سفارش طرح توجیهیصنایع فلزی

طرح توجیهی تولید پروفیل دریایی ⭐️ ( اکستروژن آلومینیوم )

احداث کارخانه تولید پروفیل های دریایی

طرح توجیهی تولید پروفیل دریایی، ارزیابی مشخصات فنی، برآورد شاخص های مالی و تحقیقات بازار این طرح بوده و توسط متخصصین زبده سایت طرح فنی تهیه می شود. پروفیل دریایی از جنس آلومینیوم تولید شده و همان طور که از نامش پیداست، در صنایع دریایی و کشتی سازی به کار می رود.

پروفیل های دریایی دارای مزایایی چون وزن سبک، مقاومت بالا در برابر آب و رطوبت، انعطاف پذیری مناسب، عدم خوردگی و عدم واکنش پذیری شیمیایی با نمک دریا هستند. از این رو پروفیل های آلومینیومی مناسب ترین گزینه برا ساخت کشتی ها، لنگرگاه ها و غیره می باشند.

مزیت دیگری که پروفیل های دریایی آلومینیومی نسبت به پروفیل های فولادی دارند، استحکام بالای آنها در برابر احتراق است و در صورت وقوع آتش سوزی در یک نقطه از کشتی، آتش را به سایر نقاط انتقال نمی دهند.

خواص دیگر آلومینیوم مانند عدم خاصیت مغناطیسی، بازتابش نور و عدم هدایت الکتریکی نیز منجر به تمایل کشتی سازان به استفاده از پروفیل های دریایی شده است. تولید پروفیل های دریایی با روش اکستروژن آلومینیوم انجام گرفته و از فرصت های سرمایه گذاری کم ریسک تلقی می گردد.

تهیه طرح توجیهی با هدف اخذ مجوز و وام

سرمایه گذاران برای احداث کارخانه اکستروژن آلومینیوم، احتیاج به اخذ جواز تاسیس و متعاقبا پروانه بهره برداری دارند. جواز تاسیس کارخانه تولید پروفیل دریایی توسط وزارت صنایع و معادن صادر می گردد. صدور مجوز کارخانه تنها با ارائه طرح توجیهی تولید پروفیل دریایی به سازمان مربوطه امکان پذیر می شود.

کارشناسان، طرح توجیهی فوق را به نحوی تنظیم می کنند که مشخصات این طرح را بازتاب داده و توجیه پذیری طرح را نزد سازمان صادر کننده مجوز اثبات نماید.

افزون بر مجوز کارخانه، مشارکت بانک ها در احداث کارخانه پروفیل دریایی و دریافت تسهیلات نیز تنها با تنظیم طرح توجیهی و ارائه آن به بانک صورت می پذیرد. طرح توجیهی تولید پروفیل دریایی باید شامل تمامی سرفصل های پروژه بوده و با نرم افزار کامفار گزارش گیری شود. توضیح این که بانک ها تنها طرح توجیهی که توسط مشاوران اعتباری و کارشناسان حوزه سرمایه گذاری تهیه شده باشد را پذیرش می کنند.

طرح توجیهی اکستروژن آلومینیوم چه کمکی به شما می کند؟

طرح توجیهی تولید پروفیل دریایی با ارائه تمامی جوانب و اطلاعات این طرح در بخش های فنی، اقتصادی، مالی و مطالعات بازار پروژه، نتایج بسیار مثبتی را در این کسب و کار رقم خواهد زد. سرمایه گذاران با مطالعه طرح توجیهی از چند و چون این پروژه و امکان سنجی و توجیه پذیری اقتصادی طرح باخبر می شوند.

بیزینس پلن تولید پروفیل دریایی به شما کمک می کند، تمامی ناهمواری های مسیر را مشاهده کرده و مسیر سرمایه گذاری تا رسیدن به سود را با موفقیت پشت سر بگذارید.

برخی از مواردی که در طرح توجیهی تحت بررسی قرار میگیرند عبارتند از:

  • هزینه مربوط به تهیه ماشین آلات، تجهیزات و تاسیسات عمومی
  • هزینه تهیه وسایل جابجایی و حمل و نقل
  • هزینه مربوط به آب، برق و سوخت مصرفی
  • هزینه تجهیزات و وسایل اداری
  • برآورد هزینه های قبل از بهره برداری
  • تعیین هزینه تعمیرات، استهلاک و نگهداری ماشین آلات و دستگاه‌ها
  • محاسبه حقوق و دستمزد نیروی انسانی
  • تعیین میزان سرمایه در گردش
  • هزینه تولید سالیانه
  • قیمت تمام شده محصول برای عرضه به بازار
  • هزینه مواد اولیه لازم
  • هزینه متفرقه و پیش بینی نشده
  • میزان درصد فروش در نقطه سربه سر
  • میزان سرمایه ثابت سرانه
  • ارزیابی نرخ بازدهی سرمایه
  • مشخص نمودن دوره برگشت سرمایه
  • میزان ارزش افزوده خالص و ناخالص
  • نمودار خالص ارزش فعلی NPV
  • نمودار بررسی حساسیت IRR
  • بررسی بازپرداخت تسهیلات بانکی
  • و….

چرا باید در تولید پروفیل دریایی سرمایه گذاری کنیم؟

اکستروژن های آلومینیوم علاوه بر استفاده در صنعت حمل و نقل دریایی، نقش مهمی در ساخت درب و پنجره، سازه های ساختمانی، سوله ها، خودروسازی، راه آهن و … دارند. اما با نگاهی به آمار واردات و صادرات درمی یابیم که بخش بزرگی از اکسترودهای آلومینیومی از سایر کشورها وارد می شوند.

از این رو با سرمایه گذاری در تولید پروفیل های آلومینیومی می توان، از خروج ارز از کشور جلوگیری کرده و ارزش افزوده بالایی را برای سرمایه گذاران ایجاد کرد. به علت همجواری ایران با دریاهای بزرگ و پهناور و همچنین با توسعه مبادلات و حمل و نقل دریایی، نیاز مبرم به پروفیل های دریایی انکارناپذیر است.

با احداث کارخانه های جدید تولید پروفیل دریایی و بالا بردن ظرفیت کارخانه های موجود، خودکفایی در تولید پروفیل های دریایی، تنها یک آرزوی دست نیافتنی نخواهد بود. کارشناسان در طرح توجیهی تولید پروفیل دریایی نیز این طرح را فرصتی مناسب و هوشمندانه برای سرمایه گذاری معرفی نموده اند.

تجهیزات و ماشین آلات تولید پروفیل دریایی یا اکستروژن آلومینیوم - طرح فنی

سرمایه لازم برای شروع پروژه

تولید پروفیل دریایی از طریق روش اکستروژن (تغییر شکل در اثر فشار) انجام می گردد. بخش بزرگی از سرمایه اولیه در این طرح برای تهیه ماشین آلات اکستروژن، قالب ها، دستگاه های برش و … در نظر گرفته می شود.

تامین زیرساخت های طرح، ساخت سوله، خرید انشعابات، راه اندازی تاسیسات و محوطه سازی نیز نیاز به سرمایه جداگانه دارند. علاوه بر سرمایه ثابت برای شروع به کار کارخانه و بهره برداری از آن، باید بودجه ای نیز به عنوان سرمایه درگردش برای خرید مواد اولیه اختصاص پیدا کند.

مواد اولیه در این طرح، بیلت یا شمش آلومینیوم می باشند که به صورت وارداتی یا از طریق کارخانجات تولید کننده شمش آلومینیوم در داخل کشور تامین می گردند. محاسبه سرمایه در طرح توجیهی تولید پروفیل دریایی با توجه به ظرفیت و مشخصات طرح توسط کارشناسان انجام می گردد.

هزینه های احداث کارخانه اکستروژن آلومینیوم

احداث کارخانه تولید پروفیل دریایی علاوه بر سرمایه گذاری ثابت و متغیر، مستلزم صرف هزینه های گوناگون است. هزینه های قبل از بهره برداری از طرح، هزینه زمین، هزینه نیروی انسانی، هزینه سوخت و مصرف انرژی، هزینه حمل و نقل و هزینه نگهداری تجهیزات از جمله هزینه های مهم در این طرح هستند.

مبلغ گذاری هزینه ها بسته به ظرفیت تولید سالانه، محل کارخانه و تنوع محصولات تولیدی صورت می پذیرد. برآورد تمامی هزینه ها در طرح توجیهی تولید پروفیل دریایی با ارقام و داده های روز توسط کارشناسان انجام می گردد تا طرح توجیهی، قابلیت استناد در مراجع قانونی و اجرایی شدن را داشته باشد.

پیشنهاد به مطالعه :  طرح توجیهی ورق آلیاژی آلومینیوم ⭐️ سال 1401 (به روش نورد گرم)

برآورد سود در طرح توجیهی تولید پروفیل دریایی

تولید پروفیل دریایی یا اکستروژن آلومینیوم از فعالیت های صنعتی پرسود توسط کارشناسان معرفی شده است. پروفیل های آلومینیومی به دلیل انعطاف پذیری و شکل پذیری بالا،  از هزینه ساخت پایین تری نسبت به پروفیل های فولادی برخوردار هستند.

به همین دلیل و به علت مزایای غیر قابل انکاری که پروفیل های آلومینیومی نسبت به سایر پروفیل ها دارند، به صورت گسترده ای خریداری می گردند.

درآمد کارخانه های تولید پروفیل دریایی با کسر هزینه ها و قیمت مواد اولیه از قیمت پروفیل دریایی به دست می آید. کارشناسان برای برآورد سود در طرح توجیهی تولید پروفیل دریایی، تمامی مولفه های ریز و درشت را در نظر گرفته و سود خالص، نرخ بازده داخلی طرح، نقطه سر به سر و مدت زمان برگشت سرمایه را مشخص می کنند.

روش تولید پروفیل دریایی یا اکستروژن آلومینیوم

اکستروژن مستقیم، متداول ترین روش برای تولید پروفیل دریایی آلومینیومی است. در این روش ابتدا شمش آلومینیوم حرارت دهی می شود تا به دمای حدود 426 درجه تا 496 درجه سانتیگراد برسد. دما نقش مهمی را در فرایند اکستروژن ایفا می کند، اما نباید به حدی بالا رود که به نقطه ذوب آلیاژ آلومینیوم برسد.

پس از داغ شدن شمش، بر روی آن و همچنین بر روی قطعات حرکت کننده، گریس مالیده می شود تا مانع از چسبیدن قطعات به هم دیگر شود.

شمش آلومینیوم پس از داغ شدن از یک قالب ثابت عبور پیدا می کند. سپس یک نیروی محرکه (رام)، شمش را تحت فشار قرار می دهد تا از دهانه قالب خارج شود. بدین ترتیب پروفیل آلومینیوم با شکل مورد نظر در امتداد میز حرکت می کند.

پس از خروج پروفیل از اکسترودر، دمای پروفیل اندازه گیری شده و توسط یک سیستم خنک کننده سرد می شود. در نهایت پروفیل دریایی پس از عملیات تابگیری، وقتی به طول مورد نظر رسید، توسط دستگاه اره، برش داده می شود.

کارخانه تولید پروفیل دریایی - طرح فنی

معرفی تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز

طرح توجیهی تولید پروفیل دریایی علاوه بر برآورد شاخص های مالی، تحقیقات بازار و بررسی وضعیت رقبا، ارائه دهنده دانش فنی پروژه است. ارائه دانش فنی طرح از طریق معرفی تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز در کارخانه صورت می پذیرد.

برخی از تجهیزات و ماشین آلات تولید پروفیل دریایی عبارتند از:

  • دستگاه پرس اکستروژن آلومینیوم
  • کوره پیش گرم بیلت یا شمش آلومینیوم
  • میز هندلینگ
  • قالب های پروفیل دریایی
  • دستگاه اره دیسکی
  • تجهیزات اندازه گیری دما
  • سیستم کشش
  • دریل رادیال

آیا تولید پروفیل دریایی دارای توجیه پذیری اقتصادی است؟

نگارندگان طرح توجیهی تولید پروفیل دریایی معتقدند، طرح فوق از لحاظ اقتصادی توجیه پذیر است. پروفیل های آلومینیومی دارای کاربردهای وسیعی در صنعت هستند. اکسترود کردن آلومینیوم، آن را برای استفاده در بلوک های موتور، رادیاتور خودرو، محفظه های گیربکس، بدنه هواپیما، شاسی خودروها، بدنه و قطعات کشتی ها و هزاران مورد دیگر ایده آل می کند.

در ضمن با توجه به تعرفه ای که برای واردات پروفیل دریایی به کشور در نظر گرفته شده است، استفاده از پروفیل های خارجی به صرفه نبوده و صنایع به تهیه پروفیل های آلومینیومی از تولیدکنندگان داخلی گرایش پیدا کرده اند.

معرفی طرح توجیهی اختصاصی تولید پروفیل دریایی

طرح توجیهی اختصاصی تولید پروفیل دریایی، گزارشی دقیق و منحصر به هر پروژه سرمایه گذاری است که توسط متخصصین سایت طرح فنی تهیه می شود.

نگارندگان طرح توجیهی تولید پروفیل دریایی با تجربه ای از تجربه 25 ساله در زمینه سرمایه گذاری و امور بانکی، طرح فوق را تهیه می کنند، طرح توجیهی اختصاصی قابل ارائه به سازمان های متولی صدور مجوز و بانک ها است.

ما در سایت طرح فنی برای حمایت از کسب و کارهای تولیدی، 5 ماه پشتیبانی رایگان از طرح را با سفارش طرح توجیهی اختصاصی در نظر گرفته ایم.

جلسه آنلاین رایگان نیز از دیگر امتیازات سفارش طرح توجیهی اختصاصی است. شما می توانید، در این جلسه مشاوره های لازم را در مورد مراحل و نحوه اخذ مجوز و وام و همچنین وثایق و ضمانت نامه های بانکی دریافت نمایید.

به این مقاله چه امتیازی میدهید؟

امتیاز

مجموع امتیازات

امتیاز کاربر: 5 ( 2 نتایج)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شروع گفتگو
1
سلام. طرح توجیهی نیاز دارید؟
سلام وقت بخیر
پشتیبان واتس‌اپ فعال است
در صورتی که شما به واتس‎اپ دسترسی ندارید میتوانید برای ثبت سفارش طرح توجیهی با شماره زیر تماس بگیرید.
0912-003-9088 کارشناس طرح توجیهی
پاسخگویی همه روزه از 7 صبح تا 24 شب