سفارش طرح توجیهیصنایع پزشکیمقالات آموزشی

طرح توجیهی مرکز جراحی محدود ⭐️ (دی کلینیک) بررسی تخصصی

احداث مرکز جراحی محدود یا دی کلینیک

طرح توجیهی مرکز جراحی محدود مطالعاتی است که در باب ابعاد و بخش های مختلف این مرکز توسط کارشناسان سایت طرح فنی انجام می گردد. هدف از تنظیم طرح مذکور، ارائه آن برای دریافت مجوز و وام می باشد.

مرکز جراحی محدود یا دی کلینیک به مرکزی اطلاق می گردد که بیماران در این مرکز بلافاصله و یا نهایتا چند ساعت پس از جراحی مرخص می شوند. به عبارت دیگر در این مراکز، جراحی های سرپایی قابل انجام است.

هر دو نوع جراحی مینور (جراحی با بی حسی موضعی) و جراحی ماژور (جراحی با بیهوشی) در مراکز جراحی محدود انجام پذیر است. مراکز جراحی محدود از مزایایی چون ممانعت از هزینه های سنگین بیمارستانی برای بیماران و ترخیص سریع بیماران برخوردار می باشند.

جراحی در این مراکز در حوزه ارولوژی، زنان، ترمیمی، گوش و حلق و بینی، جراحی عمومی، چشم و .. صورت می پذیرد.

اهمیت و ضرورت تهیه طرح توجیهی مرکز جراحی محدود

سرمایه گذاران جهت تاسیس مرکز جراحی محدود ابتدا باید موافقت اصولی را از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دریافت نمایند. اخذ تاییدیه فوق مستلزم تنظیم و ارائه طرح توجیهی مرکز جراحی محدود می باشد.

پس از بررسی طرح توجیهی در صورتی که طرح مطابق با شرایط و ضوابط وزارت بهداشت باشد، مجوز تاسیس به متقاضی اعطا خواهد شد. علاوه بر اخذ مجوز، سرمایه گذاران برای دریافت تسهیلات از بانک نیز باید طرح توجیهی تهیه شده با نرم افزار کامفار را ارائه نمایند.

افزون بر لزوم و ضرورت تنظیم طرح توجیهی برای دریافت وام و مجوز، این طرح راهنمای خوبی برای سرمایه گذاران است. طرح توجیهی مرکز جراحی محدود در سه بخش کلی ملاحظات فنی، تحقیقات بازار و شاخص های مالی، اطلاعات حیاتی و مهمی را به کارآفرینان ارائه می کند.

طرح توجیهی نقش کاهنده ریسک را در این کسب و کار ایفا کرده و روش صحیح سرمایه گذاری را در اختیار کارآفرینان قرار می دهد.

سرمایه اولیه برای راه اندازی مرکز جراحی محدود

سرمایه اولیه در راه اندازی مرکز جراحی محدود برای خرید تجهیزات پزشکی و تخت بیماران، تجهیزات اتاق عمل، تجهیزات ریکاوری و غیره صرف می گردد. طبق مقررات وزارت بهداشت، ساختمان مرکز جراحی در تهران باید حداقل 400 متر مربع در یک طبقه و در شهرستان ها حداقل 250 متر مربع در یک طبقه احداث شود.

ساخت تعداد طبقات بیشتر نیز در صورت تامین امکاناتی چون آسانسور بیماربر بلامانع است. سرمایه لازم برای ساخت و راه اندازی مرکز جراحی محدود به محل طرح، ظرفیت بیمار و تعداد اتاق های عمل بستگی دارد.

طرح توجیهی مرکز جراحی محدود میزان سرمایه را برای راه اندازی پروژه به صورت اختصاصی با توجه به شرایط و مشخصات پروژه معین می نماید.

برآورد هزینه ها در مرکز جراحی محدود

هزینه های مرکز جراحی سرپایی شامل هزینه های قبل از بهره برداری، هزینه مصرف انرژی، هزینه برق اضطراری، هزینه های اداری و عمومی و … می باشند. هزینه نیروی انسانی نیز از هزینه های اصلی در مراکز جراحی محدود است.

طبق ضوابط وزارت بهداشت حداقل کارکنان اتاق عمل شامل یک تکنسین اتاق عمل، یک پرستار، یک مسئول ریکاوری و دو نظافتچی می باشند. برای بخش نیز حداقل یک پرستار و یک نظافتچی لازم است.

برآورد هزینه ها در مرکز جراحی محدود کار آسانی نیست زیرا علاوه بر کثرت هزینه ها، محاسبه آنها با داده های روز نیز الزامی است. برآورد هزینه ها در طرح توجیهی مرکز جراحی محدود به صورت دقیق و موشکافانه انجام می گردد.

اتاق انتظار مرکز جراحی محدود - طرح فنی

تخمین سود در مرکز جراحی محدود

سود دی کلینیک به مواردی چون محل مرکز جراحی، تعداد تخت ریکاوری، تعداد اتاق های عمل و نوع عمل های انجام شده بستگی دارد. شایان ذکر است، تعداد تخت های ریکاوری در این مراکز نباید بیشتر از 10 تخت باشد.

به طور کلی از آن جا که مراکز جراحی محدود با سلامت جامعه در ارتباط هستند، بازدهی بالایی دارند. نرخ بازده داخلی این مراکز بین 30 تا 40 درصد برآورد شده است.

طبیعی است، هر چقدر ظرفیت جراحی در مرکز بالاتر باشد، سود بالاتری حاصل خواهد شد. تخمین سود مراکز جراحی محدود، کاری تخصصی است زیرا به عوامل تاثیرگذار گوناگونی وابسته است. بیزینس پلن مرکز جراحی محدود تنها مرجع مورد اطمینان برای تخمین سود به صورت دقیق و علمی می باشد.

پیشنهاد به مطالعه :  طرح توجیهی تولید سرنگ یا آمپول ⭐️ (کامفار+مطالعات بازار+گرید)

تجهیزات مورد نیاز برای پیاده سازی پروژه

معرفی تجهیزات مورد نیاز بسته به نوع عمل های جراحی انجام شده در دی کلینیک از مزایای مهم طرح توجیهی مرکز جراحی محدود است. مشخص نمودن تجهیزات می تواند، در اجرایی کردن و پیاده سازی پروژه بسیار سودمند واقع شود.

برخی از تجهیزات مراکز جراحی محدود عبارتند از:

  • تخت بستری
  • تخت ریکاوری
  • تخت اتاق عمل
  • دستگاه بیهوشی
  • ست رینوپلاستی
  • اتوکلاو
  • میکروسکوپ جراحی
  • تجهیزات روشنایی اتاق عمل
  • پمپ سرنگ
  • ست جنرال ارتوپدی
  • ست لاپاراسکوپی
  • ست مجاری اشکی
  • ست بلفاروپلاستی

بررسی توجیه پذیری اقتصادی مرکز جراحی محدود

راه اندازی مرکز جراحی محدود از لحاظ اقتصادی توجیه پذیر است زیرا امروزه مردم و پزشکان برای جراحی های کوچک خود، این مراکز را به جای بیمارستان ها انتخاب می کنند.

جراحی در این مراکز، مزایایی چون کاهش هزینه، تسهیل در پذیرش، انجام سریعتر عمل جراحی، بهره مندی از با تجربه ترین جراحان، دوری از شلوغی و ازدحام بیمارستان را برای بیماران به دنبال دارد. بنابراین راه اندازی مرکز جراحی محدود، اگرچه نیازمند سرمایه بالایی است؛ اما فرصتی بهینه و سودآور است.

تجهیزات مرکز جراحی محدود - طرح فنی

مشکلات و چالش های مراکز جراحی محدود 

عدم برنامه ریزی و نداشتن برنامه ای واحد و یکپارچه برای اجرایی کردن پروژه از مشکلاتی است که سرمایه گذاران در این بخش با آن روبرو هستند. بسیاری از کارآفرینان بدون تحقیقات اولیه و مطالعات دقیق در مورد پروژه، اقدام به راه اندازی طرح کرده و با چالش های جدی مواجه شده اند.

طرح توجیهی مرکز جراحی محدود مطابق با ابعاد، جوانب و مشخصات مرکز جراحی محدود تنظیم شده است و رویارویی با مشکلات را در این کسب و کار آسان می کند.

پیشنهاد به مطالعه :  طرح توجیهی دستکش لاتکس ⭐️ سال 1401 فایل (pdf+word)

سفارش طرح توجیهی مرکز جراحی محدود

از آن جا که معمولا هر مرکز جراحی محدود، مختص به تعدادی از جراحی های سرپایی است، استفاده از طرح توجیهی آماده برای سرمایه گذاری توصیه نمی شود.

طرح توجیهی اختصاصی به صورت ویژه برای هر پروژه توسط مهندسین سایت طرح فنی تهیه می گردد. با سفارش بیزینس پلن مرکز جراحی محدود 5 ماه پشتیبانی رایگان طرح فنی را نیز دریافت خواهید کرد.

به این مقاله چه امتیازی میدهید؟

امتیاز

مجموع امتیازات

امتیاز کاربر: 5 ( 3 نتایج)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شروع گفتگو
1
سلام. طرح توجیهی نیاز دارید؟
سلام وقت بخیر
پشتیبان واتس‌اپ فعال است
در صورتی که شما به واتس‎اپ دسترسی ندارید میتوانید برای ثبت سفارش طرح توجیهی با شماره زیر تماس بگیرید.
0912-003-9088 کارشناس طرح توجیهی
پاسخگویی همه روزه از 7 صبح تا 24 شب