پالایشگاه و پتروشیمیسفارش طرح توجیهی

طرح توجیهی تولید قیر امولسیون ⭐️ برآورد تخصصی هزینه ها

طرح احداث پالایشگاه تولید قیر امولسیون

طرح توجیهی تولید قیر امولسیون که توسط کارشناسان سایت طرح فنی نگارش می شود، شامل گزارشات متعددی است. گزارشات کاملی همچون محاسبات مالی، بازار فروش، هزینه ها و میزان سوددهی سرمایه گذاری بر روی این پروژه. این قیر تقریبا در ابتدای یک قرن پیش اختراع شده و به دلیل مزایای عالی که دارد، محبوبیت یافته است. امروزه بیشتر صنایع از این قیر به دلیل سازگاری که با محیط زیست دارد، استفاده می کنند.

همچنین باید بیان کنیم تولید قیر امولسیون صرفه اقتصادی بالایی داشته و  منشاء تولید آن نفت است. این قیر از 35% آب و 65% بیتومین (قیر طبیعی یا مصنوعی) ترکیب شده است. از آنجایی که در حال حاضر کشورهای بسیاری از این قیر استفاده می کنند، می توان تولید آن را یک سرمایه گذاری مطلوب و مناسب در نظر گرفت.

هدف اصلی نگارش طرح توجیهی تولید قیر امولسیون چیست؟ 

سرمایه گذاران و تولیدکنندگان قیر امولسیون برای آنکه کارخانه خود را راه اندازی نمایند، نیاز به اخذ مجوز از ارگان های دولتی و مربوطه دارند. آنها نیاز دارند که برای اخذ مجوز و ارائه اطلاعات کامل در زمینه پروژه مورد نظر خود، اقدام به نگارش طرح توجیهی تولید قیر امولسیون زیر نظر کارشناسان متخصص نمایند.

علاوه بر آن سرمایه گذاران برای دریافت وام بانکی از موسسات مالی و بانک ها هم، نیاز به ارائه طرح توجیهی تولید قیر امولسیون خواهند داشت. از این رو آنها باید به کارشناسان متخصص مراجعه نموده و اقدام به ثبت درخواست نگارش طرح توجیهی نمایند.

سپس با دریافت این طرح توجیهی می توانند روند راه اندازی پروژه تولید قیر امولسیون را تسریع نمایند. از سوی دیگر سرمایه گذاران نیز از طریق این طرح توجیهی می توانند به اطلاعات بسیاری دست یافته و برنامه ریزی دقیق تری انجام دهند.

احداث پالایشگاه قیر امولسیون - طرح فنی

سرمایه اولیه مورد نیاز برای راه اندازی پروژه تولید قیر امولسیون 

راه اندازی هر پروژه خاصی همچون تولید قیر امولسیون، نیاز به محاسبه سرمایه اولیه مورد نیاز خواهد داشت. این سرمایه اولیه که مشمول تهیه تجهیزات، مواد اولیه، ماشین آلات تولیدی و تجهیزات لازم به منظور بسته بندی محصول تولیدی می شود، باید با دقت بررسی شود. همیشه شامل هزینه های دیگری نیز می شود که باید پیش از راه اندازی پروژه محاسبه شوند.

میزان سرمایه اولیه ای که توسط کارشناسان در طرح توجیهی تولید قیر امولسیون بیان می شود، می تواند بسته به عوامل مختلفی متغیر باشد. به همین دلیل باید تمامی فاکتورهایی که هزینه بر بوده و باید پیش از راه اندازی پروژه تهیه شوند را در لیست هزینه ها بیاوریم.

سپس می توان میزان سرمایه اولیه مورد نیاز برای راه اندازی این پروژه را محاسبه کرد. حتی در صورت نیاز برای تهیه مازاد آن، به بانک ها و موسسات مالی جهت اخذ وام مراجعه نمود.

محاسبه هزینه های راه اندازی پروژه تولید قیر امولسیون 

در حالت کلی هزینه هایی که به منظور راه اندازی پروژه تولید قیر امولسیون در نظر گرفته می شوند، شامل موارد بسیاری می شود. از جمله هزینه های مربوط به خرید زمین، هزینه های محوطه سازی، هزینه های ساختمان سازی، هزینه های خرید تجهیزات و ماشین آلات، هزینه های نگهداری و تعمیر ماشین آلات و تجهیزات و هزینه های تاسیسات و امور زیربنایی.

البته در طرح توجیهی تولید قیر امولسیون هزینه های دیگری هم محاسبه می شوند. از جمله این هزینه ها باید به هزینه های وسایل نقلیه، هزینه های قبل از بهره برداری پروژه، هزینه های تجهیزات اداری و هزینه های پیش بینی نشده اشاره کنیم. تمامی این هزینه ها توسط کارشناسان با دقت محاسبه شده و در طرح توجیهی قید می شوند.

کلیک کنید
طرح توجیهی احداث پالایشگاه میعانات گازی ⭐️ گفتگو با کارشناس

برآورد میزان سوددهی راه اندازی کارخانه

در طی سالهای اخیر شاهد کاربردهای وسیع استفاده از قیر امولسیون در صنعت راه‌سازی و دیگر صنایع بوده ایم. حتی در صنعت قیر جهان نیز باید بگوییم این محصول اهمیت بسیار زیادی به دست آورده است. بسیاری از کشورها با تهیه این نوع قیر، از آن به عنوان جایگزین مناسب قیرهای محلولی استفاده می کنند.

از این رو می توانیم آینده روشنی را برای سرمایه گذاری در زمینه تولید قیر امولسیون پیش بینی کنیم. در حال حاضر هم کشورهای بسیاری در زمینه های مختلف از این قیر استفاده می کنند. همچون آسفالت جاده ها، پوشش کف، بام، لوله های زیرزمینی، عایق بندی کانال‎ها، مخازن، سدها، پل‎ها و … . از این رو سرمایه گذارانی که در زمینه تولید قیر امولسیون فعالیت می کنند، در آینده بیش از 50 درصد سود را در این زمینه دریافت خواهند کرد.

فرایند تولید قیر امولسیون - طرح فنی

معرفی تجهیزاتی لازم برای احداث پروژه

کارشناسان در طرح توجیهی تولید قیر امولسیون برای راه اندازی پروژه تجهیزات لازم را چنین معرفی نموده اند:

  • تجهیزات برای ساخت امولسیون 5 تا 12 تن
  • تجهیزات آزمایشگاهی به منظور کنترل کیفیت
  • تانک مناسب برای نگهداری قیر 1000 لیتری به همراه مشعل ذوب
  • تجهیزات لازم برای توزین
  • سیستم انتقال بین دستگاهی
  • تجهیزات لازم برای بارگیری
  • سیستم پمپاژ آب
  • سیستم کنترل فشار
  • کمپرسور هوا
  • ماشن همزن شیمیایی
  • سیستم کنترل کننده میکروپروسسوری
  • ماشین آماده کننده مواد افزودنی
  • مواد اولیه ای همچون اسید، آب، محلول امولسیون ساز و قیر طبیعی (بیتومین)

فرایند تولید قیر امولسیون به چه صورت است؟ 

امروزه به دو روش تجاری می توان اقدام به تولید قیر امولسیون نمود که کارشناسان در طرح توجیهی تولید قیر امولسیون به آنها اشاره می‌کنند. در روش اول برای تولید قیر امولسیون، از روش آسیاب کلوئیدی یا پیوسته استفاده می شود. به این صورت که محلول داغ امولسیون ساز در نسبت مشخص با آب و قیر طبیعی، به صورت جداگانه در آسیاب کلوئیدی ریخته می شوند. در حالی که این آسیاب در حال گردش است.

سپس این مواد از سمت دیگر آسیاب به صورت کاملا یکنواخت خارج می شود. در حالی که در روش دیگر که به صورت مخلوط کردن سریع یا بچینگ است، ابتدا آب در یک مخزن مشخص حرارت دیده و سپس مواد امولسیون ساز و دیگر مواد به آن اضافه می شوند تا کاملا مخلوط شوند. در نهایت باز هم لازم است که این مخلوط به آسیاب کلوئیدی وارد شده و مجددا ترکیب شود.

شرایط بازار داخلی کشور برای فروش قیر امولسیون 

می توانیم بیان کنیم که قیر امولسیون به دلیل کاربردهای گوناگونی که دارد، در بازار داخلی فروش عالی خواهد داشت. به این صورت که می توان از آن برای آسفالت جاده ها، روکش اتوبان ها، باند فرودگاه، خیابان ها و … استفاده کرد. همچنین صرفه اقتصادی بالایی داشته و می توان آن را با قیمت مناسب در داخل کشور به صنایع مختلف عرضه کرد.

کارشناسان با بررسی شرایط بازار داخلی در طرح توجیهی تولید قیر امولسیون، بیان می کنند که تولید این نمونه از قیر نه تنها می تواند برای محیط زیست مطلوب باشد، بلکه جایگزین مناسبی برای قیرهای محلولی هم به شمار می رود. از این رو تولید آن کمک می کند تا کشور از واردات قیر جلوگیری نموده و از تولیدات داخلی خود به بهترین نحو استفاده کند.

کلیک کنید
طرح توجیهی احداث پالایشگاه تولید بنزین ⭐️ (از نفت خام)

شرایط صادرات قیر امولسیون بعد از تولید در کارخانه

در تمام جهان کشورها به دنبال استراتژی محافظت و حراست از محیط زیست هستند. به گونه ای که در این زمینه تلاش می کنند از قیرهای امولسیونی یا قیر سبز به جای قیرهای محلول صنعتی استفاده کنند. این مسئله در حال حاضر مورد توجه کشورهای بسیاری قرار گرفته و در آینده تمام کشورهای دنیا به اهمیت استفاده از قیر امولسیون پی خواهند برد.

در حال حاضر تنها کشورهایی همچون فرانسه، چین، دانمارک، ایتالیا و کشورهای صنعتی جهان در حال تولید قیر امولسیون هستند. پس سرمایه گذاران با ورود به صنعت تولید قیر سبز در کشور، بازار صادرات عالی خواهند داشت و می توانند به خوبی از صادرات این محصول درآمد دلاری کسب کنند.

تولید قیر امولسیون - طرح فنی

آیا سرمایه گذاری بر روی پروژه تولید قیر امولسیون اقتصادی است؟ 

طبق پیش بینی های صورت گرفته بر روی وضعیت سرمایه گذاری بر روی پروژه تولید قیر امولسیون، کارخانه ها می توانند بیش از 30 هزار تن در سال قیر امولسیون تولید کنند. این میزان قیر تولید شده هم برای استفاده در صنایع مختلف در داخل کشور مطلوب است، هم می توان در صورت لزوم اقدام به صادرات محصول به کشورهای دیگر جهان نمود.

از این رو کارشناسان با محاسبه و برآورد مالی سود راه اندازی پروژه در طرح توجیهی تولید قیر امولسیون، اظهار می دارند که راه اندازی این پروژه از توجیه اقتصادی مناسبی برخوردار است. می توان در آینده شاهد رونق بیشتر استفاده از این نوع قیر در صنایع مختلف هم بود.

سفارش طرح توجیهی تولید قیر امولسیون

با تمام اطلاعاتی که بیان نمودیم، بدون تردید شما دریافته اید که راه اندازی پروژه تولید قیر امولسیون تا چه میزان صرفه اقتصادی دارد. اما برای آنکه بتوان اقدام به راه اندازی پروژه نمود، برخی موانع بر سر راه سرمایه گذاران است که باید برطرف شود.

سرمایه گذارانی که اقدام به ثبت درخواست نگارش طرح توجیهی تولید قیر امولسیون می نمایند، می توانند بخش وسیعی از این موانع را برطرف سازند. تیم کارشناسان ما در سایت طرح فنی با تجربه 25 ساله در زمینه های سرمایه گذاری، بانکی و اداری، با نهایت دقت طرح توجیهی پروژه مورد نظر را نگارش می نمایند.

مزایای ویژه همراه با طرح

کارشناسان ما در سایت طرح فنی 5 ماه پشتیبانی رایگان از طرح و جلسه آنلاین رایگان را نیز ضمیمه سفارش طرح توجیهی تولید قیر امولسیون اختصاصی نموده اند. این جلسه آنلاین معمولا به درخواست سرمایه گذار برگزار می شود؛ تا ابهاماتی که ایشان در زمینه اداری و بانکی دارند توسط کارشناسان رفع شود.

کارشناسان در این جلسه اطلاعات لازم را در خصوص مراحل اخذ مجوز، پروسه دریافت وام بانکی و همچنین وثایق و ضمانت نامه های بانکی را به سرمایه گذاران ارائه می کنند. در نهایت نیز سرمایه گذاران می توانند با کسب اطلاعات لازم، رویکرد صحیحی را در پیش گرفته و با برنامه ریزی دقیق اقدام به راه اندازی پروژه مورد نظر خود نمایند.

به این مقاله چه امتیازی میدهید؟

امتیاز

مجموع امتیازات

امتیاز کاربر: 5 ( 2 نتایج)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شروع گفتگو
1
سلام. طرح توجیهی نیاز دارید؟
سلام وقت بخیر
پشتیبان واتس‌اپ فعال است
در صورتی که شما به واتس‎اپ دسترسی ندارید میتوانید برای ثبت سفارش طرح توجیهی با شماره زیر تماس بگیرید.
0912-003-9088 کارشناس طرح توجیهی
پاسخگویی همه روزه از 7 صبح تا 24 شب