طرح توجیهی نیروگاه خورشیدی ⭐️ سال 1401 (طرح آماده+اختصاصی)

طرح توجیهی نیروگاه خورشیدی - طرح فنی

فهرست مطالب

طرح توجیهی نیروگاه خورشیدی گزارشی مکتوب از ارزیابی های فنی، برآوردهای مالی و مطالعات بازار پروژه است که توسط متخصصین سایت طرح فنی نگارش می شود. هزینه های سرسام آور تولید برق در نیروگاه های حرارتی و آسیب هایی که این روش تولید برق به محیط زیست می زند، بسیاری از کشورها را بر آن داشت که از انرژی خورشید برای تولید برق استفاده کنند. نور خورشید از انرژی های تجدیدپذیر و در دسترس است و تولید برق به این روش، فاقد آلودگی های زیست محیطی است.

نیروگاه های خورشیدی از طریق سلول ها و پنل های خورشیدی، نور خورشید را به برق تبدیل می کنند. کشور ما ایران از لحاظ جغرافیایی در نقطه ای از کره زمین واقع شده است که از نور طبیعی خورشید در تمامی فصول سال بهره مند است.

استان های مرکزی و جنوبی ایران دارای پتانسیل بالایی برای احداث نیروگاه های خورشیدی می باشند. در این مقاله صفر تا صد طرح توجیهی نیروگاه خورشیدی از 5 کیلووات تا 10 مگاوات و نحوه دریافت مجوزهای لازم را شرح خواهیم داد.

مراحل دریافت مجوز نیروگاه خورشیدی

سرمایه گذارانی که قصد احداث نیروگاه خورشیدی را دارند، باید نسبت به اخذ مجوزهای لازم اقدام نمایند. مراحل دریافت مجوز نیروگاه خورشیدی گام به گام به صورت زیر است:

[tie_list type=”checklist”]

  • ثبت درخواست و صدور پروانه احداث: گام اول برای اخذ مجوز احداث نیروگاه خورشیدی، ثبت درخواست کتبی از طریق مراجعه حضوری و یا از طریق سامانه اینترنتی سازمان انرژی های تجدیدپذیر ایران (ساتبا) است.
    در این مرحله باید مدارک و مستنداتی که مشخص کننده نوع، محل احداث و ظرفیت نیروگاه است، به سازمان مربوطه تحویل داده شود. پس از ارائه مستندات و بررسی های لازم توسط کارشناسان، پروانه احداث نیروگاه صادر می شود.
  • اخذ مجوزهای مربوطه: سرمایه گذاران پس از دریافت پروانه احداث نیروگاه خورشیدی باید نسبت به اخذ مجوز محیط زیست از سازمان محیط زیست و مجوز اتصال به شبکه از شرکت برق منطقه ای اقدام نمایند.
    همچنین در صورتی که اجاره زمین از منابع طبیعی انجام شده باشد، باید مجوز استفاده از زمین نیز از سازمان انرژی های نو ایران و اداره امور اراضی اخذ شود.
  • بازدید کارشناسان شرکت برق: پس از ثبت درخواست، کارشناسان شرکت برق منطقه ای از محل احداث نیروگاه خورشیدی بازدید کرده و پروژه را از لحاظ سازه، مشخصات الکتریکی و امکان سنجی بررسی می نمایند.
  • انعقاد قرارداد خرید تضمینی برق: پس از اخذ مجوزها و استعلامات مربوطه، قرارداد خرید تضمینی بین شرکت برق منطقه ای و سرمایه گذار بسته می شود. مدت زمان قرارداد، 20 سال است و سرمایه گذار موظف است، طی 15 ماه از عقد قرارداد، نیروگاه خورشیدی را احداث کند.
  • احداث نیروگاه و اتصال به شبکه برق: پس از اتمام عملیات احداث نیروگاه و تایید کارشناسان شرکت برق، اتصال نیروگاه به شبکه برق انجام خواهد شد.

[/tie_list]

هدف از نگارش طرح توجیهی نیروگاه خورشیدی چیست؟

طرح توجیهی نیروگاه خورشیدی از مستندات مهمی است که در پروسه اخذ مجوز باید ارائه گردد. طرح توجیهی حاوی اطلاعات مهم و ضروری پروژه در خصوص امکان سنجی فنی، قلمرو سنجی و برآوردهای مالی است.

کارشناسان شرکت برق منطقه ای پس از مطالعه طرح توجیهی از قابل اجرا بودن یا غیر قابل اجرا بودن پروژه مطلع می شوند. شایان ذکر است، اخذ تسهیلات از بانک ها و موسسات مالی و اعتباری نیز با ارائه بیزینس پلن نیروگاه خورشیدی صورت می پذیرد.

افزون بر ضرورت تهیه طرح توجیهی برای اخذ وام و مجوز، طرح توجیهی نیروگاه خورشیدی مزایای بسیاری برای سرمایه گذاران در بر دارد. این طرح اطلاعات ارزنده و مفیدی را به کارآفرینان ارائه می دهد. مطالعه طرح توجیهی توسط سرمایه گذار، نتایجی چون کاهش ریسک سرمایه گذاری و دسترسی آسان تر به سود را در پی خواهد داشت.

چرا باید نیروگاه خورشیدی احداث کنیم - طرح فنی

چرا باید در احداث نیروگاه خورشیدی سرمایه گذاری کنیم؟

کارشناسان در طرح توجیهی نیروگاه خورشیدی، این سرمایه گذاری را از فرصت های عالی معرفی می کنند. بررسی آمارهای هواشناسی نشان می دهد، ما در اکثریت مناطق ایران، بیش از 300 روز آفتابی در سال داریم.

استفاده از انرژی تجدید پذیر خورشید، بهترین راه برای جلوگیری از آلودگی های زیست محیطی نیروگاه های حرارتی در کشور است. تولید برق در نیروگاه های خورشیدی به تجهیزات خیلی پیشرفته و پیچیده ای احتیاج ندارد. در ضمن نیروگاه خورشیدی در مقیاس های کوچک تا بزرگ قابل راه اندازی است.

برق تولیدی توسط نیروگاه های خورشیدی می تواند، به صورت مجزا به شهرک های صنعتی، مجتمع های بزرگ و یا مناطق دورافتاده انتقال داده شود. نیروگاه های خورشیدی با ظرفیت بالای یک کیلو وات نیز، برق تولیدی خود را به شرکت توزیع برق می فروشند.

برق تولیدی توسط کنتور مورد اندازه گیری قرار گرفته و بهای آن توسط شرکت برق منطقه ای پرداخت می گردد. بنابراین کارشناسان در طرح توجیهی نیروگاه خورشیدی این پروژه را فرصتی درآمدزا می دانند.

پیشنهاد به مطالعه :  طرح توجیهی نیروگاه CHP ⭐️ نیروگاه برق گازی (مقیاس کوچک)

سرمایه لازم برای راه اندازی نیروگاه خورشیدی

سرمایه اولیه برای احداث نیروگاه خورشیدی با توجه به ظرفیت تولید برق محاسبه می گردد. کارشناسان در طرح توجیهی نیروگاه خورشیدی میزان سرمایه گذاری را با عنایت به داده ها و اطلاعات روز مشخص می کنند.

بخش بزرگی از سرمایه برای خریداری پنل های خورشیدی، اینورترها و سایر تجهیزات نیروگاه صرف می گردد. انتخاب پنل ایرانی یا خارجی و همچنین اینورتر ایرانی یا خارجی در محاسبه سرمایه اولیه اثرگذار است.

در حال حاضر پنل های درجه یک چینی موجود در بازار ایران جزو 10 پنل خورشیدی پرفروش در دنیا می باشند. لانگی سولار، جی ای سولار، تریناسولار از جمله پنل های چینی درجه یک هستند. اکثر پنل های خورشیدی موجود در بازار دارای ظرفیت 250 تا 400 وات هستند، بنابراین برای تولید پنج کیلووات برق، باید 15 تا 20 پنل خورشیدی خریداری گردد.

برای نیروگاه یک مگاواتی نیز بین 2500 تا 4000 پنل خورشیدی نیاز است. بودجه لازم برای خرید اینورترها نیز بسته به ایرانی، چینی یا اروپایی بودن آن ها و تک فاز یا سه فاز بودنشان متغیر است.

کارشناسان برای محاسبه سرمایه اولیه در طرح توجیهی نیروگاه خورشیدی علاوه بر ارزش تجهیزات، هزینه تاسیسات را نیز لحاظ می کنند. نیروگاه های خورشیدی باید مجهز به سیستم ارتینگ و تاسیسات چاه ارت باشند.

افزون بر آن نصب تاسیسات و سیستم صاعقه گیر نیز برای جلوگیری از آتش سوزی در نیروگاه های خورشیدی ضروری است. طبق برآوردهای کارشناسان احداث یک نیروگاه خورشیدی 1 مگاواتی بین 550 تا 600 هزار دلار سرمایه لازم دارد.

احداث نیروگاه خورشیدی - طرح فنی

برآورد هزینه ها در طرح توجیهی نیروگاه خورشیدی

طرح توجیهی نیروگاه خورشیدی علاوه بر محاسبه سرمایه اولیه، تمامی هزینه ها را به صورت جزء به جزء لیست کرده و با ارقام روز مشخص می کند. هزینه برق مصرفی از جمله هزینه های اصلی در نیروگاه های خورشیدی است.

نیروگاه های خورشیدی بایستی دارای انشعاب برق به میزان حداقل نصف ظرفیت تولیدی خود باشند. به طور مثال یک نیروگاه 10 کیلوواتی باید دارای انشعاب برق 5 کیلووات تک فاز 25 آمپر باشد. تمامی انرژی مصرفی برق از طریق کنتور اندازه گیری شده و باید توسط سرمایه گذار پرداخت گردد.

هزینه زمین نیز از جمله هزینه هایی است که در طرح توجیهی نیروگاه خورشیدی مد نظر قرار می گیرد. به ازای هر کیلو وات از ظرفیت نیروگاه، فضایی باز و آفتاب گیر به بزرگی 12 متر مربع نیاز است. در صورتی که محدودیت فضا وجود داشته باشد، باید از پنل های خورشیدی پر بازده استفاده گردد.

پنل های خورشیدی پر بازده قیمت بالاتری دارند؛ اما در مساحت یکسان، میزان برق بیشتری تولید می کنند.

علاوه بر هزینه زمین باید هزینه های زیرسازی و مسطح سازی زمین، ساخت اتاق نگهبانی و اتاق کنترل، فنس کشی دور نیروگاه و مواردی از این دست نیز در بیزینس پلن به دقت محاسبه شوند. به علت تعدد و تنوع هزینه ها، محاسبه آنها کار دشواری است و تنها توسط متخصصین در طرح توجیهی نیروگاه خورشیدی انجام پذیر است.

میزان سود دهی در طرح توجیهی نیروگاه خورشیدی

تخمین سود نیروگاه های خورشیدی کار آسان و پیش پا افتاده ای نیست زیرا هر نیروگاه دارای شرایط و مختصات خاص خود می باشد. محل نیروگاه خورشیدی، تعداد روزهای آفتابی و همچنین تعداد و نوع پنل های خورشیدی در میزان سود نیروگاه نقش دارند. متخصصین برای تخمین سود در طرح توجیهی نیروگاه خورشیدی تمامی عوامل اثرگذار را در نظر می گیرند.

نرخ بازده داخلی سرمایه گذاری برای یک نیروگاه یک مگاواتی توسط کارشناسان حدود 22 درصد و مدت زمان برگشت سرمایه حدود 4  تا 5 سال برآورد شده است. طبیعی است که این ارقام در نیروگاه های گوناگون با ظرفیت های مختلف، متفاوت خواهد بود.

نیروگاه باید به نحوی طراحی شود که در ساعات مختلف روز، سایه پنل ها و استرینگ ها روی هم نیافتد زیرا در این صورت میزان بازدهی نیروگاه به شدت کاهش پیدا خواهد کرد. در ضمن تمیز نگه داشتن پنل ها نیز از مواردی است که بازدهی نیروگاه را افزایش می دهد.

در مناطق جنوبی و غربی که گرد و غبار وجود دارد، لازم است، هر هفته پنل های خورشیدی شستشو داده شوند. همچنین طراحی بهینه سازه و تجهیزات نیروگاه و همچنین شستشوی مداوم، بازدهی پنل های خورشیدی به 90 درصد افزایش پیدا خواهد کرد.

پیشنهاد به مطالعه :  طرح توجیهی مینی پالایشگاه ⭐️ ( مینی ریفاینری ) + گرید کانون

آینده درخشان تولید برق توسط نیروگاه خورشیدی

با افزایش جمعیت جهان و پیشرفت روز افزون تکنولوژی، تولید انواع کالاها و سیستم های برقی رو به افزایش است. دنیا در حال گذر از سیستم های مکانیکی به سیستم های برقی و اتوماتیک است. از این رو تولید برق نیز رشد بی سابقه ای در سراسر دنیا داشته است.

طبق بررسی های محققان، میزان برق مورد نیاز در سال 2030 در سراسر جهان به بیش از 30 میلیارد کیلووات ساعت خواهد رسید. از این رو تولید برق به روش های گوناگون از برنامه های دولت ها است. در این میان تولید برق از انرژی تجدید پذیر خورشید به دلیل مزایایی که نسبت به روش های دیگر دارد، مورد توجه ویژه قرار گرفته است.

تقاضا برای برق در سراسر جهان هر سال به طور میانگین 4.2 درصد افزایش پیدا می کند. طبق برآورد هایی که کارشناسان در طرح توجیهی نیروگاه خورشیدی انجام داده اند، تقاضا برای برق در کشور ما نیز رو به رشد است. بنابراین آینده روشنی برای تولید برق در کشور دیده می شود.

[box type=”info” align=”” class=”” width=””]هم اکنون تعداد نیروگاه های گوناگون از جمله نیروگاه خورشیدی، نیروگاه سیکل ترکیبی، نیروگاه گازی و … در کشور رو به افزایش است. در این میان نیروگاه های خورشیدی به سرمایه کمتری برای احداث نیازمند بوده و مزایای بیشتری نسبت به نیروگاه های دیگر دارند.[/box]

نحوه تولید برق چگونه است؟ - طرح فنی

آشنایی با روش تولید برق در نیروگاه خورشیدی

بخش فنی طرح توجیهی نیروگاه خورشیدی ارائه دهنده اطلاعات مفیدی در باب نحوه تولید برق در نیروگاه خورشیدی است. تولید برق در نیروگاه های خورشیدی از طریق پنل های خورشیدی صورت می گیرد. این پنل ها حاوی تعداد زیادی سلول های فتوولتاییک (Photovoltaic) هستند و روی سلول ها را پوششی از شیشه احاطه کرده است.

سلول های خورشیدی، نیمه رسانا هایی حاوی الکترون هستند. الکترون ها در اثر دریافت فوتون های خورشید حرکت کرده و جریان الکتریسیته تولید می کنند. پنل های خورشیدی دارای انواع گوناگون هستند و پنلی دارای بازدهی بالاتر است که مساحت کمتری اشغال کرده و برق بیشتری تولید کند.

برق تولید شده توسط سلول های خورشیدی، برق DC (مستقیم) است و باید برای اتصال به شبکه سراسری تبدیل به برق AC (متناوب) شود. بدین منظور مبدل ها یا اینورترهایی در مدار تعبیه می کنند که جریان DC را تبدیل به جریان AC کنند.

اینورترها در دو نوع مبدل میکرو یا مبدل رشته ای (مرکزی) در نیروگاه های خورشیدی استفاده می شوند. مبدل های میکرو در زیر پنل های خورشیدی نصب شده و از بازدهی بالاتر و قیمت گران تری برخوردار می باشند.

نوع دیگر از اینورترها که در طرح توجیهی نیروگاه خورشیدی معرفی می شوند، مبدل های رشته ای یا مرکزی هستند. با استفاده از این مبدل ها می توان، پنل های خورشیدی را به هم متصل کرده و سیستمی یکپارچه ایجاد کرد. یک مبدل رشته ای 3 کیلو واتی قادر است، جریان DC حدود 10 تا 12 پنل خورشیدی را به جریان AC تبدیل کند.

کار اینورتر چیست؟ چگونه برق تولید میشود - طرح فنی

معرفی تجهیزات مورد نیاز برای نیروگاه خورشیدی

طرح توجیهی نیروگاه خورشیدی علاوه بر برآوردهای مالی و اقتصادی در بخش فنی و عملیاتی، تجهیزات مورد نیاز را نیز معرفی و مشخص می نماید.

تجهیزات مورد نیاز در نیروگاه خورشیدی عبارتند از:

[tie_list type=”starlist”]

  • پنل های خورشیدی یا ماژول PV (فتوولتاییک)
  • اینورتر خورشیدی (مبدل های میکرو، مبدل های مرکزی)
  • سیستم راکت
  • استراکچر
  • سینی های بالستیک
  • سقف FLUSH
  • باتری یا بانک باتری
  • شارژر کنترلر یا Opti-Solar
  • انواع سیم و کابل
  • تابلو برق
  • سیستم ذخیره سازی باتری خورشیدی
  • سیستم مانیتورینگ و کنترل از راه دور

[/tie_list]

خریداران برق از نیروگاه خورشیدی

در طرح توجیهی نیروگاه خورشیدی، سیستم های خورشیدی به دو دسته مجزا از شبکه و متصل به شبکه تقسیم بندی می شوند. نیروگاه های خورشیدی مجزا از شبکه معمولا برای تامین برق منازل مسکونی، مناطق دور افتاده، روستاهای فاقد شبکه برق، مناطق صعب العبور و کوهستانی، شهرک های صنعتی و غیره احداث می شوند.

این نیروگاه ها برق تولیدی خود را به صورت مستقیم بدون دخالت اداره برق به مشترکان به فروش می رسانند. گروه دوم از نیروگاه های خورشیدی، نیروگاه های متصل به شبکه هستند که در ازای قرارداد خرید تضمینی (PPA)، برق تولیدی خود را به دولت می فروشند.

تعرفه خرید برق بسته به ظرفیت نیروگاه و اتصال آن به شبکه های فشار ضعیف، متوسط و قوی متفاوت است. به طور مثال تعرفه خرید برق به ازای هر کیلووات ساعت در نیروگاه های صد کیلووات تا ده مگاوات بالاتر از نیروگاه های ده تا سی مگاواتی است.

قرارداد تضمینی خرید برق، قراردادی 20 ساله بین سرمایه گذار و دولت است. در این قرارداد، مبلغی که برای خرید برق در ده ساله دوم منظور شده است، کاهش 30 درصدی پیدا می کند. طرح توجیهی نیروگاه خورشیدی برای تمامی نیروگاه های خورشیدی با ظرفیت های متفاوت نگارش می شود.

پیشنهاد به مطالعه :  طرح توجیهی لامپ ال ای دی LED ⭐️ تولید انواع لامپ کم مصرف

نحوه اتصال نیروگاه های خورشیدی به شبکه برق

نیروگاه های خورشیدی از ظرفیت های متفاوت برای تولید برق برخوردار بوده و بسته به ظرفیت تولید خود به شبکه سراسری برق متصل می شوند. دسته بندی نیروگاه های خورشیدی به صورت زیر است:

[tie_list type=”checklist”]

  • نیروگاه های خورشیدی 5 کیلووات، 10 کیلووات و 20 کیلووات به شبکه فشار ضعیف با کابل سه فاز متصل می گردند. در صورت نبود شبکه فشار ضعیف این نیروگاه ها می توانند، به پست توزیع ثانویه با کابل سه فاز زیرزمینی اتصال پیدا کنند.
  • نیروگاه های 20 کیلو وات، 50 کیلووات و 100 کیلووات از طریق کابل سه فاز زیرزمینی به پست توزیع ثانویه متصل می شوند. اگر پست توزیع در دسترس نباشد، اتصال این نیروگاه ها به خطوط فشار متوسط توسط ترانسفورماتورهای اختصاصی نیز امکان پذیر می باشد.
  • نیروگاه های 1 مگاوات، 5 مگاوات، 10 مگاوات و بالاتر از طریق دکل ها و خطوط فشار قوی به پست های فشار قوی برق متصل می گردند.

[/tie_list]

برآورد هزینه های نیروگاه خورشیدی - طرح فنی

 مزایای احداث نیروگاه های خورشیدی

طرح توجیهی نیروگاه خورشیدی به عنوان طرحی پر بازده برای سرمایه گذار معرفی می گردد.  علاوه بر سوددهی بالا، احداث نیروگاه خورشیدی مزایای بیشماری دارد.

برخی از مزایای نیروگاه های خورشیدی عبارتند از:

[tie_list type=”thumbup”]

  • استفاده از منبع بی پایان انرژی خورشید: انرژی نور خورشید، تجدید پذیر بوده و هیچ گاه به پایان نمی رسد.
  • تولید برق با هزینه کمتر: تولید برق در نیروگاه های خورشیدی احتیاج به سوخت نداشته و هزینه پایین تری دارد. بنابراین این روش، هزینه های مصرف برق را نیز برای مشترکان کاهش می دهد.
  • هزینه تعمیر و سرویس پایین تر: پنل ها و سیستم های خورشیدی به تعمیر و سرویس چندانی نیاز ندارند. سیستم های خورشیدی هیچ قسمت متحرکی ندارند، بنابراین احتمال سایش و پارگی در سیستم وجود ندارد. تنها پنل ها باید هر چند وقت یک بار تمیز شوند و اینورترها پس از گذشت 5 تا 10 سال نیاز به تعویض خواهند داشت.
  • کاربری متنوع: نیروگاه های خورشیدی دارای کاربری متنوعی هستند. آنها می توانند، علاوه بر تامین برق یک منطقه، برای راه اندازی تجهیزات سرمایشی و گرمایشی و یا تصفیه آب نیز به کار روند.
  • کارکرد بدون صدا: نیروگاه های خورشیدی برخلاف سایر نیروگاه ها در هنگام تولید برق به هیچ وجه سر و صدا و نویزهای محیطی تولید نمی کنند.
  • حذف اثرات مخرب زیست محیطی: از آن جا که تولید برق در نیروگاه های خورشیدی هیچ سوختی نیاز ندارد، فاقد آلاینده های محیطی بوده و دوستدار محیط زیست است.

[/tie_list]

بررسی توجیه پذیری اقتصادی نیروگاه خورشیدی

کارشناسان در طرح توجیهی نیروگاه خورشیدی این پروژه را نوعی سرمایه گذاری بلند مدت و توجیه پذیر معرفی می کنند. تجهیزات نیروگاه های خورشیدی ممکن است، در نگاه اول برای سرمایه گذار گران به نظر برسند؛ اما در حقیقت صرفه جویی در هزینه هستند.

تجهیزات نیروگاه های خورشیدی بسیار بادوام بوده و به ندرت دچار مشکل می شوند. با احداث نیروگاه خورشیدی شما وارد یک قرارداد 20 ساله با دولت می شوید. بین 4 تا 5 سال سرمایه اصلی شما برمی گردد و 10 تا 15 سال آینده، درآمد بی دردسری خواهید داشت.

احداث نیروگاه در مناطق گرمسیری و آفتابی کشور توجیه پذیری بالاتری دارد. با این وجود حتی مناطق شمالی کشور که کمترین پتانسیل را در احداث نیروگاه خورشیدی دارند، باز هم از کشورهای اروپایی رتبه بالاتری را کسب می کنند.

[box type=”info” align=”alignright” class=”” width=””]در ضمن طبق مطالعات کارشناسان، نیروگاه خورشیدی در صورتی که به شبکه اتصال پیدا کند، توجیه پذیری اقتصادی بالاتری خواهد داشت زیرا نیروگاه متصل به شبکه نیاز به باتری شارژ ندارد. باتری از تجهیزات مصرفی سیستم های خورشیدی است که هر چند سال یک بار باید تعویض گردد.[/box]

مزایای طرح توجیهی نیروگاه خورشیدی

همانطور که در بالا گفته شد، نیروگاه های خورشیدی در مختصات و ظرفیت های متفاوت قابل راه اندازی می باشند، بنابراین نمی توان برای تمامی آنها از یک طرح توجیهی نیروگاه خورشیدی استفاده کرد.

طرح توجیهی اختصاصی نیروگاه خورشیدی، طرحی کامل، دقیق و به روز است که به صورت انحصاری برای هر پروژه سرمایه گذاری نوشته می شود، همچنین بخش تحقیقات بازار به درخواست سرمایه گذار به طرح افزوده میشود.

نگارندگان طرح توجیهی نیروگاه خورشیدی، کارشناسان زبده و ماهر سایت طرح فنی با تجربه ای 25 ساله در امور سرمایه گذاری، بانکی و اداری هستند که دقیق ترین و بی نقص ترین طرح توجیهی اختصاصی را نگارش می کنند. ما در سایت طرح فنی برای حمایت از سرمایه گذاران نیروگاه خورشیدی، دو امتیاز بی نظیر 5 ماه پشتیبانی رایگان از طرح و جلسه آنلاین رایگان را در نظر گرفته ایم.

جلسه آنلاین رایگان با خواست شما سرمایه گذار عزیز و با هدف پاسخگویی به ابهامات و سوالات شما تشکیل می گردد. کارشناسان ما در این جلسه، توضیحاتی در خصوص پروسه اداری اخذ مجوز نیروگاه خورشیدی، وثایق و ضمانت نامه بانکی، مراحل دریافت وام های بانکی و … را به شما ارائه خواهند داد.

در صورتی که درخواست سفارش طرح توجیهی اختصاصی برای تحویل به ارگان های دولتی جهت اخذ مجوز و یا وام بانکی دارید با شماره تماس موجود بالای صفحه سایت ارتباط بفرمایید.

طرح آماده

5/5 - (19 امتیاز)

اشتراک گذاری مقاله

دیگر مقالات سایت را در اینجا ببینید

40 پاسخ

  1. سلام شهری مثل الیگودرز لرستان که درپاییزوزمستان اغلب روزها هوا ابری وبارش برف هست صرفه اقتصادی دارد؟

    1. اونجا تابش خوبی داره و چون دمای هوا هم پایین است تولید بیشتری داره.

  2. سلام وقت بخیر ببخشید برای شهر بوشهر یا شهرستان های اطرافش چطور هست آیا صرفه اقتصادی داره

    1. سلام
      بله بوشهر به خاطر دمای بالا و شدت بالای نور خورشید ، منطقه ی بسیار خوبی برای احداث نیروگاه خورشیدی است.

  3. سلام وقت بخیر

    لطفا بفرمایید برای 1600 مترمربع زمین توان تولیدی و هزینه تجهیزات به چه صورت هست و درامد سالیانه و برگشت سرمایه چندساله هست؟
    در ضمن فاصله از آخرین تیر برق حدود 30 متر هست.
    در خصوص مجوز های لازمه هم توضیحی بفرمایید ممنون میشم.

    1. سلام وقت شما هم بخیر
      این یه موضوع تخصصیه، اگه میخواید میتونم به صورت سفارشی براتون انجام بدم، اطلاعات تماس در قسمت تماس با ما موجود هست.

    1. سلام بله وام هم داره و هزینه بستگی به وسعت کارتون داره جهت اطلاعات بیشتر با قسمت پشتیبانی(تماس با ما) در ارتباط باشید.

  4. سلام میشه هزینه احداث نیروگاه حدود 100کیلو وات رو بگین با پنل های ایرانی ؟ و اینکه تقریبا به چه مقدار زمین نیاز داریم ؟اگر انشعاب برق نداشته باشیم بهمون انشعاب برق میدن برای این مقدار ؟ممنون میشم جواب بدید

    1. سلام
      100 کیلو وات حدودا یک میلیارد و دویست میلیون تومان سرمایه لازمه، زمین موردنیاز بستگی به نوع تکنولوژی نیروگاه داره +1000 مترمربع، اگه مجوز بگیرید ممکنه انشعاب بدن بهتون.

      1. ممنون از راهنمایی خوبتون امکانش هست شماره یا ایمیلتون رو بدین تا راحت تر و مستقیم تر باهاتون در ارتباط باشم ؟

    1. سلام بستگی به آب وهوا داره و این در منطقه های مختلف بالا و پایین میشه و نمیشه عدد خاصی رو گفت

  5. سلام احمد عطایی هستم میخواستم نیروگاه 15 مگ در زاهدان راه اندازی کنم نیاز به طرح توجیهی دارم در واتس اپ هم پیام دادم خدمتتون لطفا راهنمایی بفرمایید

    1. سلام وقت بخیر همکارانمون در واتس اپ پیگیری کردن، ادامه روند عملیات در واتس اپ ادامه خواهد داشت.

  6. سلام مثلا ما نيروگاهي تاسيس كرديم به ظرفيت اسمي ٣٠ كيلو وات ، اين ٣٠ كيلو وات برق توليدي رو ما در ٢٤ ساعت شبانه روز داريم يا فقط درساعاتي ك نور و خورشيد هست؟

    1. سلام بله این طرح همیشه در حال بروزرسانی هست و در حال حاضر ویرایش سال 1401 هست

  7. سلام خسته نباشید اقای حاجیپور اگه من الان طرح توجیهی نیروگاه رو بخرم سال بعدی هم میتونم رایگان دریافت کنم؟

  8. درود و خسته نباشید میشه لطف کنید طرحی برایمان بنویسید که باهاش بتونیم وام بگیریم کارهای مجوز انجام شده و الان در مرحله تحویل طرح توجیهی هستم برای نیروگاه 10 مگاوات در خوزستان شماره گوشیم رو هم فرستادم به واتساپ شما

  9. با سلام طرح توجیهی 5 کیلوواتی را خریداری کردم اما به آن دسترسی ندارم. لطفا راهنمایی کنید.

    1. سلام وقت بخیر به واتس اپ پشتیبانی پیام بدید، فایل رو خدمتتون ارسال میکنن.

  10. سلام ممکنه کمکم کنید و در مورد نحوه محاسبه ظرفیت نیروگاه 10 مگاواتی در سمنان راهنماییم کنید؟ من در بخش اعتبارات بانک کار میکنم و یه طرح توجیهی دارم مینویسم و در مورد نحوه محاسبه ظرفیت نیرگاه اطلاعات زیادی ندارم و نحوه محاسبات مشاور هم بسیار گیج کنندست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین و جدیدترین مقالات سایت

شروع گفتگو
1
سلام. طرح توجیهی نیاز دارید؟
سلام وقت بخیر
پشتیبان واتس‌اپ فعال است
در صورتی که شما به واتس‎اپ دسترسی ندارید میتوانید برای ثبت سفارش طرح توجیهی با شماره زیر تماس بگیرید.
0912-003-9088 کارشناس طرح توجیهی
پاسخگویی همه روزه از 7 صبح تا 24 شب