سفارش طرح توجیهیصنایع نساجی و سلولزیصنعتی

طرح توجیهی کارخانه کارتن سازی ⭐️ (تولید کارتن از ورق آماده)

راه اندازی کارخانه کارتن سازی

طرح توجیهی کارخانه کارتن سازی، گزارشی مستند و مکتوب از اطلاعات مهم این طرح بوده و توسط کارشناسان سایت طرح فنی تهیه می شود. کارتن ها از ارکان صنعت بسته بندی بوده و نقش پررنگی در فعالیت های تولیدی و بازرگانی ایفا می کنند.

کارتن ها در ابعاد و شکل های گوناگون در کارخانه تولید می گردند. تولید کارتن در کارخانه عموما از ورق های کارتن آماده صورت می پذیرد. ورق های کارتن از کاغذ فلوتینگ یا کنگره ای و به صورت دو لایه تا هفت لایه ساخته شده و سپس به عنوان مواد اولیه به کارخانه های کارتن سازی عرضه می شوند.

ورق کارتن پس از طی مراحل گوناگون و عملیات برش، فرم دهی، چاپ و غیره بر روی آن، به صورت جعبه های کارتن روانه بازار می شود. تولید کارتن در داخل کشور از فرصت های سرمایه گذاری بهینه است و باعث کاهش واردات کارتن و افزایش صادرات آن به سایر کشورها می شود.

بازار هدف این کسب و کار، تمامی صنایع و فعالیت های اقتصادی هستند که با بسته بندی کالا سر و کار دارند. ساخت کارتن در کارخانه های کارتن سازی به صورت سفارشی سازی و همچنین تولید کارتن های آماده انجام می گردد.

طرح توجیهی کارخانه کارتن سازی با هدف اخذ مجوز و وام

راه اندازی کارخانه کارتن سازی منوط به دریافت موافقت اصولی، مجوز احداث و پروانه بهره برداری از وزارت صنایع و معادن است. طی مراحل اداری مستلزم ارائه مدارک و مستنداتی است که طرح توجیهی کارخانه کارتن سازی از مهم ترین آنها می باشد.

طرح توجیهی باید توسط مشاوران اعتباری و بانکی کشور و توسط نگارندگان مجرب تهیه شود تا بتواند، توجیه پذیری طرح را در نزد نهاد صادر کننده مجوز اثبات نماید. در ضمن طرح توجیهی باید با داده های روز و آخرین دستورالعمل های وزارت صنایع نگارش شود.

سرمایه گذاران می توانند، پس از اخذ مجوزهای لازم، اقدام به دریافت تسهیلات برای تامین بخشی از هزینه های احداث کارخانه کارتن سازی بنمایند. پس از درخواست سرمایه گذار برای واگذاری تسهیلات، وزارت صنایع در صورت وجود اعتبار، سرمایه گذار را به بانک ارجاع می دهد.

شایان ذکر است، بانک برای اعطای تسهیلات به متقاضی، طرح توجیهی کارخانه کارتن سازی را درخواست می نماید. بیزینس پلن کارخانه کارتن سازی باید با نرم افزار کامفار تهیه شده و با فرمت اختصاصی بانک هماهنگ باشد.

مزایای طرح توجیهی کارخانه کارتن سازی

گروهی از سرمایه گذاران بر این باورند که طرح توجیهی، تنها به منظور اخذ مجوز و تسهیلات تهیه می شود و از نتایج حیرت انگیز طرح توجیهی بی اطلاع هستند. سرمایه گذارانی که قصد احداث کارخانه کارتن سازی را دارند، با سوالات و ابهاماتی روبرو خواهند بود.

این که آیا طرح از لحاظ اقتصادی توجیه پذیر است؟ سرمایه اولیه برای شروع چقدر است؟ هزینه ها و سود کارتن سازی به چه صورت است؟ از چه ماشین آلاتی در خط تولید باید استفاده کرد؟

طرح توجیهی کارخانه کارتن سازی به تمامی سوالات فوق پاسخ داده و دورنمایی از این کسب و کار را به سرمایه گذاران نمایش می دهد. مطالعه طرح توجیهی، سرمایه گذاران را از ابهام رهانده و آنها را به سمت پیاده سازی روش های صحیح سرمایه گذاری در کارتن سازی سوق می دهد.

در ضمن کارتن سازی، یک کسب و کار رقابتی است، بنابراین طرح توجیهی با بررسی وضعیت عرضه و تقاضا و مطالعات بازار، فرصت ها و تهدیدات این طرح را بیان می کند.

چرا باید در کارتن سازی سرمایه گذاری کنیم؟

مطالعات و بررسی های کارشناسان در طرح توجیهی کارخانه کارتن سازی، بیانگر بازدهی بالای این طرح است. با رشد و توسعه اقتصادی کشور و افزایش تولیدات داخلی، صنعت بسته بندی، اهمیت انکارناپذیری پیدا کرده است.

با افزایش روزافزون صادرات کالا نیز اهمیت استفاده از کارتن های صادراتی بیش از پیش حس می گردد. کارتن های بسته بندی دارای مزایایی چون قیمت مناسب، استحکام مکانیکی مطلوب، چاپ پذیری آسان و همچنین کاربردی بودن هستند، از این رو به صورت گسترده ای در صنعت بسته بندی استفاده می گردند.

وضعیت تولید کارتن از ورق آماده در ایران رضایت بخش است زیرا ورق کارتن به آسانی در دسترس بوده و به صورت انبوه در داخل کشور تولید می گردد. در سالیان گذشته حجم بالایی از ورق های کارتن از کشورهای خارجی وارد می شد؛ اما هم اکنون با احداث واحدهای تولید کننده ورق کارتن از خمیر کارتن و کاغذ فلوتینگ بازیافتی، مشکلی در این خصوص وجود ندارد.

کارخانه تولید انواع کارتن - طرح فنی

سرمایه اولیه برای تولید کارتن از ورق آماده

احداث کارخانه کارتن سازی در وهله اول نیازمند محاسبه میزان سرمایه گذاری کل است. سرمایه گذاری کل در طرح توجیهی کارخانه کارتن سازی به دو بخش سرمایه ثابت و سرمایه در گردش تقسیم بندی می شود.

بخشی از سرمایه ثابت برای خریداری تجهیزات خط تولید کارتن، تجهیزات چاپ، ماشین آلات برش و … صرف می گردد. قسمتی از سرمایه ثابت نیز برای احداث سوله، محوطه سازی و راه اندازی تاسیسات در نظر گرفته می شود.

برای بهره برداری از کارخانه کارتن سازی، علاوه بر سرمایه ثابت به بودجه ای به عنوان سرمایه درگردش نیز نیاز است. سرمایه درگردش به خرید مواد اولیه کارتن که ورق های کارتن آماده می باشند، اختصاص پیدا می کند. کارشناسان در طرح توجیهی، میزان سرمایه اولیه را بسته به ظرفیت طرح مشخص می کنند.

هزینه های راه اندازی کارخانه کارتن سازی

احداث کارخانه کارتن سازی علاوه بر سرمایه گذاری کل، نیازمند صرف هزینه های گوناگون است. هزینه خریداری یا اجاره زمین از جمله هزینه های عمده برای این کسب و کار است.

کارتن سازی به فضای نسبتا بزرگی احتیاج دارد زیرا علاوه بر فضای تولیدی، باید محلی برای تخلیه ورق کارتن و فضایی برای انبار کارتن های آماده در نظر گرفت. طبق برآوردهای کارشناسان برای تولید سالانه 8000 تن کارتن به فضایی با مساحت 3000 مترمربع نیاز است.

هزینه نیروی انسانی نیز از جمله هزینه های طرح است که در طرح توجیهی کارخانه کارتن سازی مشخص شده است. برای ظرفیت تولید ذکر شده در بالا، حدود 26 نفر نیروی انسانی کافی است. هزینه های حمل و نقل مواد اولیه، هزینه های مصرف انرژی، هزینه نگهداری تجهیزات و … نیز از سایر هزینه های طرح هستند.

پیشنهاد به مطالعه :  طرح توجیهی کاغذ از کربنات کلسیم ⭐️ (خمیر کاغذ از سنگ آهک)

برآورد سود در طرح توجیهی کارخانه کارتن سازی   

 کارتن سازی از جمله مشاغل پربازده و سودآور است. میزان سود کارخانه کارتن سازی به ظرفیت تولید کارخانه و حجم سفارشات بستگی دارد. به طور کلی درآمد حاصل از فروش یک کارتن با ابعاد متوسط، حدود 30 الی35 درصد است که پس از کسر هزینه های تولید و قیمت مواد اولیه، سود خالص برابر با 20 درصد خواهد بود.

کارشناسان، نرخ بازده داخلی این طرح را 45 درصد برآورد کرده اند که نشان از سودآوری عالی طرح دارد.

واضح است که ارقام گفته شده در بالا به صورت تقریبی هستند و برای محاسبه دقیق سود باید از روش های تخصصی و علمی کمک گرفت. طرح توجیهی کارخانه کارتن سازی، میزان سود را با توجه به مولفه های اثرگذار در سود و به صورت تخصصی برآورد می کند.

آشنایی با فرایند کارتن سازی

مراحل تولید کارتن از ورق آماده به صورت زیر است:

  • تخلیه ورق کارتن در کارخانه
  • برش ورق های کارتن
  • چاک زنی ورق
  • تا کردن ورق
  • چسباندن ورق کارتن تا شده
  • چاپ روی کارتن

معرفی ماشین آلات و تجهیزات کارتن سازی

سرمایه گذاران برای راه اندازی کارخانه کارتن سازی، احتمالا با سردرگمی هایی روبرو خواهند شد زیرا بیش از 30 مدل دستگاه برای کارتن سازی در بازار موجود است. بنابراین انتخاب نوع و تعداد ماشین آلات مناسب می تواند، چالش برانگیز باشد.

در این راستا طرح توجیهی کارخانه کارتن سازی با معرفی تجهیزات مورد نیاز در پیاده سازی طرح، سودمند واقع می شود. برخی از تجهیزات مهم برای کارتن سازی عبارتند از:

  • دستگاه برش ورق کارتن
  • دستگاه چاپ اتومات 1 تا 6 رنگ
  • ماشین دایکات پینگ پنگی
  • ماشین دایکات فکی
  • دستگاه روتاری و اوپس
  • ماشین لمینت نیمه اتومات یا تمام اتومات
  • دستگاه لب چسب
  • دستگاه منگنه کوب
  • دستگاه تسمه کش

خط تولید کارتن از ورق آماده - طرح فنی

بررسی توجیه پذیری اقتصادی کارتن سازی

به اعتقاد کارشناسان در طرح توجیهی کارخانه کارتن سازی، این طرح از لحاظ اقتصادی رضایت بخش و توجیه پذیر است. تمامی ماشین آلات تولید کارتن در داخل ایران با قیمت مناسب قابل خریداری می باشند.

ماده اولیه کارتن سازی که ورق کارتن است نیز توسط کارخانجات ایرانی در داخل کشور تولید می گردد. تمایل مردم به خریدهای اینترنتی، افزایش کالاهای تولید داخل و رونق صادرات کالا نیز باعث افزایش تقاضا برای انواع کارتن در کشور گردیده است.

معرفی طرح توجیهی اختصاصی کارخانه کارتن سازی

طرح توجیهی اختصاصی، گزارشی مفصل تر، دقیق تر و به روزتر از طرح توجیهی آماده است که به صورت انحصاری برای هر پروژه نوشته می شود. نگارندگان طرح توجیهی کارخانه کارتن سازی، متخصصین سایت طرح فنی با سابقه ای 25 ساله در زمینه سرمایه گذاری و بانکی هستند. طرح توجیهی فوق، مستند و قابل دفاع در سازمان های صادر کننده مجوز و بانک ها می باشد.

با سفارش طرح توجیهی اختصاصی دو امتیاز ویژه زیر را دریافت خواهید کرد:

  • پشتیبانی آنلاین رایگان از طرح
  • جلسه آنلاین رایگان به درخواست سرمایه گذار

جلسه آنلاین با هدف رفع ابهام از سرمایه گذاران در خصوص امور اداری و بانکی برگزار می گردد. مراحل اداری اخذ مجوز کارخانه کارتن سازی، دریافت تسهیلات از بانک ها، وثایق و ضمانت نامه های بانکی از جمله موضوعات مطرح شده در جلسه خواهند بود.

به این مقاله چه امتیازی میدهید؟

امتیاز

مجموع امتیازات

امتیاز کاربر: 3.73 ( 3 نتایج)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شروع گفتگو
1
سلام. طرح توجیهی نیاز دارید؟
سلام وقت بخیر
پشتیبان واتس‌اپ فعال است
در صورتی که شما به واتس‎اپ دسترسی ندارید میتوانید برای ثبت سفارش طرح توجیهی با شماره زیر تماس بگیرید.
0912-003-9088 کارشناس طرح توجیهی
پاسخگویی همه روزه از 7 صبح تا 24 شب