طرح توجیهی تولید فندر اسکله؛ شامل گزارش کاملی از تجزیه، تحلیل های مالی، مطالعات بازار و دانش فنی این پروژه می باشد. بیزینس پلن تولید فندر اسکله نیز از طرح هایی است که توسط بهترین کارشناسان سایت طرح فنی نگارش و تنظیم می شود. فندر اسکله به اجسام و قطعات چوبی و لاستیکی گفته می شود که در محل برخورد شناور ها و اسکله به کار می روند.
فندر اسکله، لرزه گیر و یا ضربه گیر از آسیب رساندن به به شناور و اسکله جلوگیری میکند. لرزه گیرها در انواع و ابعاد مختلف تولید شده و با توجه به ویژگی هایی که دارند برای اسکله های مختلف مورد استفاده قرار می گیرند. وجود اسکله های متعدد و لزوم استفاده از انواع ضربه گیرها؛ تولید این محصولات را به یک فعالیت پرسود و جذاب برای سرمایه گذاران تبدیل کرده است.
تنظیم طرح توجیهی تولید فندر اسکله برای اخذ مجوز و وام
اخذ مجوز؛ اولین مرحله ای است که سرمایه گذاران برای تولید انواع ضربه گیرهای اسکله باید طی کنند. وزارت صمت نیز یکی از مهمترین متولیان صدور مجوز برای این کسب و کار می باشد. نکته قابل توجه در مورد مراحل اخذ مجوز، لزوم دریافت استعلامات مختلف از سایر مراجع و مراکز دولتی مربوطه می باشد.
طرح توجیهی تولید فندر اسکله از اسناد و مدارک مهمی است که باید برای اخذ مجوز و استعلامات مورد نیاز به مراکز دولتی ارائه داد. اهمیت طرح های توجیهی در روند دریافت مجوز، لزوم تنظیم آنها بر اساس قواعد و دستورالعمل های سازمان های دولتی را افزایش می دهد.
دریافت تسهیلات بانکی دلیل دیگر تنظیم طرح توجیهی تولید لرزه گیر اسکله می باشد. سرمایه گذاران جهت تامین منابع مالی بیشتر، می توانند طرح توجیهی تولید ضربه گیر اسکله را به مسئولین بانکی ارائه دهند. جهت تایید شدن درخواست تسهیلات بانکی نیز می بایست اعداد و ارقام ثبت شده در طرح توجیهی مطابق با وضعیت اقتصادی روز و شرایط بازار باشند.
چرا باید پیش از تولید ضربه گیر اسکله طرح توجیهی تهیه کنیم؟
تنظیم طرح توجیهی تولید لرزه گیر اسکله علاوه بر نقشی که در روند دریافت مجوز دارد؛ دارای مزایای مهمی برای سرمایه گذاران می باشد. انجام بررسی های مختلف پیش از شروع هر پروژه ای جهت کاهش ریسک کسب و کار، الزامی است. مراحل مهمی که پیش از شروع پروژه های تولیدی مختلف باید انجام گیرند؛ شامل بررسی وضعیت صادرات و واردات محصول، برآورد هزینه های تولید و غیره می باشند.
استفاده از نتایج بررسی هایی که پیش از شروع پروژه انجام گرفته است؛ مدیریت کسب و کار را برای سرمایه گذاران راحت تر خواهد کرد. نویسندگان طرح های توجیهی نیز موظف هستند تمامی اطلاعات را به صورت طبقه بندی شده در طرح توجیهی کسب و کار مورد نظر، ثبت کنند. میتوان گفت استفاده از این طرح ها، موجب جلوگیری از وقوع مشکلات احتمالی و افزایش سوددهی کسب و کار خواهد شد.
سرمایه اولیه مورد نیاز برای تولید لرزه گیر اسکله
محاسبه میزان سرمایه اولیه مورد نیاز برای پروژه، یکی از مسائل مهمی است که در طرح توجیهی تولید فندر اسکله به صورت کامل به آن پرداخته می شود. ساخت ساختمان های کارخانه، محوطه سازی و تجهیز خط تولید، بخش مهمی از سرمایه اولیه پروژه را به خود اختصاص می دهند. هزینه های دیگری که با استفاده از سرمایه اولیه پرداخت می شوند؛ شامل خرید انشعابات، خرید زمین و غیره می باشد.
لازم به ذکر است که تعیین میزان معینی سرمایه اولیه برای تمامی کسب و کار های مشابه، امکان پذیر نیست؛ چرا که محاسبه میزان سرمایه ثابت یا اولیه به عوامل مختلفی بستگی دارد.
نویسندگان طرح توجیهی تولید ضربه گیر اسکله با در نظر گرفتن تمامی متغیر ها و عوامل تاثیرگذار، می توانند سرمایه ثابت مورد نیاز برای این پروژه را به صورت اختصاصی محاسبه کنند. عوامل مهم در تعیین میزان سرمایه ثابت نیز شامل قیمت و شرایط زمین، میزان ظرفیت تولید مد نظر و غیره هستند.
محاسبه هزینه های راه اندازی در طرح توجیهی تولید فندر اسکله
اجرای طرح توجیهی تولید فندر اسکله، علاوه بر سرمایه ثابت نیازمند تخصیص مبلغ دیگری برای راه اندازی و ادامه پروژه می باشد. تامین حقوق پرسنل، شارژ مواد اولیه، مصرف انرژی، استهلاک و تعمیرات، هزینه های حمل و نقل و غیره نیز از جمله هزینه های مهم برای راه اندازی این پروژه هستند.
همانطور که میدانید؛ یکی از هزینه های مهم در اجرای طرح توجیهی تولید فندر اسکله؛ هزینه خرید زمین می باشد. زمین مورد نیاز برای این پروژه می بایست حدود 4000 هزار متر مساحت و 1400 متر زیربنا، داشته باشد. هزینه خرید زمین با این مشخصات نسبت به محل قرار گیری، امکانات، دسترسی به راه های اصلی و غیره نیز متفاوت است.
تامین حقوق پرسنل هم یکی دیگر از بخش های مهم هزینه های راه اندازی این پروژه می باشد. تعداد نیروی کار مورد نیاز برای این پروژه نیز 22 تا 30 نفر می باشد که حقوق پرسنل نیز مطابق با قانون کار و شرایط کارگاه محاسبه می شود.
بررسی سود دهی پروژه در طرح توجیهی تولید فندر اسکله
یکی از جذاب ترین و مهمترین بخش هر پروژه ای پیش از شروع آن، محاسبه میزان سوددهی و بازدهی کسب و کار می باشد. لازم به ذکر است که ضمن در نظر گرفتن لزوم و جذابیت اطلاع از محاسبه سود دهی پروژه، محاسبه آن نیاز به دانش و تجربه کافی دارد.
سود هر کسب و کاری باید به صورت اختصاصی و با در نظر گرفتن عوامل مختلفی محاسبه شود. نرخ بازده داخلی برای این کسب و کار، حدود 42 درصد محاسبه شده است. لازم به ذکر است که سود هر پروژه ای با استفاده از شیوه های نوین تبلیغات و بازاریابی و افزایش کیفیت محصولات و خدمات ارائه شده، قابل افزایش می باشد.
مواد اولیه و تجهیزات مورد نیاز برای تولید ضربه گیر اسکله
ضربه گیر های اسکله در گذشته فقط از چوب و یا طناب های بافته شده ساخته می شدند اما امروزه از مواد دیگری نیز در ساخت انواع فندر ها استفاده می شود. اغلب تولیدکنندگان امروزه برای تولید انواع ضربه گیر های اسکله از چند لایه لاستیک و گاهی از بافت نخ و یا فلز نیز در این لایه ها استفاده میکنند.
تجهیزات مورد نیاز برای تولید انواع فندر های اسکله نیز شامل موارد زیر می باشد:
- قالب تولید لایه های فندر.
- گیوتین، برس حرارتی و غلطک اختلاط.
- ماشین آلات مورد نیاز برای حمل و نقل مواد اولیه و محصولات تولید شده.
آشنایی با انواع مختلف ضربه گیر اسکله و خصوصیات مهم آنها
انواع مختلف ضربه گیر یا فندر اسکله؛ شامل موارد زیر می باشد:
- فندر سلولی: مناسب برای پهلوگیری زاویه ای شناور ها.
- لرزه گیر مخروطی: قابل استفاده برای جلوگیری از وارد آمدن ضربه های سنگین شناورها به اسکله و برعکس.
- ضربه گیر های وی: مناسب برای تمام اسکله ها و دارای قابلیت نصب آسان.
- فندر سکو های نفتی: ساخته شده از تلفیق لاستیک و فلز و مناسب برای استفاده در اسکله و سکوهای نفتی.
- ضربه گیر های برشی: قابلیت نصب آسان و جذب انرژی و فشار هنگام پهلوگیری شناورها.
موارد مهم در انتخاب نوع ضربه گیر اسکله
انتخاب نوع لرزه گیر می بایست با توجه به شرایط اسکله، شناور هایی که در اسکله پهلوگیری می کنند و ویژگی و کاربردهای اسکله انجام گیرد. عناوین مهمی که در انتخاب نوع لرزه گیر اسکله تاثیر گذار هستند؛ شامل موارد زیر می باشد:
- میزان فشرده شدن و جذب انرژی ضربه گیر.
- عکس العمل فندر هنگام برخورد ضربه.
- میزان فشار وارد شده به کشتی هنگام پهلوگیری.
- موقعیت جغرافیایی و عواملی مثل شدت جریان و میزان موج آب.
- ابعاد و اندازه محل هایی که باید فندر نصب شود.
توجیه اقتصادی تولید لرزه گیر اسکله
موقعیت حساس و استراتژیک جزایر ایران و وجود اسکله های مختلف، موجب افزایش لزوم تولید انواع فندر ها می شود. همانطور که میدانید؛ انواع شناور ها دارای قیمت بالایی هستند به همین دلیل، تعمیر آنها نیز نیازمند تخصیص هزینه و مبلغ بیشتری خواهد بود.
تولید انواع فندر و نصب آنها موجب جلوگیری از صدمه دیدن اسکله و شناور ها هنگام پهلوگیری خواهد شد. اهمیت تولید و استفاده از انواع لرزه گیر ها نیز دلیل اثبات توجیه پذیر بودن اقتصادی تولید این محصولات می باشد.
آشنایی با مزایای طرح توجیهی تولید فندر اسکله
تنظیم طرح توجیهی تولید فندر اسکله به صورت اختصاصی؛ یک طرح جامع و کاربردی برای شروع یک پروژه موفق در اختیار سرمایه گذاران قرار می دهد. ضمن در نظر گرفتن اهمیت طرح توجیهی تولید لرزه گیر اسکله؛ لزوم تهیه آن از مراکز معتبر و قابل اعتماد نیز افزایش می یابد. کارشناسان سایت طرح فنی دارای بیش از 25 سال سابقه در زمینه امور بانکی، اداری و سرمایه گذاری هستند.
متخصصان فعال در این وب سایت با تکیه بر دانش به روز خود و تجربه ای که دارند؛ بهترین و جامع ترین طرح های توجیهی را تنظیم می کنند. سرمایه گذاران با ثبت سفارش در وب سایت طرح فنی، علاوه بر داشتن کاملترین طرح توجیهی تولید ضربه گیر اسکله، مزایای مهمی نیز دریافت خواهند کرد. مزایای سفارش طرح توجیهی در این وب سایت؛ دریافت پنج ماه پشتیبانی رایگان از طرح و برگزاری جلسه آنلاین رایگان برای سرمایه گذاران می باشد.
همانطور که گفته شد یکی از مزایای سفارش طرح توجیهی تولید فندر اسکله؛ برگزاری جلسه آنلاین رایگان می باشد. جلسه آنلاین بنا به درخواست سرمایه گذاران محترم و جهت رفع ابهامات او در مورد مراحل اداری دریافت مجوز و وام برگزار می شود. مشاوران حرفه ای وب سایت طرح فنی طی این جلسه اطلاعات کاملی در مورد روند دریافت مجوز، وام، وثایق و ضمانتنامه های بانکی به سرمایه گذاران ارائه خواهند داد.