایه در موفقیت کار آنچنان با اهمیت می باشد که کارشناسان در طرح توجیهی تولید روغن هسته انار نیز به آن می پردازند.

کارشناسان سرمایه ها را به دو شکل سرمایه اولیه و سرمایه های در گردش در طرح توجیهی تعریف می نمایند. کارایی سرمایه های اولیه و سرمایه در گردش در طرح توجیهی کاملا با یکدیگر تفاوت می نماید.

برای مثال سرمایه گذار از سرمایه های اولیه خویش در مسیر پیش از راه اندازی خط تولید روغن هسته انار استفاده می نماید. این در حالی است که محل هزینه سرمایه های در گردش در زمان فعالیت خط تولید می باشد. شناخت دقیق میزان سرمایه های سرمایه گذاران به آنها کمک می نماید تا با دانش بیشتری هزینه های خود را مدیریت نمایند. به این شکل که در صورت نیاز از هزینه های مازاد و غیر الزامی در حین اجرای طرح جلوگیری نمایند.

هزینه های راه اندازی برای شروع پروژه

بحث هزینه نیز از بحث های مهمی است که به صورت کاملا دقیق در طرح توجیهی تولید روغن هسته انار مورد رصد قرار می گیرد. هزینه ها در واقع همان مخارجی است که سرمایه گذار از محل سرمایه های خود بودجه مورد نیاز برای آن را تامین می نماید. در نهایت سرمایه گذار هزینه های خود را از طریق سرمایه های خود تامین می نماید. برای مثال آنها از سرمایه اولیه خود در مسیر پیش از راه اندازی کسب و کار استفاده می نمایند.

این مسیر شامل هزینه های لازم برای تهیه ی ملک و زمین برای راه اندازی خط تولید روغن هسته انار می باشد. در نهایت هزینه های تهیه ی تجهیزات ضروری برای این امر از دیگر هزینه های راه اندازی خط تولید می باشد. در نهایت سرمایه گذاران از سرمایه های در گردش خود در مسیر تهیه ی مواد اولیه، هزینه های نیروهای کارگری، سرویس و نگهداری از تجهیزات و در نهایت بسته بندی و حمل و نقل محصولات تولیدی خود استفاده می نمایند.

اهمیت این هزینه ها سبب شده تا کارشناسان تهیه ی طرح توجیهی به صورت کاملا دقیق و نکته ای به محل هزینه و مقدار آنها در طرح توجیهی تولید روغن هسته انار بپردازند.

برآورد میزان سود کارخانه تولید روغن هسته انار

یکی از فرایندهای پر درآمد در دنیا به خصوص در سال های اخیر فرایند روغن کشی از دانه های گوناگون می باشد. برخی از دانه ها و گیاهان در دنیای امروز از نظر غذایی و بهداشتی از ارزش و اعتبار خاصی برخوردار می باشند. دانه گیاه زیتون، هسته انار و انگور تنها بخش کوچکی از این محصولات با اهمیت در صنایع غذایی و بهداشتی محسوب می گردند.

همین امر سبب شده است تا بخش بزرگی از سرمایه ها در این بخش سرمایه گذاری شود. آینده ی روشن این صنعت سبب گسترش افق دید سرمایه گذاران بخش های خصوصی گردیده است. در نتیجه بسیاری از سرمایه گذاران خرد و کلان تمایل به انتقال سرمایه های خود در این صنعت را دارند.

روش تولید روغن هسته انار به روش پرس سرد می باشد. همین امر سبب می شود تا روغن هسته انار در زمان روغن کشی دچار آسیب نگردد. در نهایت وجود ویژگی های خاص این روغن از دیگر عوامل استفاده از این محصول در بازار می باشد. در نتیجه تولید روغن هسته انار برای سرمایه گذاران بسیار پرسود و درآمد زا خواهد بود.

واحد تولید روغن هسته انار - طرح فنی

معرفی تجهیزات مورد نیاز برای تولید روغن هسته انار

یکی از موارد با اهمیت که در طرح توجیهی تولید روغن هسته انار به آن اهمیت داده می شود بحث مهم تجهیزات ضروری برای فرایند روغن کشی می باشد. یکی از موارد مهم در بحث روغن کشی روش استحصال روغن از دانه ها و گیاهان می باشد.

از بهترین روش هایی که برای این امر ذکر شده است استخراج روغن به روش سرد می باشد. در این روش کاربران کمترین استفاده را از مواد شیمیایی برای استخراج روغن می نمایند. لذا روغن تولید شده به این روش بسیار سالم تر از روش های دیگر می باشد. در ادامه برخی از تجهیزات لازم برای این روش را به شما عزیزان معرفی خواهیم نمود.

دستگاه روغن گیری توربو 160، 135 و 90 دارای توانایی روغن کشی از دانه های سخت می باشند

در نهایت تجهیزات لازم برای بسته بندی روغن های تولید شده برخی تجهیزات لازم برای تولید روغن هسته انار می باشد.

معرفی ساختار کلی این روغن

بسیاری از روغن هایی که در مصارف خوراکی مورد استفاده قرار می گیرند گاها دارای ساختار مشابهی می باشند. البته در مواردی نیز کاربران شاهد تفاوت های عمده ای می باشند. برای مثال روغن هسته انار از موادی مانند انواع آنتی اکسیدان ها، ویتامین های گروه A، C، E و مواد معدنی تشکیل شده است.

البته ساختار کلی روغن هسته انار از موادی مانند پونیسیک اسید، اولئیک اسید، لینولئیک اسید و در نهایت فلاونوئیدها تشکیل شده است. هر یک از این مواد بر بخش خاصی از سلامت انسان ها موثر می باشد. شناخت نقش و مواد موثره این روغن به افزایش ضریب ایمنی کمک می نماید.

پیشنهاد به مطالعه :  طرح توجیهی تولید روغن کلزا ⭐️ (روغن کشی از دانه کلزا)

معرفی برخی کاربردهای این روغن

با مطالعه بازار روغن هسته انار متوجه می شویم که از این محصول در درمان بسیاری از بیماری ها مانند انواع سرطان ها، درمان بیماری مزمن چاقی و بسیاری از بیماری های دیگر استفاده می نمایند. البته روغن هسته انار به دلیل وجود انواع مواد مفید مانند ویتامین C در بحث حفظ سلامت پوست و جلوگیری از آکنه و جوش نیز موثر می باشد.

از دیگر فواید روغن هسته انار می توان به خاصیت این ماده در حفظ سلامت مو و افزایش مقاومت در سیستم ایمنی بدن انسان نیز اشاره نمود. وجود این کاربردهای فراوان در حفظ سلامت بدن از دلایل عمده ی کاربرد آن در صنایع غذایی، بهداشتی و در نهایت درمانی می باشد. مطالعات بازار این محصول و موفقیت های رقبا در این مسیر نشان می دهد که ورود به این کار بسیار برای سرمایه گذاران درآمدزا می باشد.

تولید روغن هسته انار - طرح فنی

بررسی توجیه پذیری اقتصادی تولید روغن هسته انار

بحث توجیه پذیری اقتصادی این فعالیت اقتصادی یکی دیگر از موارد با اهمیت در طرح توجیهی می باشد. بحث توجیه پذیری به عوامل گوناگونی وابسته است. در نتیجه کارشناسان با بررسی این عوامل در طرح توجیهی تولید روغن هسته انار مشخص می نمایند که ورود به این فعالیت اقتصادی برای سرمایه گذار مناسب می باشد و یا سبب آسیب دیدن فعالان اقتصادی می شود.

اما در حالت کلی در صورتی که سرمایه گذار براساس برنامه های تعیین شده در طرح توجیهی تولید روغن هسته انار به این فعالیت وارد شود بدون شک به درآمدهای بالایی دست خواهد یافت. این امر خود یکی دیگر از دلایل توجیه پذیر بودن احداث خط تولید روغن هسته انار می باشد.

سفارش طرح توجیهی تولید روغن هسته انار

وجود طرح توجیهی تولید روغن هسته انار که به صورت کاملا تخصصی توسط کارشناسان تهیه شده است می تواند به میزان قابل توجهی سبب افزایش ضریب موفقیت برای سرمایه گذاران گردد. در نتیجه بهتر است تا سرمایه گذاران برای تهیه ی طرح توجیهی به موسسات و سایت های معتبر و فعال در زمینه تولید طرح توجیهی مراجعه نمایند.

سایت طرح فنی یکی از این سایت های معتبر و با سابقه در این زمینه می باشد که علاوه بر تولید طرح توجیهی برای سرمایه گذاران امتیازهایی را در نظر گرفته است. یکی از امتیازاتی قابل توجه این سایت پشتیبانی 5 ماهه از طرح توجیهی تولید روغن هسته انار می باشد.

این امر به سرمایه گذار کمک می نماید تا در صورتی که در طی این 5 ماه تغییری در شرایط طرح توجیهی ایجاد شد به کمک کارشناسان سایت این تغییرات را در طرح توجیهی تخصصی خود اعمال نمایند.

از دیگر امتیازاتی که سایت طرح فنی برای سرمایه گذاران در نظر گرفته است برگزاری یک جلسه آنلاین بین سرمایه گذاران اصلی و سرمایه گذاران خرد با حضور کارشناسان این سایت می باشد. در این جلسه کارشناس به رفع ابهامات در زمینه مراحل اخذ مجوز، پروسه دریافت وام و همچنین وثایق و ضمانت نامه های بانکی می پردازد.

5/5 - (1 امتیاز)

اشتراک گذاری مقاله

دیگر مقالات سایت را در اینجا ببینید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین و جدیدترین مقالات سایت

شروع گفتگو
1
سلام. طرح توجیهی نیاز دارید؟
سلام وقت بخیر
پشتیبان واتس‌اپ فعال است
در صورتی که شما به واتس‎اپ دسترسی ندارید میتوانید برای ثبت سفارش طرح توجیهی با شماره زیر تماس بگیرید.
0912-003-9088 کارشناس طرح توجیهی
پاسخگویی همه روزه از 7 صبح تا 24 شب